Любопитно Модел без ръце се бори за титлата “Мис Мексико

...
Любопитно Модел без ръце се бори за титлата “Мис Мексико
Коментари Харесай

Модел без ръце се бори за титлата “Мис Мексико”

Любопитно Модел без ръце се бори за купата “Мис Мексико ” Ана Молина ще се яви на няколко състезанието за хубост, с цел да преобърне стандарта за физическа хубост  Ирина Илиева 28 януари 2020, 16:30  Модел без ръце се бори за купата “Мис Мексико ” Източник: Getty Images/Guliver
одената без ръце, мексиканската манекенка Ана Габриела Молина, желае да провокира обичайните усещания за физическа хубост, като завоюва конкурс Мис Веракрус.

Молина, 24-годишна студентка по логика на психиката, споделя, че е призната мъчно в състезанието, само че се записва за да даде мотивация и образец на други дами с увреждания да се стремят към реализиране на задачите си.

"Успях да преодолея всичко, което ми се случваше през целия ми живот и с това ще се оправя ", сподели в изявление тя.

Molina, a 24-year-old psychology graduate, said this week that accepting her condition had been tough but that she wanted to set an example for others living with a disability. #model #Mexico #AnaGabrielaMolina #beautyinside https://t.co/g5Xcq20n9V
— DT Next (@dt_next) January 25, 2020
Въпреки, че е без ръце, това не я стопира да употребява мобилния си телефон за текстови известия, да се храни и да има съвършен педикюр.

През март Молина ще взе участие в състезанието за хубост във Веракрус, щат в Мексиканския залив, в който живеят повече от 8 милиона души. Ако завоюва, през юни ще се класира за състезанието за Мис Мексико.

В професионалния си живот оказва помощ на дами в сходно на нейното положение да се преборят със стандартите и понякога работи като модел на линия дрехи.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ирина Илиева Източник: модел мис увреждания
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР