Любопитно НАСА показа новите скафандри, с които астронавтите ще ходят

...
Любопитно НАСА показа новите скафандри, с които астронавтите ще ходят
Коментари Харесай

НАСА показа новите скафандри, с които астронавтите ще ходят по Луната

Любопитно НАСА сподели новите скафандри, с които астронавтите ще вървят по Луната От НАСА разрушават на пух и прахуляк спекулациите за това дали ще отидат още веднъж до Луната  Ванеса Николова 17 октомври 2019, 09:34  НАСА сподели новите скафандри, с които астронавтите ще вървят по Луната
НАСА сподели новите скафандри, с които астронавтите ще вървят по Луната
 Забавна фотография на третото дете на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли
Забавна фотография на третото дете на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли
 Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 милиарда гледания
Песен на Guns N` Roses е първото парче от 80-те с над 1 милиарда гледания
 Най-скъпите разводи в историята
Най-скъпите разводи в историята
 От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета
От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета
 Един ден в Средновековието – чума, рицарски дуели и оцет вместо паста за зъби
Един ден в Средновековието – чума, рицарски дуели и оцет вместо паста за зъби
 Как Жени Джаферович съумя да се снима с Анджелина Джоли
Как Жени Джаферович съумя да се снима с Анджелина Джоли

"Стъпка по стъпка " - актьорите 28 години по-късно (СНИМКИ)

апочва противоположното преброяване.

Плановете на НАСА да изпратят хора до Луната през 2024 година наподобяват все по-реалистични.

Първите скафандри, които НАСА създава през 60-те години, са пригодени напълно за астронавтите от мъжки пол, на които им следва да покорят естествения земен сателит с програмата „ Аполо”.

Сатурн към този момент е планетата с най-вече луни. Можете да им дадете име!

Днес, 50 година по-късно, над 40 дами от американската галактическа организация са покорили космоса и той към този момент надалеч не наподобява пространство, непокътнато само за мощния пол.

View this post on Instagram
A post shared by NASA (@nasa) on Oct 15, 2019 at 3:32pm PDT

През март месец тази година в научните среди назря скандал, откакто НАСА провали първата женска разходка в космоса.

Тогава се оказа, че няма два скафандъра, чиито размери да се подобаващи за дами. Повечето от тях са прекомерно огромни, с цел да паснат на телата на дамите астронавти.

Curiosity откри античен оазис на Марс

Чуйте звука от земетресение, засечено на Марс

От НАСА най-вероятно са си взели поука и са разширили кръгозора си във връзка с дизайна и разнообразието в арсенала им от галактически дрехи.

Този вторник на публична конференция в Johnson Space Center НАСА показа най-новите си скафандри.

View this post on Instagram
A post shared by NASA Astronauts (@nasaastronauts) on Aug 14, 2019 at 2:23pm PDT

И познайте, моделът, който разноски един от тях, беше жена.

Прототипите, които НАСА сподели, са два типа – един за осъществяване на опити отвън совалката и различен, който да се носи вътре в нея.

Изложените скафандри са тези, които ще носят астронавтите от бъдещата стратегия „ Артемис” до Луната.

Защо задачите до Луната победиха преди 50 година, а през днешния ден се провалят?

НАСА приема оферти за модули за кацане на Луната

Изборът на име за задачите е в действителност любопитен, защото преведено от британски „ Артемис” значи Артемида – древногръцката богиня на лова.

Предишната пилотирана стратегия на НАСА до Луната пък „ Аполо” е кръстена на брата на Артемида – древногръцкия господ на музиката, танците, изкуствата, медицината.

View this post on Instagram
A post shared by NASA Astronauts (@nasaastronauts) on Jul 24, 2019 at 5:01pm PDT

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: По тематиката  Едуин Хъбъл – бащата на галактиките Едуин Хъбъл – бащата на галактиките  Най-впечатляващите фрагменти от телескопите на НАСА Най-впечатляващите фрагменти от телескопите на НАСА  От село Стакевци до НАСА и От село Стакевци до НАСА и " Аполо 11 ", невероятната история на един български академик  Трагичният завършек на „ Касини ” и разбиването му в Сатурн Трагичният завършек на „ Касини ” и разбиването му в Сатурн .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> <strong> Стоичков </strong> се разплака в ефир поради <strong> расисткия скандал </strong> <br>
Стоичков се разплака в ефир поради расисткия скандал
 <br> <strong> От лукса до гилотината </strong>: Животът на Мария Антоанета <br>
От лукса до гилотината : Животът на Мария Антоанета
 <br> <strong> Пластичен хирург </strong> уточни коя е най-красивата в света <br>
Пластичен хирург уточни коя е най-красивата в света
 <br> <strong> Най-скъпите разводи </strong> в историята <br>
Най-скъпите разводи в историята
Последни  Йорданка Фандъкова, Мая Манолова Фандъкова: Не се стремя към власт. Манолова: Сама...  <p><span style= НАСА сподели новите скафандри, с които астронавтите ще...  <p>Забавна фотография на третото дете на <strong><span style= Забавна фотография на третото дете на Райън Рейнолдс и...  Красимира Карабашева – другарка на студента Андрей Монов Приятелка на Андрей Монов: Жертвите можеше да са две  Ford F-Series Super Duty Дилър на Ford подарява Библия и автоматизирано оръжие  <p>Песен на<strong> <span style= Песен на Guns N' Roses е първото парче от 80-те с...  Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си Баща влезе в учебно заведение и преби съученичка на щерка си  Къде ще е най-топло, прахов облак доближава Къде ще е най-топло, прахов облак доближава  Еминем Момчето, което не трябваше да успее. Но стана крал  Фейсбук е пристрастяващ и нездравословен, споделя Марк Бениоф Фейсбук е пристрастяващ и нездравословен, споделя Марк Бениоф  Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно  <p><strong>Гениални хрумвания:</strong> къде да <strong>скриете</strong> <strong>ценностите</strong> си от крадци</p> Гениални хрумвания: къде да скриете полезностите си от крадци  Среща на български и македонски историци, какво си споделиха Среща на български и македонски историци, какво си...  <p>Кюрдите договарят с Асад, циментирайки властта му</p> Кюрдите договарят с Асад, циментирайки властта му  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е в изкуствена кома, борят се за живота...  Джок Полфрийман Първи ден на независимост, Полфрийман: Съжалявам  Мъж е прострелян в София Мъж е прострелян в София  Севернокорейският водач Ким Чен-ун Ким Чен-ун на бял кон в свещена планина, съзряха...  Съединени американски щати: Турция държи 50 американски нуклеарни бомби Съединени американски щати: Турция държи 50 американски нуклеарни бомби  Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е в действителност Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е... Всичко от през днешния ден Виц на деня Връх на ревността: - Къде си?!? - На автомагистралата. - Влез в насрещното да чуя клаксоните! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно Състоянието на Стефан Данаилов остава сериозно  Йорданка Фандъкова, Мая Манолова Фандъкова: Не се стремя към власт. Манолова: Сама взимам решенията  Къде ще е най-топло, прахов облак доближава Къде ще е най-топло, прахов облак приближава

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР