Любопитно Маги Джанаварова: Това бе едно от най-стресиращите неща За

...
Любопитно Маги Джанаварова: Това бе едно от най-стресиращите неща За
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Това бе едно от най-стресиращите неща

Любопитно Маги Джанаварова: Това бе едно от най-стресиращите неща За шоуто " Като две капки вода ", за облиците, за изолацията - каквo ни описа Маги Джанаварова в изявление за Vesti.bg 14 май 2020, 08:33  Ето по какъв начин да се справите с ужасната мигрена
Ето по какъв начин да се справите с ужасната мигрена
 Изненадите от Димитър Маринов не стопират!
Изненадите от Димитър Маринов не стопират!
 Снимат филм за отделянето на Хари и Меган от кралското семейство
Снимат филм за отделянето на Хари и Меган от кралското семейство
 Как кралското семейство поддържа добра форма по време на пандемията
Как кралското семейство поддържа добра форма по време на пандемията
 Бившият треньор на Адел: Ставаше въпрос за нейното здраве
Бившият треньор на Адел: Ставаше въпрос за нейното здраве
 Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят отдалечено
Twitter: Позволяваме на чиновниците си да работят отдалечено " вечно "
 Алис и Балу: Едно неизмеримо другарство
Алис и Балу: Едно неизмеримо другарство
 Кога
Кога " Приятелите " ще се съберат още веднъж?

аги Джанаварова, Фики, DARA и JJ са финалистите в осмия сезон на "Като две капки вода ". За първи път в историята на шоуто в България участник даде своето място за дълго чакания край, предлгайки опция на идващия класирал се.

Жестът беше изработен от Димитър Маринов, който макар своето място във финалната четворка, преотстъпи позицията на Маги Джанаварова.

В изявление за Vesti.bg певицата споделя повече за шоуто, за облиците, за изолацията. Ето и какво сподели Маги Джанаварова:

- Колко време лишава да Ви гримират за всяко осъществяване? Какво вършиме през това време?

"Гримът всякога изисква друго време, тъй като зависи от това дали имаме маска, която би трябвало да се сложи и чак по-късно да се стартира същинското гримиране. А и някои облици са по-лесни за правене от други. През цялото време се забавляваме доста в гримьорната, някои разпяват или репетират облика си. "

- Песен на кого бихте желали да ви се падне да извършите?

"След всичко, което ми се падна в шоуто като облици, открих че колкото по-голямо предизвикателство имам, толкоз повече узнавам, тъй че нямам никакви искания. "

- Кое от осъществяванията си до момента смятате за най-успешно?

"Мисля че най-успешното ми осъществяване досега е като Jennifer Hudsоn с песента And I am telling you. "
 Маги Джанаварова
- Кой облик бе най-труден до момента?

"Най-труден облик като актьорска игра сигурно беше Maliryn Manson, само че най-трудната ми певческа задача беше на полуфинала с песента "Притури се планината " в осъществяване на Стефка Съботинова. "
 Маги Джанаварова


- Оценката на кого от журито очаквате с терзание?

"Уважавам извънредно доста всеки един от тях, само че не съм се тормозила за оценките. За мен по-важното е това, което ми споделят след осъществяването. За всеки един актьор рецензията би трябвало да бъде градивна и посредством нея да се опита да надскочи себе си. "

- Какво е да пееш пред празна зала?

"Това беше едно от най-стресиращите неща, изключително в първото такова шоу, когато трябваше да играя Lizzo с голям костюм, маска и рокля. Първоначално се стъписах, само че осъзнах, че с цел да мога да предам силата на хората от всеки облик би трябвало да не мисля за това и да се усещам все едно фотографирам клип или съм на голям стадион. "

- Как се справяте в изискванията на обществена изолираност, имате ли обичано занятие?

"Справяме се доста добре, започнах да спортувам повече, да чета повече и да сготвям. "

- Кое е първото нещо, което ще извършите, когато паднат рестриктивните мерки?

"Когато паднат рестриктивните мерки, ще отида да видя мама и баба. "



Следете Фейсбук страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и уеб страницата за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

По тематиката  Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Изненадите от Димитър Маринов не стопират!  Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се насочат към финала на Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се насочат към финала на " Като две капки вода "  Впечатляваща актьорска игра донесе победа на Маги Джанаварова в Впечатляваща актьорска игра донесе победа на Маги Джанаварова в " Като две капки вода "  Стартът на осми сезон на „ Като две капки вода “ с рекорден резултат Стартът на осми сезон на „ Като две капки вода “ с рекорден резултат

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  капките .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Починалите с ковид в Русия евентуално са доста повече - Теми в развиване | Vesti.bg Починалите с ковид в Русия евентуално са доста повече - Теми в развиване | Vesti.bg  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  <br> Студенти хакват проблемите на България <br>
Студенти хакват проблемите на България
 5 години без краля на блуса 5 години без краля на блуса Последни  Маги Джанаварова Маги Джанаварова: Това бе едно от най-стресиращите неща  Три нови жертви на COVID-19 у нас Три нови жертви на COVID-19 у нас  Детските градини остават затворени Детските градини остават затворени  България към този момент е в изключителна епидемиологична конюнктура България към този момент е в изключителна епидемиологична конюнктура  Съединени американски щати упрекна Китай в хакерска офанзива за ваксини за Covid-19 Съединени американски щати упрекна Китай в хакерска офанзива за ваксини за Covid-19  Дезинфекцират квартал Дезинфекцират квартал " Райна княгиня " в Ямбол от въздуха  Чили наложи цялостна обсада на столицата Сантяго Чили наложи цялостна обсада на столицата Сантяго  Какво време ни чака до края на седмицата? Какво време ни чака до края на седмицата?  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната...  BYD Han EV BYD Han идва в Европа и застава против Model 3  Ето по какъв начин да се справите с ужасната мигрена Ето по какъв начин да се справите с ужасната мигрена  5 години без краля на блуса 5 години без краля на блуса  Академия за нововъведения 2019 Студенти хакват проблемите на България  <p>СЗО: Коронавирусът може и в никакъв случай да не изчезне</p> СЗО: Коронавирусът може и в никакъв случай да не изчезне  <p>ДПС предлага: 9% Данък добавена стойност за артикули за деца до 3 години</p> Движение за права и свободи предлага: 9% Данък добавена стойност за артикули за деца до 3 години  <p>Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас</p> Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас  Делян Пеевски Болницата в Благоевград получи съвременен уред, подаяние...  <p>При кого отиват пакетите от &bdquo;Лудогорец&rdquo; и &bdquo;Биовет&rdquo;?</p> При кого отиват пакетите от „ Лудогорец” и...  Израел ускори ударите си по Иран надълбоко в Сирия Израел ускори ударите си по Иран надълбоко в Сирия  <p>По-ниско Данък добавена стойност за заведенията може да влезе в действие от 1 юни</p> По-ниско Данък добавена стойност за заведенията може да влезе в действие от 1... Всичко от през днешния ден Виц на деня В някаква компания назначават на работа нов чиновник. Той разказал на шефа в детайли за себе си. Всичко вървяло добре, след което служителят споделил: - Смятам,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид Китай: Съединени американски щати, отговорете на тези 10 въпроса за ковид  Местата, където елементарно може да се болестите с ковид Местата, където елементарно може да се болестите с ковид  Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е  Откриха ковид в спермата на излекувани мъже Откриха ковид в спермата на излекувани мъже  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Водещи вести  България към този момент е в изключителна епидемиологична конюнктура България към този момент е в изключителна епидемиологична конюнктура  Детските градини остават затворени Детските градини остават затворени  Чили наложи цялостна обсада на столицата Сантяго Чили наложи цялостна обсада на столицата Сантяго  Какво време ни чака до края на седмицата? Какво време ни чака до края на седмицата?  Съединени американски щати упрекна Китай в хакерска офанзива за ваксини за Covid-19 Съединени американски щати упрекна Китай в хакерска офанзива за ваксини за Covid-19  Дезинфекцират квартал Дезинфекцират квартал " Райна княгиня " в Ямбол от въздуха  BYD Han EV Китайският BYD Han идва в Европа с 5G и нов тип батерия  <p>СЗО: Коронавирусът може и в никакъв случай да не изчезне</p> СЗО: Коронавирусът може и в никакъв случай да не изчезне
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР