Любопитно Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро влизат в

...
Любопитно Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро влизат в
Коментари Харесай

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро влизат в детективския панел на „Маскираният певец“

Любопитно Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро влизат в детективския панел на „ Маскираният артист “ Остава цялостна мистерия кои ще са 16-те известни персони под маските 11 септември 2019, 17:39 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}
нес, на особено медийно събитие, продуцентът Магърдич Халваджиян разкри кои ще бъдат четирите обичани известни персони, които ще влязат в ролята на „ детективи “ в най-обсъждания музикален формат „ Маскираният артист “. Това ще са поп дивата Мария Илиева, емблематичната водеща на „ На кафе “ Гала, именитият Ники Кънчев и комедийният артист Герасим Георгиев-Геро. На живо във всяко издание на шоуто именитите „ детективи “ ще наблюдават всеки подробност от осъществяването на участниците и ще дискутират всички доказателства и догатки кой стои зад маската. Стартът на мистериозното предаване, което ще забележим за първи път в България, е на 14 септември от 20.00 ч. по NOVA.

„ Предприети са невиждани ограничения за запазване на тайната на самоличността на 16 известни персони, които вземат участие в шоуто “, сподели Магърдич Халваджиян пред медиите и показа за невероятните провокации, пред които се е изправил като продуцент на международната хитова продукция, която феновете ще могат да гледат единствено по NOVA.

„ Глобал Филмс “ освен се осмели да поеме риска с този нов формат, само че за разлика от останалите други три страни, където е към този момент в ефир това шоу, българският вид ще се излъчва онлайн “, сподели основният сценарист на предаването Влади Априлов.

„ Най-голямото предизвикателство е опазването на тайната кой се крие зад маските. Пеенето не е главният детайл на шоуто. Зрителите, а и всички нас ще ни води любознанието да открием кой стои зад маските “, добави Магърдич Халваджиян.

„ След като създадохме най-голямото развлечение в телевизионния ефир с шоуто „ Като две капки вода “, което се радва на седем извънредно сполучливи сезона, в този момент сме изправени пред ново предизвикателство, тъй като упованията на почитателите са доста огромни “, показа Влади Априлов. Според него е извънредно предизвикателство, само че и наслаждение да се работи за този формат, тъй като мистерията, изчезналата информация и опазването на тайната за известните персони под маските слага сценаристите и водещите в комплицирани обстановки, които обаче са доста забавни и от време на време и комични. Влади Априлов увери гостите на събитието, че в действителност единствено дванадесет души в цялата страна знаят самоличността на изпълнителите под маските, които тази есен ще забавляват цяла България.

Кремена Халваджиян и нейният екип от дизайнери са изработили особено за шоуто в България всички маски, които ще гледаме на екран, през идващите три месеца.
„ Маскираният артист “ - вижте част от костюмите за шоуто  Маскираният артист  Маскираният артист  Маскираният артист  Маскираният артист
На събитието участва любимецът на дребни и пораснали фенове – Васил Василев – Зуека, който е един от двамата водещи на шоуто и описа: „ В „ Като две капки вода “ имахме два казуса – единият беше да научим наизуст по какъв начин става точкуването, другият беше, че трябваше да вършим шоу. Тук казусът е един-единствен – какво вършим на сцената?! Не знаем кои са участниците. „ Детективите “ ги знаем, само че ние нямаме контакт с тях. Не знаем по какъв начин ще реагира публиката. Знаем, че ще се забавляваме. Ние сме водещи на нещо, което не знаем какво съставлява. Въобще – цялостна интрига. “

И тази есен Зуека ще си партнира с любимеца на феновете Димитър Рачков.

Ако към този момент нямате самообладание да се впуснете в предизвикването на новото шоу „ Маскираният артист “, не пропускайте премиерата на мистериозното музикално риалити на 14 септември от 20 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР