Любопитно Мнението на родителите: За или Против отварянето на градините?

...
Любопитно Мнението на родителите: За или Против отварянето на градините?
Коментари Харесай

Мнението на родителите: "За" или "Против" отварянето на градините?

Любопитно Мнението на родителите: " За " или " Против " отварянето на градините? Тези, които би трябвало да се върнат на работа, са изправени пред сложна обстановка 15 май 2020, 13:56  Мнението на родителите: Източник: iStock Photos/Getty Images
лед отпадането на изключителното състояние поради пандемията от ковид, родителите на дребни деца, които би трябвало да се върнат на работа са изправени пред в действителност сложна обстановка.

Моловете отварят в понеделник

Особено комплицирано е, в случай че няма на кого да разчитат за помощ, а детските градини и яслите към момента остават затворени, защото съгласно управляващите това към момента е рисково деяние.

Здравният министър заяви, че до две седмици ще решат по кое време да отворят детските градини като решението ще се вземе на база данните за разпространяването на болестта у нас и по какъв начин ще се отрази тази мярка в други страни, която я ползват.

Експерт от Българска академия на науките: По-защитени сме от вируса, в случай че сме без ръкавици

Ето какво е и мнението на няколко родители по тематиката – "ЗА " или "ПРОТИВ " отварянето на детските градини.

„ Твърдо съм срещу връщането на децата в учебни заведения и детските градини и не бих ги пуснал даже страната да позволи. Смятам, че това е нещо доста значимо, с цел да се резервира карантинната концепция и да се продължи битката с COVID-19. Като родител бих отказал на 100% “, споделя Дойчин Дойчинов.

„ Аз съм за отварянето на детските градини, тъй като считам че децата просто издивяват у дома, мъчно е да се съчетава работата от у дома с гледане на деца. Могат да се създадат предварителни анкети, с цел да се види какъв брой родители биха пуснали децата си, с цел да се направи по-точна преценка за личния състав в детските градини. “, споделя Александър Орев.

Гърция подписва междуправителствени съглашения за туризъм, България в листата

„ Смятам, че детските градини би трябвало да останат затворени най-малко до края на лятото, с цел да забележим по какъв начин ще се развие коронавирусът. През това време всеки родител съм сигурна, че ще откри метод някой да се грижи за детето му по този начин, както го вършим всяко лято. Би било добре работодателите да помислят за спомагателна отпуска или за удължение на опцията за работа от у дома. Просто да съберем 30 деца и 2 учителки в затворено помещение, с цел да се хранят и да спят просто не звучи добре. “, е мнението на Велина Томова.

„ Да, мисля, че е по-добре да я има опцията градините да бъдат отворени, с цел да може родителите, които към този момент нямат безусловно никаква опция да гледат децата си нямат близки, на които да разчитат, въпреки всичко да имат някаква опция. “, споделя Деляна Славова.

Разрешиха трансплантациите, разисква се отварянето на детските градини

„ Аз като майка на три деца, две от които във възраст за ясла, считам че към момента не е моментът за отваряне на детските градини – въпреки всичко там се събират прекомерно доста хора на едно място. Всички знаем, че детската градина е най-големият разплодник на вируси и децата нонстоп са заболели “, споделя Веселина Гачева.

Какво още споделиха родителите – вижте във видеото на life_stories!

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  Днес е Международният ден на фамилията Днес е Международният ден на фамилията  Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май  <br> <strong> България против COVID-19 </strong> <br>
България против COVID-19
Последни  Мнението на родителите: Мнението на родителите: " За " или " Против " отварянето на...  Тайната на най-древния храм в света е разгадана Тайната на най-древния храм в света е разгадана  Нова пешеходна зона в центъра на София Нова пешеходна зона в центъра на София  <p>Нови над 10 000 случаи на ковид в Русия</p> Нови над 10 000 случаи на ковид в Русия  Недялка напусна Hell’s Kitchen България Недялка напусна Hell’s Kitchen България  <p>Предложение:&nbsp;Създаване&nbsp;на държавни бензиностанции&nbsp;</p> Предложение: Създаване на държавни...  Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан  По-ниско Данък добавена стойност за туризма и ресторантьорството от 1 юли По-ниско Данък добавена стойност за туризма и ресторантьорството от 1 юли  Лечебните свойства на билката бяло подъбиче Лечебните свойства на билката бяло подъбиче  Моловете отварят в понеделник Моловете отварят в понеделник  <p>Експерт от Българска академия на науките: По-защитени сме от вируса, в случай че сме без ръкавици</p> Експерт от Българска академия на науките: По-защитени сме от вируса, в случай че сме без...  <p>Гърция със&nbsp;споразумения за туризъм, България в списъка&nbsp;</p> Гърция със съглашения за туризъм, България в...  Ураганен вятър събори покрив във Враца Ураганен вятър събори покрив във Враца  Йордан Цонев Йордан Цонев: При понижаване на Данък добавена стойност цените няма да...  Румен Радев Най-важният запас при рецесия е доверието в...  ГДБОП залови 1 звук колумбийски кокаин за 19 млн. евро ГДБОП залови 1 звук колумбийски кокаин за 19 млн. евро  COVID-19: Икономическото влияние може да доближи $8,8 трилиона COVID-19: Икономическото влияние може да доближи...  Nvidia DGX A100 Суперкомпютър с изкуствен интелект против ковид  Петъчно прелъщение: Как да си създадем ябълков къс Петъчно прелъщение: Как да си създадем ябълков къс  <p>Социален дом или къща за посетители в село Добревци</p> Социален дом или къща за посетители в село Добревци Всичко от през днешния ден Виц на деня Надпис на вратата на магазин:  " Вход единствено с маски! ". Отдолу добавено на ръка:  " А с облекла може ли? " Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид  Местата, където елементарно може да се болестите с ковид Местата, където елементарно може да се болестите с ковид  Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е  Откриха ковид в спермата на излекувани мъже Откриха ковид в спермата на излекувани мъже  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Водещи вести  Моловете отварят в понеделник Моловете отварят в понеделник  <p>Експерт от Българска академия на науките: По-защитени сме от вируса, в случай че сме без ръкавици</p> Експерт от Българска академия на науките: По-защитени сме от вируса, в случай че сме без ръкавици  Цветомир Найденов за Божков: Това е смешно Цветомир Найденов за Божков: Това е смешно  <p>&quot;Страни като България сигурно ще бъдат ударени от втора вълна&quot;</p> " Страни като България сигурно ще бъдат ударени от втора вълна ", български доктор в Ню Йорк споделя  <p>Гърция със&nbsp;споразумения за туризъм, България в списъка&nbsp;</p> Гърция подписва междуправителствени съглашения за туризъм, България в листата  Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан  По-ниско Данък добавена стойност за туризма и ресторантьорството от 1 юли По-ниско Данък добавена стойност за туризма и ресторантьорството от 1 юли  ГДБОП залови 1 звук колумбийски кокаин за 19 млн. евро ГДБОП залови 1 звук колумбийски кокаин за 19 млн. евро  Лечебните свойства на билката бяло подъбиче Лечебните свойства на билката бяло подъбиче  <p>Нови над 10 000 случаи на ковид в Русия</p> Нови над 10 000 случаи на ковид в Русия  Тайната на най-древния храм в света е разгадана Тайната на най-древния храм в света е разгадана  Нова пешеходна зона в центъра на София Нова пешеходна зона в центъра на София  Недялка напусна Hell’s Kitchen България Недялка напусна Hell’s Kitchen България  Ураганен вятър събори покрив във Враца Ураганен вятър събори покрив във Враца  Румен Радев Румен Радев: Най-важният запас за оправянето с която и да е рецесия, е доверието в институциите
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР