Любопитно Напрежението в Един за друг“ расте Изпитания за съобразителност

...
Любопитно Напрежението в Един за друг“ расте Изпитания за съобразителност
Коментари Харесай

Напрежението в „Един за друг“ расте

Любопитно Напрежението в „ Един за различен “ пораства Изпитания за предвидливост и синхрон тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA 26 март 2020, 15:21
иналата седмица вилата на „ Един за различен “ резервира всичките си жители, като по изключение нямаше гала по елиминации. Този факт стимулира още повече двойките и феновете станаха очевидци на построяването на първите съществено премислени тактики за сполучливо продължение в играта от някои от тях. Още в идващия епизод тази събота от 20:00 ч. по NOVA ще стане ясно, че времето, прекарано в играта и множеството провокации, през които минаха участниците, стартират да се отразяват върху тях и напрежението на моменти може да надделее над трезвата им преценка.

В събота предстоят към този момент обичайните провокации за мъжете и дамите, когато и двата пола ще могат да потвърдят на какво са способни. Задачата за дамите ще бъде да сглобят сами напълно стол с от време на време прекомерно неразбираемите насоки на техните половинки. Това ще покаже умеенето на двойките да се изслушват и да синхронизират дейностите си, с цел да реализиран стремежи резултат за най-кратко време. След тях мъжете ще би трябвало да „ напазаруват “ небрежно разнообразни елементи от облеклото на своите партньорки, като покажат какъв брой са внимавали по какъв начин наподобява дамата на сърцето им в всекидневието. И всичко това до момента в който тичат по бягаща пътека на високи токчета.

В неделя феновете на „ Един за различен “ за първи път ще имат опцията да схванат какъв брой добре всяка двойка познава останалите. Поставени пред предизвикването очи в очи да споделят какво мислят за съперниците си и по едно и също време с това да мислят за стратегически ходове в играта, участниците ще споделят доста неща, които до този миг са предпочели да премълчат.

Тази неделя една двойка ще напусне конкуренцията, само че по какъв начин ще се стигне до отпадането, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA!

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  един за друг
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР