Любопитно Лорина Камбурова: С ролята на учителката Ана сбъднах една

...
Любопитно Лорина Камбурова: С ролята на учителката Ана сбъднах една
Коментари Харесай

Лорина Камбурова: С ролята на учителката Ана сбъднах една мечта

Любопитно Лорина Камбурова: С ролята на учителката Ана сбъднах една фантазия С актрисата си приказваме за нейната друга пристрастеност - пеенето и за първата ѝ роля в уеб сериал  Венелина Стоянова 24 април 2019, 11:31
актрисата Лорина Камбурова си приказваме за другата ѝ огромна пристрастеност с изключение на актьорската специалност - пеенето и за първата ѝ роля в уеб сериал.

Камбурова влиза в най-новия сезон на "Следвай ме " в ролята на учителката по български език и литература Ана Василева.

За най-новите неща към Лорина; каква е била тя като ученичка и по какъв начин ще прекара Великден, четете в изявлението с актрисата за Vesti.bg.

- Лорина, здравей, доста се веселя, че одобри поканата за изявление за Vesti.bg. Поводът за нашия диалог е присъединяване ти в новия сезон на "Следвай ме ", по какъв начин попадна в този план?

- Да, имах удоволствието да бъда част от този сезон. А по какъв начин се озовах в сериала, имаше кастинг и аз си го взех:)

- Героинята ти госпожа Ана Василева е учителка по литература – това незабавно дава поръчка за една сериозна жена, която държи на дисциплината. Такава ли е в действителност тя, или има повече от предстоящото близки неща с младежите, на които ще преподава?

- Ана е млад експерт, който обича работата си. Тя е също толкоз усмихната и откровена, колкото децата, само че в сериала виждаме повече нейната дисциплина.

- За първи път снимаш в уеб сериал, беше ли това предизвикателство за теб?

- Приемам с наслада всеки нов план в живота си и постоянно се веселя на провокациите.

- Сбъдна ли някоя своя фантазия с тази роля, да вземем за пример да се видиш в специалността на преподавател?

- Честно казано, в никакъв случай не съм очаквала, че ще изиграя преподавател, само че това му е хубавото на актьорската специалност - не знаеш какво ще се случи. Да, сбъдна се една фантазия.

- Г-жа Василева като се изключи че е учителка по литература, обича и поезията, в този момент като Лорина можеш ли да ни кажеш дребна част от обичаното ти стихотворение?

- Любимото ми стихотворение е на Пейо Яворов - "Месалина ", само че то е доста дълго и по този начин и не съумях да го науча. Разбира се, става дума за обич!

- Предполагам, сериалът значително те е върнал във времето, когато ти си седяла на чина. В тази връзка, каква ученичка беше ти?

- Като ученичка бях будно дете и не обичах доста да заставам на чина. Вълнуваха ме други неща като музика, изкуство. Радвам се, че не е било на вятъра и в този момент се занимавам с това професионално.

- Като заприказва за музика, изпревари идващия ми въпрос. Имаш страховит глас, какви са задачите ти в тази сфера?

- За музиката в живота ми реализирам задачите си постепенно. Тази година извадихме дебютен албум с акустичния дует Ross'n Lorina, имаме концерти из цяла България, хората ни обичат. Дуетът ни е на 6 години и няма желание да стопира, а единствено да гради още и да радва хората. Кой знае, с още няколко албума да вземем за пример:)

View this post on Instagram
Кадри от концерта ни в Благоевград! Благодаря на @stage_bar_blagoevgrad за невероятната публика❤Благодаря на приятелите ми, с които разделяме сцената - жестоки експерти са❣Ross'N Lorina live at Blagoevgrad
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР