Любопитно Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна загадка Италианско селище

...
Любопитно Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна загадка Италианско селище
Коментари Харесай

Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна загадка

Любопитно Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия Италианско населено място към този момент повече от 15 години не може да открие аргументите за мистериозните пожари от 2004 и 2014 година  Ирина Илиева 22 януари 2020, 10:57  Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия
Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия
 Изненада! Памела Андерсън се омъжила на загадка женитба
Изненада! Памела Андерсън се омъжила на загадка женитба
 Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от голяма важност
Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от голяма важност

" Искаше ми се тази фотография да не беше правена "
 България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво
България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво
 Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември
Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември
 Останките от
Останките от " Титаник " са към този момент предпазени
 Брад Пит описа за какво Лео ди Каприо го назовава „ ухажор ”
Брад Пит описа за какво Лео ди Каприо го назовава „ ухажор ”

одината е 2004, а обитаемото място Карония, област Месия – Сицилия.

Животът тече обикновено, годината таман е стартирала, а жителите на дребното градче са обнадеждени за новото начало.

Но един случай още при започване на годината прекатурва живота им.

В продължение на няколко седмици, след началото на годината, жителите оповестяват за зародили пожари в домовете им, без забележима причина.

They got a patsy, Italy: Mystery Fires in Sicily Village Blamed on Aliens@IBTimes UK-Jul 29, 2014 Canneto di Caronia pic.twitter.com/KtgBy3Z7Qb
— Dave Ness Jr (@davidanessjr) March 27, 2015
Те настояват, че електроуреди, дивани и канапета се възпламеняват от единствено себе си. Включват се алармите на колите, вратите се отключват и заключват.

Кметът на града се свързва неотложно с държавното управление и се назначава инспекция по случая. Изпратени са най-хубавите следователи, които да проучат мистерията.

Пожарите не стопират, а жителите стартират да се тревожат за сигурността си.

През март 2004 години всички локални са евакуирани и изпратени в хотел, с цел да се подсигурява тяхната сигурност.

Внезапните пожари не стопират, а случаите непрекъснато се усилват. Огнената буря като че ли се предава от къща на къща.

Italian Village Plagued by Mysterious Fires Has Been Puzzling Scientists for Years pic.twitter.com/wf1JsFxcgz
— The Mystery Box (@themysterybox13) July 21, 2015
Всички къщи ситуирани сред крайбрежията на Тиренско морето и железопътната линия в Карония са наранени от огнените стихии.

Близо 9 месеца случаите със самозапалени електроуреди и мебели не стопират, а учени и следователи не съумяват да открият повода.

Местните вярвали, че всичко, което им се случва е подбудено от поутъргайси или Луцифер.

Докато специалистите проверяват случая десетки свещеници посещават селището, с цел да се опитат да прогонят „ злите сили”.

Italian Village Plagued By Mysterious Fires Has Been Puzz... https://t.co/q8tK5x6646 pic.twitter.com/cWU4upp0NP
— Tigress (@4u_ih) February 3, 2016
В обитаемото място е оповестено бедствено състояние, а с отпуснатите средства в дребния град стартират изследвания, с които да се даде изясненост по случая.

Франко Валенти стартира работа по хипотетичните източници на пожар, като доближава до няколко хипотези, която бързо са отхвърлени от държавното управление.

След едно-месечна работа по случая, той заключва, че заземените проводници от околните железопътни коловози причинят струпване на електрическа сила.

След като тази сила се натрупа, натоварва мрежата и предизвиква късо съединяване, което надлежно възпламенява мебелите или електроуредите.

Но железопътните чиновници декларират, че линията дава отговор на нормите за сигурност и казусът още веднъж остава неуреден.

Чат от изказванията на учените били, че под обитаемото място има подземно струпване на електрическа енергия, която провокира спонтанните пожари.

И тази доктрина била отхвърлена доста бързо.

Така популацията е върнато назад по домовете си, а учени и следователи са освободени от отговорностите си да проверяват случая.

Всичко стартира умерено, а години наред популацията има вяра, че зад всички тези пожари стоят злите сили.

Историята е забравена и всички не престават своя спокоен метод на живот.

До 2014 година, когато огнените стихии не се появяват още веднъж.

Според кметът на обитаемото място пожарите в Карония са породени от „ незнайно електромагнитно лъчение “, а локалните поданици са уверени, че пожарите са породени от призраци, вещици или секрети военни проби на американски радиационни оръжия.

Спекулациите в региона не стихват, локалните са в суматоха, а ръководството твърди, че пожарите са породени от извънземни сили.

В един от хипотетичните отчети се показва, че пожарите са в резултат на „ извънземна интервенция “, а пламъци са „ породени от електромагнитни талази с висока мощ, които не е допустимо да са основани от човек, тъй като доближава мощ сред 12 и 15 гигавата. "

Странните изказвания не стопират, а с цел да се предотврати ескалация на напрежението в региона, държавното управление афишира отчет, в който се твърди, че пожарите са породени от „ тенденциозен палеж”.

Обвинен е Джузепе Пезино, 26-годишен юноша.

Според полицията, Джузепе благодарение на татко си са провокирали съзнателно палежите. А задачата им била да сплашат популацията.

Все още обаче не е изцяло ясно по какъв начин младежът е провокирал пожарите, без да има следи от щурм.

Жителите на Карония, както и кметът, не престават да имат вяра, че пожарите са провокирани или от НЛО или от опити на военните бази във водите на Тиренско море.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Ирина Илиева Източник: тайнственост пожари .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> <strong> Слави Трифонов: </strong> Ще записваме нова партия <br>
Слави Трифонов: Ще записваме нова партия
 Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  <br> <strong> Кейт </strong> сияе в алена рокля, <strong> Меган и Арчи </strong> разхождат кучетата <br>
Кейт сияе в алена рокля, Меган и Арчи разхождат кучетата
 <br> <strong> 7 хрумвания, </strong> с които <strong> късата коса </strong> няма по какъв начин да ни омръзне <br>
7 хрумвания, с които късата коса няма по какъв начин да ни омръзне
Последни  Три гръцки острова се подвигнаха на митинг, не желаят мигранти Три гръцки острова се подвигнаха на митинг, не желаят...  <p><strong>Мистериозни пожари</strong> в Сицилия &ndash; <strong>15-годишна загадка</strong></p> Мистериозни пожари в Сицилия – 15-годишна мистерия  Рикардо Ибрахим Какво е да започнеш от нулата, откакто войната ти...  Гугъл желае да намалите потреблението на телефона Гугъл желае да намалите потреблението на телефона  Памела Андерсън Изненада! Памела Андерсън се омъжи на загадка женитба  Нигяр Джафер от Движение за права и свободи Движение за права и свободи: Това докара до разпад на цели браншове  <p>Знаменитостите <strong>над 80 г.</strong>, за които възрастта не е от значение</p> Знаменитостите над 80 година, за които възрастта не е от...  Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за оценка Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за...  За дома за възрастни хора: За дома за възрастни хора: " Животът им е в заплаха "  <p>Ози Озбърн <strong>разкри, че е болен</strong> от Паркинсон</p> Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон  <p>Заплаха: новият вирус може да мутира, първи случай в САЩ</p> Заплаха: новият вирус може да мутира, първи случай в Съединени американски щати  Пол Уокър по време на европейската премиера на Продадоха авто сбирката на Пол Уокър  Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна жена Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна...  Голяма повреда остави част от Перник без вода Голяма повреда остави част от Перник без вода  Родителите на убития българин в Гърция търсят правдивост Родителите на убития българин в Гърция търсят...  Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в контейнерите Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в...  <p> " Искаше ми се тази фотография да не беше правена "  Грипът ни удря с цялостна мощ, зараза и в Монтана Грипът ни удря с цялостна мощ, зараза и в Монтана  Времето се затопля - вижте от кой момент Времето се затопля - вижте от кой момент  Доналд Тръмп Победа за Тръмп? Сенатът отхвърли претенции за импийчмънта Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж ляга да спи с жена си. Изведнъж дамата пита: - Вратата заключи ли? - Заключих. - Френското резе дръпна ли? - Дръпнах. - Холандският… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка: Водещи вести  Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в контейнерите Столичната община: Опасно вещество е било изхвърлено в контейнерите  Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна жена Арогантен водач на кола за спешна помощ отхвърли да реалокира болна жена  Грипът ни удря с цялостна мощ, зараза и в Монтана Грипът ни удря с цялостна мощ, зараза и в Монтана  За дома за възрастни хора: За дома за възрастни хора: " Животът им е в заплаха "  Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за оценка Няма потребност от нови отчети за България по Механизма за оценка  Голяма повреда остави част от Перник без вода Голяма повреда остави част от Перник без вода  Рикардо Ибрахим Младият сирийски режисьор, който стартира нов живот в България  <p>Ще повярвате ли, че в тези <strong>малки къщи</strong> може да се живее</p> 10 дребни къщички, в които има място за всичко  <p>Ози Озбърн <strong>разкри, че е болен</strong> от Паркинсон</p> Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон  Три гръцки острова се подвигнаха на митинг, не желаят мигранти
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР