Любопитно Не се плашете, Спайдърмен ще почисти боклука Как един

...
Любопитно Не се плашете, Спайдърмен ще почисти боклука Как един
Коментари Харесай

Не се плашете, Спайдърмен ще почисти боклука

Любопитно Не се плашете, Спайдърмен ще почисти боклука Как един мъж в Индонезия ангажира своите съграждани в почистването  Ива Ваташка 11 февруари 2020, 15:09  Джулиана Гани направи погача на дребния Давид
Джулиана Гани направи погача на дребния Давид
 10 неща, които да не вършим на летището
10 неща, които да не вършим на летището
 The Sun: Нови земетресения в кралското семейство – внук на кралицата пред бракоразвод
The Sun: Нови земетресения в кралското семейство – внук на кралицата пред бракоразвод
 Защо делфините плуват по друг метод от акулите?
Защо делфините плуват по друг метод от акулите?
 Пълна смяна: Адел изненада с прилепващ тоалет
Пълна смяна: Адел изненада с прилепващ тоалет
 Ето за какво Еминем изпя тази ария на
Ето за какво Еминем изпя тази ария на " Оскарите "
 Джейн Фонда заложи на остаряла рокля, ето за какво
Джейн Фонда заложи на остаряла рокля, ето за какво
 Истината за плоската Земя
Истината за плоската Земя

ндонезиецът Руди Хартоно се пробва да убеди жителите на град Парепаре да следват образеца му и да почистват боклуците по улиците и плажовете. Всеки път без триумф. Накрая той взема решение да подходи по-креативно и се облича като Спайдърмен, предава организация "Ройтерс ".

This Indonesian man dresses up as Spider-Man to clean trash. Read to know why | via @IndiaTVNews https://t.co/gCwdANtXvD
— Roedy Hartono (@roedyulatbulu) February 11, 2020
"В началото правех същото, без да нося костюм. Това не притегли никакво внимание и хората не се причислиха към мен, с цел да събираме отпадък “, споделя 36-годишния Хартоно.

„ След като започнах да нося костюма, се оказа, че хората реагират по невероятен метод ", прибавя той.

Have no fear, Indonesia's Spider-Man will clean up your trash https://t.co/S2vLa7a1hf
— Roedy Hartono (@roedyulatbulu) February 11, 2020
В доста елементи на Индонезия публични услуги не могат да се оправят с боклука, в частност с пластмасовите боклуци, които постоянно приключват в реките или в океана.

Страната е четвърта в света по население и генерира 3,2 млн. тона отпадък годишно , като съвсем половината от него се озовава в морето, съгласно изследване на списание "Science ".

Хартоно нормално събира боклуци, преди да стартира своята работа в локално кафене в 19 ч. Неговите старания оказват помощ да се даде светлина на казуса в народен мащаб. Индонезийският спайдърмен е интервюиран от вестници и се появява в телевизионни излъчвания, облечен като героя на "Марвел ", с цел да изясни мотивацията си.

Terobosan Baru,limbah sawit Di jadikan kertas. Itu keren.
Tapi gimana dgn Limbah Plastik yang menumpuk dan gagalnya kita edukasi masyarakat @Reuters @BBCIndonesia @HitamPutihT7 @jokowi @susipudjiastuti @nurdinabdullahh @HumasSulsel @TomHolland1996 #Oscar #Oscars2020 #Parasite pic.twitter.com/g1ht4fI290
— Roedy Hartono (@roedyulatbulu) February 10, 2020
Той признава, че в началото е купил облеклото на Спайдърмен, с цел да забавлява племенника си, преди другите в неговия град да го виждат.

"Нуждаем се от изобретателен модел на подражателство, с цел да насърчим ангажираността на обществото в опазването на околната среда “, декларира гражданин на Парепаре.

С население от към 142 000 души градът създава към 2,7 тона неуправляеми боклуци дневно, сочат данни, оповестени през 2018 година от Министерството на околната среда и горско стопанство.

1 kantong lagi gaes...
gerakan mirip kebaikan yang tak pernah baik di matamu #spiderman #SpiderManPS4 #spidermanparepare #spidermanindonesia @Marvel @MarvelStudios @AgentsofSHIELD @SpiderManMovie @TomHolland1996 pic.twitter.com/3D4VALg7lo
— Roedy Hartono (@roedyulatbulu) February 2, 2020
Индонезия, архипелаг с повече от 17 000 острова, се счита за втория по величина в света производител на пластмасови замърсители, които отиват в океаните, добавя изследването.

Хартоно се надява държавното управление да вложи повече старания за разчистване на боклука и да затегне разпоредбите за ръководство на отпадъците, в това число за пластмасовите торбички за еднократна приложимост.

„ Минимизирането на пластмасовите боклуци е най-важното нещо, което би трябвало да се направи, тъй като пластмасата е мъчно разградима “, споделя той.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: Спайдърмен отпадък плашете .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Вежди Рашидов: Лувърът няма потребност от нас, а ние от него <br>
Вежди Рашидов: Лувърът няма потребност от нас, а ние от него
 <br> Ето <strong> за какво Еминем изпя </strong> тази ария на " />
Ето за какво Еминем изпя тази ария на "Оскарите "
 <br> Истината за <strong> плоската Земя </strong> <br>
Истината за плоската Земя
 <br> <strong> 10 неща </strong>, които да не вършим на <strong> летището </strong> <br>
10 неща , които да не вършим на летището
Последни  <p>Не се плашете, <strong>Спайдърмен ще почисти</strong> боклука</p> Не се плашете, Спайдърмен ще почисти боклука  <p>Това е хибриден пикап на ток и водород</p> Това е хибриден пикап на ток и водород  <p>Спират стратегия за полово обучение в Перник</p> Спират стратегия за полово обучение в Перник  Бурята Бурята " Сиара " вилнее из Европа, жертвите са най-малко шест...  Автомобил блъсна дете, лидерът избяга Автомобил блъсна дете, лидерът избяга  <p><strong>Джулиана Гани</strong> направи погача на дребния Давид</p> Джулиана Гани направи погача на дребния Давид  Комисия по <a href=хазарта " /> Още двама от Комисията по хазарта са арестувани  <p>Нов грабеж измежду бял ден</p> Нов грабеж измежду бял ден  Няколко обстоятелството за въглеродните излъчвания на Европа, които Брюксел не желае да знаете Няколко обстоятелството за въглеродните излъчвания на Европа, които...  Европейска комисия е подготвена за новите договаряния с Англия Европейска комисия е подготвена за новите договаряния с Англия  Белият дом Белият дом желае бюджет за галактически военни сили  БГНЕС Валери Симеонов: Имало е боязън от Божков. У всички  <p><strong>10 неща</strong>, които да не вършим на <strong>летището</strong></p> 10 неща, които да не вършим на летището  <p>Коя е българката, приземила аероплан в жестока буря</p> Коя е българката, приземила аероплан в жестока стихия  <p>The Sun: Нови земетресения в кралското семейство &ndash; <strong>внукът на кралицата пред развод</strong></p> The Sun: Нови земетресения в кралското семейство &ndash...  Диана Ковачева Омбудсманът желае закриване на Софийския затвор  <p>Защо <strong>делфините </strong>плуват по <strong>различен метод </strong>от акулите?</p> Защо делфините плуват по друг метод от акулите?  Хиляди претенденти за място в третия сезон на Hell’s Kitchen България Хиляди претенденти за място в третия сезон на Hell’s...  Вежди Рашидов Вежди Рашидов: Лувърът няма потребност от нас, а ние от него  <p>Пълна смяна:<strong> Адел шокира</strong> с тънка талия (СНИМКА)</p> Пълна смяна: Адел шокира с тънка талия (СНИМКА) Всичко от през днешния ден Виц на деня Учителят пита Иванчо: - Можеш ли да ми дадеш исторически образец за цялостен крах? - Да! Христофор Колумб. - Защо? - Защото не знаел къде… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул и превзеха сцената на Супербоул  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени Водещи вести  <p>Нов грабеж измежду бял ден</p> Нов грабеж измежду бял ден  Кирил Домусчиев Домусчиев за скъпия ток: Енергийна мафия в България, нека прокуратурата порови  БГНЕС Валери Симеонов: Имало е боязън от Божков. У всички  Няколко обстоятелството за въглеродните излъчвания на Европа, които Брюксел не желае да знаете Няколко обстоятелството за въглеродните излъчвания на Европа, които Брюксел не желае да знаете  Автомобил блъсна дете, лидерът избяга Автомобил блъсна дете, лидерът избяга  Комисия по <a href=хазарта " /> Още двама от Комисията по
хазарта са арестувани  <p>Коя е българката, приземила аероплан в жестока буря</p> Коя е българката, приземила аероплан в жестока стихия  Бурята Бурята " Сиара " вилнее из Европа, жертвите са най-малко шест (+ВИДЕО)  <p><strong>Това ли е спасението</strong>: бактерия,която яде пластмаса</p> Това ли е спасението: бактерия,която яде пластмаса  <p>Това е хибриден пикап на ток и водород</p> Този електрически пикап разчита и на водород за пробег съвсем 1000 км  Европейска комисия е подготвена за новите договаряния с Англия Европейска комисия е подготвена за новите договаряния с Англия  Белият дом Белият дом желае бюджет за галактически военни сили

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР