Любопитно Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на различни

...
Любопитно Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на различни
Коментари Харесай

Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на различни етажи

Любопитно Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на разнообразни етажи Американска журналистка споделя какво се случва зад стените на Белия дом 4 декември 2019, 07:54  Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на разнообразни етажи Източник: GettyImages
ова информация към семейство Тръмп разруши митовете за първата дама. В книгата “Свободна, Мелания” журналистката от CNN - Кейт Бенет разкрива детайлности към живота на Тръмп в Белия дом.

По време на ръководството на Доналд Тръп, Мелания като че ли отсъства от общественото пространство. Сравнявана със съпругите на предишни управници, Мелания не отговори на стандарта за държание на първата дама и даже провокира вълна от страдание.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА СЕМЕЙСТВО ТРЪМП В ГАЛЕРИЯТА.

#FreeMelania е хаштага на първата дама. Движение от бранители на госпожа Тръмп упорстваха президента да ѝ даде право на глас и повече независимост в решенията.

Кейт Бенет споделя в автобиографията за първата дама, каква в действителност е тя, какви взаимоотношения има със брачна половинка си и какво значи нейното държание.
 Официална поява.
Заедно, само че на разстояние.

Белият дом при ръководството на Тръмп е разграничен на етажи по един за президента и първата дама.

Бенет споделя, че фамилията не просто спи в обособени стаи, а че употребяват обособени жилища на разнообразни етажи от къщата.

Мелания употребява етаж 3 от Белия дом, където са ситуирани спалнята ѝ, личната ѝ стая за грим и прическа, и персоналният ѝ фитнес.

Като причина за делене на персоналните пространства, Бенет изяснява с желанието им да бъдат по-самостоятелни. Оказва се, че да реализира това делене, Мелания е надминала себе си.

Досега сходно делене на президентското семейство не се е случвало.

Етажът, който употребява Мелания е някогашният апартамент на майката на Мишел Обама.

В предишното майката на госпожа Обама е употребила пространствата за себе си и времето, което отделя за децата на президентското семейство.
 Официално показване пред медиите.
Властната първа дама.

Мелания Тръмп е потайна още от началото на ръководството на своя брачен партньор. През годините излизаха спекулации, които упрекваха президента в надзор над брачната половинка си.

Появи се и група бранители правата на президеншата, които упорстваха тя да има повече въздействие.

Оказва се обаче, че госпожа Тръмп има доста по-голямо въздействие над президента, в сравнение с допускаме.

Най-красноречивото доказателство беше уволнението на съветничката по военни въпроси Мира Рикардел предходната година. Тогава госпожа Тръмп излезе с изказване пред пресата, че приключва работата на Рикардели в Белия дом.

Източници, близки до семейство Тръмп настояват, че Мелания управлява решенията на президента освен във връзка с Белия дом, само че и при политическите му избори. Двамата контактуват постоянно по телефона, а той се допитва до мнението ѝ, когато взима значими решения.
 Мелания в сянка
Мистериите към отсъствието на Мелания през 2018 година - разгадани.

Пролетта на 2018 година беше белязана от отсъствието на Мелания Тръмп в обществените среди. В продължение на месец първата дама не придружаваше президента.

Пред медиите фамилията разкри, че първата дама е на лекуване на доброкачествено образувание на бъбреците. Кейт Бенет обаче не е съгласна с формалното изказване от Белия дом и твърди, че положението на Мелания е било сериозно.

Няма случайности в облеклото, когато става въпрос за Мелания.

The New York Times написа, че Мелания постоянно показва позицията си посредством облеклото. Изданието цитира книгата на Кейт Бенет, в която се загатва, че първата дама се опълчва на президента посредством облеклото.

„ Имам доктрина, че когато семейство Тръмп са в прорез един с различен, Мелания носи мъжки облекла - тъй като е известно, че Тръмп обича да вижда дами в тесни, къси и женствени рокли ”, написа авторката.

Истински възторг провокира облеклото ѝ при пътуването за Тексас на посещаване на миграционен център за деца, когато Мелания облече шлифер с надпис "Изобщо не ми пука, а на теб? ".

Бенет твърди, че посланието е било ориентирано към огромната щерка на президента - Иванка Тръмп.
 Снимка на семейство Тръмп
Мащеха и щерка - едно "хармонично " семейство!

Отношенията сред Мелания и Иванка Тръмп не са толкоз положителни, колкото се показват в медиите, твърди Бенет.

Въпреки, че техните връзки са усъвършенствани, те взаимно не се понасят.

Бенет твърди, че Мелания и Иванка Тръмп се възползват от отсъствието на другата, с цел да се изявят обществено. Това демонстрира, че всяка една от тях се усеща в сянка от другата.
 Снимка на първата и втора дами
Първата дама не обича втората!

Карън Пенс е втората дама - брачната половинка на вицепрезидента на Съединени американски щати. Президентското и вицепрезидентското семейство постоянно участват на събития дружно. В медийното пространство наподобява, че двете дами се схващат повече от прелестно.

Кейт Бенет обаче остава с друго усещане.

След като пътува в един аероплан с двете дами схваща за събитие, вижда по какъв начин връзките им не са толкоз близки, колкото самите те показват пред обществото.

„ Наблюдавах Карън Пенс като се придвижваше към нас, там, където седят екипажа, помощниците и публицисти, и се насочи към задната тоалетна. “

Тя споделя, че първата дама даже не я е позволила до своята каюта, тъй като е поискала да остане сама.

Различията от действителността в президентското семейство провокират журналистката да напише книгата, с детайлности от видяното през годините работа. Чрез нея цели да разбие митовете към семейство Тръмп и техният видимо съвършен живот.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Мелания Доналд Тръмп
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР