Любопитно Най-ревностните противници в Hell’s Kitchen - в ожесточен дуел

...
Любопитно Най-ревностните противници в Hell’s Kitchen - в ожесточен дуел
Коментари Харесай

Най-ревностните противници в Hell’s Kitchen - в ожесточен дуел за оцеляване в шоуто

Любопитно Най-ревностните съперници в Hell’s Kitchen - в яростен двубой за оцеляване в шоуто Георги и Реджеп ще мерят кулинарни умения, мощ на характера и воля за победа, а премията ще е чест за всеки готвач 26 март 2020, 13:28
ази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще забележим по какъв начин двама от най-ревностните съперници в Кухнята на Ада ще се изправят един против различен за оставане в шоуто. Георги и Реджеп ще се впуснат в действителност в люта битка за оцеляване, в която ще хвърчат искри и ще се мерят освен кулинарни умения, само че и мощ на характера, воля за победа и несъмнено, здрави нерви. И двамата ще потвърждават на началник Виктор Ангелов, че заслужават място в неговия екип и са измежду кандидатите за огромната премия от 100 хиляди лв. в най-оспорваното кулинарно съревнование в българския ефир

Схватката ще е най-ожесточената до момента в шоуто, защото ще гледаме борба на равнопоставени кулинарни титани - Георги и Реджеп, които са братя по орис, постигнали доста в кариерата си с ограничения, сложен живот и взаимни отстъпки. Единият - от 25 години е в чужбина, обиколил Европа, преследвайки фантазията си да работи в най-известния ресторант в света и доказвал години наред, че е пръв сред равни, а другият - израстнал без родители с тежка житейска орис, само че с изключителна воля и хъс да следва призванието си, отпътува за Лондон без да владее езика, само че съумява да реализира фантазията си – началник де празненство в кухнята на един от най-престижните хотели в света - Джумейра Лондон.

Кутията на началник Виктор Ангелов ще провокира съществено двамата кулинарни титани да покажат най-хубавото, на което са способни в кухнята. Надпреварата ще си коства, а премията ще е нечувана и ще е чест за всеки готвач. Реджеп и Георги ще показват перфекционизъм, въображение, готварски умения, ловко боравене с разнообразни техники и текстури, майсторско представяне и на край ще стане ясно кой е по-добрият занаятчия готвач.

И за двамата експерти вечерното тестване ще е решаващо за оставането им в надпреварата. Шеф Виктор Ангелов ще тества качествата им до дъно. Играта ще е в центъра и всичко ще е заложено на карта. Обратите в кухнята ще са непредвидени и твърдите съперници в момент ще се трансфорат от съперници в съотборници с обща цел - сполучливото издаване на поръчките в ресторанта. Ще гледаме равнопоставено единоборство, а страстите ще кипят взривоопасно. Усмивка и добра дума ще владеят едната половина от Кухнята на Ада, до момента в който в другата - желязна ръка ще управлява готвачите без момент отмора. Коя тактичност ще бъде по-успешна и дали сини и червени ще впрегнат сили в поддръжка на двамата готвачи, борещи за оцеляване в Hell’s Kitchen България, ще разберем скоро. Ще има ВИП поръчките от звездите на „ Като две капки вода “, само че дали няма да се окажат препъни камъка на успеха? И на край кой ще напусне надпреварата вечно? Гледайте от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР