Любопитно Михаела: Не успях да покажа лидерските си качества Адреналин,

...
Любопитно Михаела: Не успях да покажа лидерските си качества Адреналин,
Коментари Харесай

Михаела: Не успях да покажа лидерските си качества

Любопитно Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества " Адреналин, адреналин и отново адреналин ", по този начин Михаела разказва прекарването си в Hell`s Kitchen 27 април 2020, 11:35  Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник
Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник
 Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина
Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина
 Рядко срещани посетители посетиха Истанбул
Рядко срещани посетители посетиха Истанбул
 Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция
Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция
 Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища
Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища
 Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим имунитета
Енджи Касабие поучава по какъв начин да се храним, с цел да подсилим имунитета
 Заради COVID-19: Забравете за лятната отмора
Заради COVID-19: Забравете за лятната отмора
 Съвети от тибетската медицина за мощен имунитет
Съвети от тибетската медицина за мощен имунитет

ихаела напусна дефинитивно конкуренцията за огромната премия в Hell’s Kitchen България откакто получи много мъчителен урок, че екипната работа в кухнята е извънредно значима. Тя се изправи против Реджеп в оспорвана борба за оцеляване в надпреварата и съумя да покаже, че е по-добрият готвач в кулинарния двубой сред двамата.

А ето какво показа за присъединяване си Ивайло в изявление за Vesti.bg:

Как ще опишете присъединяване си в "Кухнята на Ада "?

Това е прекарване, което няма по какъв начин да се опише. Преобладават всевъзможен тип страсти и адреналин. Научих доста неща, срещнах се със страхотни хора, считам че присъединяване ми в този формат ми даде доста.

Съжалявате ли, че излязохте?

Да, скърбя, желаех да остана най-малко още малко.

Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

Първият урок, който научих от началник Ангелов е по какъв начин да не се държа в никакъв случай с личния състав си, несъмнено.

Вторият урок е да декларирам самоуверено себе си и мнението си и да бъда самоуверена.

Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

Да, бих трансформирала променила първичното ми отношение към Недялка и Галя. Тръгнахме остро една към друга и много късно се опознахме и се до пуснахме една към друга.

Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen?

Мотивира ме най-много приятеля ми. Винаги съм обичала да сготвям, да опитвам с предписания, само че в случай че не беше той да ме стимулира да се запиша, нямаше да давам това изявление.

Кой миг ви беше най-труден?

Най-трудният ми миг беше, когато след лека простуда изгубих вкусовите си качества и не усещах усета на храната. Тогава в действителност си беше пъкъл.

С какви страсти напуснахте предаването?

Бих споделила, че напущам предаването със смесени усеща. Разбира се повече са позитивните страсти.

Имаше два лагера в Кухнята на Ада – на младите и на опитните. Имаше ли спор на поколенията и за какво, съгласно вас?

Бих споделила, че не беше тъкмо спор на генерации. Проблема по-скоро беше разлики в характерите и разнообразни усещания към нещата. Напасването ни една към друга в началото колкото и да се опитвахме не се получаваше.

Принцеса или момичето на баща? Смятате ли, че в дамите в кухнята имат повече място в сравнение с мъжете?

Колкото и да ми се желае принцеса няма по какъв начин да съм, а в случай че бях момичето на баща нямаше да съм в този формат и да се боря да реализира нещо сама. Жените имат място в кухнята, самоуверено го декларирам.

Добрият външен тип скрито оръжие ли е в кухнята или по-скоро пречи?

Не считам, че външният тип е оръжие за един готвач, други са индикаторите дали е добър или не. Факт е, че в случай че е с добър външен тип, може би първото усещане на хората е друго.

Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

Не съумях да покажа лидерските си качества.

Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen?

Адреналин, адреналин и отново адреналин

Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

Да е самонадеян, самоуверен в решенията си, да е добър водач и най-важно с положително сърце. Моят любимец е Гергана, тъй като считам че тя има всички тези качества.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Мутафчийски: Втори пик на ковид в България Мутафчийски: Втори пик на ковид в България  СЗО за България: Коронавирусът е натурален СЗО за България: Коронавирусът е натурален  <br> Жената, която написа " />
Жената, която написа "Чернобилска молитва "
 Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Принц Чарлз разкри по какъв начин е преборил ковид Последни  Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества Михаела: Не съумях да покажа лидерските си качества  5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19 5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на...  Красимир Ципов Предлагат по-сурови санкции за дрогираните водачи  Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор  АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за заплащане на пътни такси АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за...  Мелания Тръмп Мелания Тръмп на 50: Първата дама чества празник  <p>Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово</p> Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово  Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина Коронавирус измами, на които се хванаха мнозина  Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се утежни обстановката Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се...  Снимка: pixabay Рядко срещани посетители посетиха Истанбул  <p>Италия отслабва карантинните ограничения, какво ще бъде позволено</p> Италия отслабва карантинните ограничения, какво ще бъде...  Dacia Logan 2013 TUV класира трошките на пазара  Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348 Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348  Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция Как да се храним, с цел да се предпазим от деменция  От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете  Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища  Как COVID-19 оказа въздействие върху хранителната промишленост Как COVID-19 оказа въздействие върху хранителната промишленост  Времето се затопля, само че ще има и превалявания Времето се затопля, само че ще има и превалявания  DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция  Apple iPhone SMS бъг води до блокиране на iPhone Всичко от през днешния ден Виц на деня Началник крещи към подчинените си: - Това, че от време на време спите на работа го знам! Но да си носите и пижами към този момент е прекомерно! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние Борисов: Искам по-рано да го махнем изключителното състояние  Картофи по 8 лв., какво става с цените Картофи по 8 лв., какво става с цените  Слънчевото момиче на българската лирика Слънчевото момиче на българската лирика  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Американската преса: това българско дете ще промени света  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Водещи вести  Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се утежни обстановката Мутафчийски: Когато хората излязат в парковете, ще се утежни обстановката  Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348 Нови 58 случая на COVID-19 у нас, общият брой е 1348  Красимир Ципов Предлагат по-сурови санкции за дрогираните водачи  5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19 5 метода, които турските медици употребяват за лекуване на COVID-19  От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете От през днешния ден: Пада възбраната за разходки в парковете  DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция DW: COVID-19 и две фундаментални неточности в Швеция  <p>Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово</p> Как заловиха крадци, ограбили 88-годишна жена от Дъбово  <p>Поетът с ватенката, който избра смъртта</p> Поетът с ватенката, който избра гибелта  АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за заплащане на пътни такси АПИ: Дружеството „ Телетол “ АД не дава услуги за заплащане на пътни такси  Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор Три разнообразни модела iPhone 11, един верен избор  Dacia Logan 2013 TUV класира трошките на пазара
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР