Любопитно Мишо и Гергана в любовна и кулинарна битка за

...
Любопитно Мишо и Гергана в любовна и кулинарна битка за
Коментари Харесай

Мишо и Гергана в любовна и кулинарна битка за оцеляване в Hell’s Kitchen

Любопитно Мишо и Гергана в любовна и кулинарна борба за оцеляване в Hell’s Kitchen Напрежението и неналичието на отдаденост в кухнята - основни моменти в новия епизод на Кухнята на Ада 19 март 2020, 16:03
ази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България феновете на горещото кулинарно съревнование ще затаят мирис в очакване кой ще победи в дуел сред влюбените гълъбчета на шоуто. Гергана и Мишо ще се изправят един против различен, само че този път не с цел да се обяснят в обич и благи усеща, а с цел да покажат кой има повече воля и хъс за победа. Любовният темп ще премине в темп на яростна битка на познания, готварски умения, само че и предизвикателство за по-здрави нерви. Напрежението обаче ще се окаже основно за успеваемостта на готвачите в шоуто. При едни ще се прояви в изпуснати нерви и персонална злост, при други в проваляне, а при трети – в лидерски качества и воля постоянно да бъдеш най-хубавият. Кой от участниците какви страсти ще покаже в шоуто следва да разберем в новия епизод на Hell’s Kitchen България, където всичко ще ври и кипи.

Досега феновете на Кухнята на Ада бяха очевидци по какъв начин конфликтът на поколенията в алената къща изостри до точка на шупване страстите при дамите. Стигна се до там, че Недялка намерено упрекна „ хубавиците “ Михаила и Гергана, че не са задоволително отдадени в кухнята и не заслужават да упражняват готварската специалност. Тежки думи, на които девойки не останаха длъжни и оповестиха открита война на „ лелките “ в кухнята. Женската драма ексалира дотолкоз, че Гери получи оранжевата престилка и опцията да потвърди мястото си в Hell’s Kitchen България. Ще избухне ли алената кухня от женските кавги или връзките ще прераснат в кървави военни дейности следва да разберем. Дали при мъжете непобедимият синхрон ще продължи да бъде водещ и Мишо ще успее да отбрани синята куртка – гледайте тази вечер от 21: 00 по NOVA.

Любовната идилия в Кухнята на Ада ще бъде сложена пред съществено тестване откакто началник Ангелов изправи влюбените Гергана и Мишо един против различен в двубой за оцеляване. Дали двамата ще съумеят да запазят хладнокръвие или желанието на единия да победи ще бъде по-силно от нежните трепети? Шеф Ангелов ще тества освен бъдещите фамилни устои на двойката, само че и по какъв начин се оправят напрегнат. Ще би трябвало да демонстрират съгласуваност, експедитивност, разум и въображение. Накрая ще се наложи всичко това да претворят в паница. Дали Гери ще успее да скъса Мишо и да потвърди, че дамите са по-добри в кухнята или пък Мишо ще отбрани изказванието, че по-добрите професионални готвачи са единствено мъже – безконечната алтернатива ще получи отговор довечера в Hell’s Kitchen България.

Сините и алените тимове още веднъж ще бъдат на ръба на страстите и довечера в Кухнята на Ада. Мъжете изненадващо ще се снабдят с нов водач, който ще поеме руля в кухнята със здрава и опитна ръка, само че дали готвачите ще се оставят да ги водят? Жените ще бъдат сложени пред ново тестване - открити врагове или усмиряване на персоналните страсти в името на тима. Напрежението в кухнята ще владее обстановката и ще изиграе не един готвач. Кое ще обаче ще вбеси най-вече началник Виктор Ангелов ще забележим скоро.

Допълнителен стрес ще донесат и специфичните посетители в Hell’s Kitchen, които посетиха ресторанта преди да затвори порти, поради оповестяването на изключителното състояние в страната. На инспекция

по какъв начин се оправят тазгодишните кандидати за 100-те хиляди лв. в надпреварата пристигнаха едни от топ инфлуенсърите в българските обществени мрежи. Това нажежи в допълнение страстите, защото единствено една тяхна дума в онлайн пространството може да окаже положително или отрицателно въздействие върху имиджа на всеки от тях. Гости на ресторанта бяха още и звездите от сериала по NOVA – “Ягодова луна”

С оглед на изключителната обстановка в страната и ограниченията против разпространяването на COVID-19, в действие от 13 март 2020 година допускането на посетители в ресторанта на предаването е прекратено. Епизодите, които феновете на NOVA гледат сега са снимани авансово. Състезанието продължава, като продуцентите на шоуто са взели всички нужни ограничения за обезпечаване сигурността и здравето както на участниците във формата, по този начин и на снимачния екип. Екипът на предаването съблюдава прецизно всички рекомендации на Националния действен щаб, държавните органи и институции и се подхващат навреме нужните ограничения и процедури, гарантиращи здравето на всички, ангажирани с реализацията на продукцията.

Кой ще оцелее в борбата довечера Мишо или Гери и дали ще се разпадне любовната идилия –- през днешния ден от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР