Любопитно Новолуние в Близнаци - няколко неща, които трябва да

...
Любопитно Новолуние в Близнаци - няколко неща, които трябва да
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци - няколко неща, които трябва да знаем

Любопитно Новолуние в Близнаци - няколко неща, които би трябвало да знаем Новолунието в Близнаци е време да се докоснем до ново познание, да обогатим връзката си и може би да научим най-ценното в днешно време – да слушаме другите, разяснява астрологът Александра Иванчева  Александра Иванчева 31 май 2019, 09:26 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Новолуние в Близнаци - няколко неща, които би трябвало да знаем
Новолуние в Близнаци - няколко неща, които би трябвало да знаем
 Едни от най-красивите градчета в Чехия (СНИМКИ)
Едни от най-красивите градчета в Чехия (СНИМКИ)
 Париж отдава респект на принцеса Даяна
Париж отдава респект на принцеса Даяна
 Момиченце от Калифорния е най-малкото бебе в света
Момиченце от Калифорния е най-малкото бебе в света
 Учени: Дървениците тормозят човечеството 115 млн. години
Учени: Дървениците тормозят човечеството 115 млн. години
 Българка покорява Дубай с хубостта си
Българка покорява Дубай с хубостта си
 15-минутният трик на италианките за съвършена фигура
15-минутният трик на италианките за съвършена фигура
 Кристина Агилера разгорещи пристрастеностите в Инстаграм. Качи нови фотоси
Кристина Агилера разгорещи пристрастеностите в Инстаграм. Качи нови фотоси

а 3 юни в 13:02 мин. дружно с новолунието в Близнаци ще се потопим в море от информация, с цел да получим отговорите, от които се нуждаем и да зададем още хиляди въпроси. В унисон с този знак любознанието ни ще бъде неутолимо, а желанията ни за срещи с нови хора, къси пътувания и хубави книги ще бъде по-голямо от всеки път.

Близнаците са свързани с усвояването на познания и предаването им в пространството, тъй че да доближат до дребни, а по-късно и по-големи групи от хора. Вероятно всички познавате този човек, който въодушевено споделя какво е чул в компанията предходната вечер, какъв е тренда в Инстаграм през последните 12 часа, а най-после прескача в класическата съветска литература.

Да, това е Близнакът, който неслучайно е именуван "всеяден " - той умее да сменя гамата от обстоятелства и настроения със скорост, която мъчно може да бъде наваксана от останалите.

Всичко, което би трябвало да знаем за интервала на новолуние в Близнаци, ни споделя астрологът Александра Иванчева.

За някои новолунието ще бъде усилване на менталната сила –

ще пожелаем да се заловим съществено с тези действия, които постоянно остават за светлото бъдеще с "много свободно време " и да се захванем със крепко четене за наслаждение или отлагани изпити.

Сега е времето и да отворим всички гидове, които оферират къси пътешествия и да помечтаем къде ще минават дългите уикенди през летните дни.

Намесата на Венера ще ни направи и по-емоционални – допустимо е общуването да се трансформира в изкуство...а за какво не и в обич! Темата ще ни вълнува мощно, само че с наличието на Нептун ще би трябвало да слушаме деликатно - от време на време думите са надалеч от делата, а в този миг е допустимо да се усещаме прекомерно фриволни и сантиментални, с цел да отсеем истината.

Опозицията на Юпитер със светилата ще провокира доста от нас да пожелаят да блеснат в общуването с пресилване и повишена самокритика. Струва ли си да участваме в този церемониал на суетата?

Новолунието в Близнаци е време да се докоснем до ново познание,

да обогатим връзката си и може би да научим най-ценното в днешно време – да слушаме другите. Развиването на рационална мисъл и структуриране на мозъка е добра задача за всички, които всекидневно одобряват света през призмата на страстите.

Новолунието не е време за директни дейности, а за обмисляне на всичко, обвързвано с архетипа на знака.

Затова грабнете един лист през първите 8 часа и напишете своите стремежи в областта на Близнаците: новите познания, креативното писане, общуването, насърчаване на логичен разум и структурирана мисъл, закупуването на нова кола, къси пътувания, довеждане докрай на изпити, изява пред аудитория.

Мечтайте в мащаб и направете крачка в начинанието – дано не подценяваме нашето присъединяване в реализирането на огромните ни стремежи!

.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Александра Иванчева Източник: Новолуние Близнаци зодии астрология
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР