Любопитно Неочаквани обрати тази седмица в Пътят на честта“ Кера

...
Любопитно Неочаквани обрати тази седмица в Пътят на честта“ Кера
Коментари Харесай

Неочаквани обрати тази седмица в Пътят на честта“

Любопитно Неочаквани обрати тази седмица в „ Пътят на достойнството “ Кера още веднъж изправена пред сложен избор, а Симона дава път на нова обич в идните епизоди на сериала  Александра Грамова 18 ноември 2019, 15:07
твличане, две убийства и непредвидена връзка от предишното ще бъдат част от идните събития в „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. От понеделник до сряда от 22:00 ч. феновете ще станат очевидци на първите дейности на Димитър в София, които той ще предприеме, с цел да върне Марти още веднъж в Царево. Това ще се трансформира в следващ призрачен сън за Кера, която ще се изправи пред алтернативата дали още веднъж да избяга или да застане очи в очи със обстановката.

В идните епизоди на сериала ще се стигне до същински екшън, който ще приключи с арест и две убийства. Това ще стане откакто Калоян разбере за убийството на служащия и типично за неговия темперамент ще се бори за правдивост. Киро от своя страна ще опита да остане чист и с цел да не бъде обвързван по никакъв метод със случая, ще вземе крайни решения.

В Царево дейностите на героите ще бъдат в двете крайности. Бонка ще изпадне в неконтролируема гняв и ще нарани собствен непосредствен. Междувременно първите крачки към любовна връзка ще създадат Симона и Дичо. „ И двамата заслужават ново начало. Симона е прелестен и безоблачен човек, който до момента е бил затворен в себе си. В идващите епизоди обликът ѝ последователно ще разцъфне, поради протичащото се сред нея и Дичо “, показа в изявление за „ Събуди се “ по NOVA артистът Веселин Анчев, който влиза в ролята на Дичо.

„ За мен ролята на Симона е извънредно сложна. Подкрепата и професионализмът на колегата ми Благовест Благоев, който играе ролята на Димитър, са значими за мен, с цел да превъзмогна прочувствено тези подиуми на принуждение върху моята героиня “, разкри Петя Бончева в студиото на „ Събуди се “ по NOVA. Двамата с Веселин описаха персонални истории, свързани с една от настоящите тематики в сюжетните линии на сериала – домашното принуждение, и припомниха за дамите, изпаднали в тази обстановка, че има профилирани институции, към които могат да се извърнат за помощ. „ Първите крачки са свързани точно със страха и срама. В дребните обитаеми места това е голям проблем, тъй като в множеството случаи остава заключен сред четири стени “, добави Петя.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР