Любопитно Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Като

...
Любопитно Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Като
Коментари Харесай

Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в "Като две капки вода"

Любопитно Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в " Като две капки вода " Актьорът развълнува жури и феновете с романтика и достоверно наличие 7 април 2020, 08:36  Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика
Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика
 Как се трансформира апетитът през годините
Как се трансформира апетитът през годините
 5 признака, че връзката ви е неразрушима
5 признака, че връзката ви е неразрушима
 Как изглеждаше Меган като херцогиня на Съсекс
Как изглеждаше Меган като херцогиня на Съсекс
 Веселка и Момчил от Видин напуснаха „ Един за различен “
Веселка и Момчил от Видин напуснаха „ Един за различен “
 Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео
Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео
 10 книги, които всяка жена би трябвало да прочете
10 книги, които всяка жена би трябвало да прочете
 Британската звезда Dua Lipa снима клип в България
Британската звезда Dua Lipa снима клип в България

енард Коен изпрати преди всичко в класацията на „ Като две капки вода “ Димитър Маринов, осигурявайки му победа за миналата вечер. Романтичното въодушевление на осъществяването беше допълнено от сватбените фотоси на десетки български фамилии, които участваха виртуално в залата.

Хитови части и гений превзеха сцената за поредна вечер, предлагайки изненади и извънредно въодушевление.

„ Образът на Тина Търнър в тази ария е като тигър, затворен в клетка. Емоцията се усеща в трепването на устните, в погледа, само че няма никакви непотребни придвижвания “, описа Маги Джанаварова, която наелектризира журито с емблематичното парче „ Hero “.

Малко по-късно Луна се преобрази в звездата на италианското диско – Сабрина, а Анди дойде с провокация и танци на сцената като Lmfao. R&B темп прозвуча с Drake, в чиито обувки влезе Фики с подготвеност за нов жанр и провокации. След осъществяването на Лили Иванова DARA беше сюрпризирана от своя сътрудник Стефан Илчев, който направи една от своите достоверни фалшификати на примата.

„ С тази ария Фреди Меркюри предава щафетата нататък. Това е една легенда, а песента е непреходна. Искам да благодаря на всички актьори, които държат духа си жизнен “, показа разгорещено Galia, минути преди „ Show must go on “ да огласи залата.

С помощта на холограма JJ се преобрази в красивия дует на Luther и Марая Кери, обирайки овациите на журито и своите сътрудници.

Следващата седмица Луна ще бъде Despina Vandi, а Тото ще имитира кралицата на българската поп музика Мария Илиева. Galia даде обещание да остави всички задръжки за облика на Фърги, а Анди ще опита тембъра на Луис Армстронг. Фики ще премине още веднъж в женски облик като Ейми Уайнхаус, а Dara ще бъде Росалия. Маги Джанаварова ще потърси мрачното въодушевление на Мерилин Менсън, а JJ ще извиси глас като Мария Калас. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще направи стъпка към неповторимата Лайза Минели и един от нейните безконечни шлагери.

Следете Фейсбук страницата на предаването , Официалния Instagram на предаването и уеб страницата за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY .

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Румен Гечев: Генерал Мутафчийски не ми е шеф - Теми в развиване | Vesti.bg Румен Гечев: Генерал Мутафчийски не ми е шеф - Теми в развиване | Vesti.bg  541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21 541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21  Проф. Иво Петров: Ново лекарство може да помогне против covid - 19 Проф. Иво Петров: Ново лекарство може да помогне против covid - 19  <br> Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто имаме ваксина <br>
Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто имаме ваксина
Последни  От първо лице: Как се прибраха българите, блокирани в Австрия От първо лице: Как се прибраха българите, блокирани в...  Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в " Като...  Урсула фон дер Лайен: България е образец, че солидарността към момента е в сърцето на Европейския съюз Урсула фон дер Лайен: България е образец, че...  Световен ден на здравето: Подкрепете мед. сестри и акушерките Световен ден на здравето: Подкрепете мед. сестри и...  Броят на инфектираните с ковид у нас е 565 Броят на инфектираните с ковид у нас е 565  Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич...  Слънчево през днешния ден, чака ли ни стопляне Слънчево през днешния ден, чака ли ни стопляне  Санна Марин Как инфлуенсърите се включват в битката с ковид  Приеха дефинитивно промени в Закона за изключителното състояние, депутатите остават без заплати Приеха дефинитивно промени в Закона за изключителното...  Още една ваксина против Covid-19 стартира проби Още една ваксина против Covid-19 стартира проби  Как се трансформира апетитът през годините Как се трансформира апетитът през годините  Борис Джонсън Борис Джонсън е признат в интензивно поделение  Организация на обединените нации предизвестява за разпространяването на COVID-19 в конфликтни зони Организация на обединените нации предизвестява за разпространяването на COVID-19 в...  Ананиев забрани влизането на жители от трети страни в България Ананиев забрани влизането на жители от трети страни в...  Расте броят на донорите в битката с COVID-19 Расте броят на донорите в битката с COVID-19  643 компании са подали документи за отплата по схемата 60/40 643 компании са подали документи за отплата по схемата...  istock По-леки ограничения за фермерите и служащите на пазарите  Жестоко ликвидиране край Варна Жестоко ликвидиране край Варна  549 доказани случаи на COVID-19 у нас 549 доказани случаи на COVID-19 у нас  5 признака, че връзката ви е неразрушима 5 признака, че връзката ви е неразрушима Всичко от през днешния ден Виц на деня Въпрос към радио " Ереван ": - Какво е изповед? Отговор на радиото: - Разказ за това, което не би трябвало да се прави, откакто се направи… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, разкрила пред света историята на София  Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор  Кирил Ананиев: Отменям заповедта за маските  За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид  Бразилия не взема ограничения: COVID-19 бил медийна нервност  Баба Тонка - майката на бунтовниците, която живее в името на свободата Водещи вести  Броят на инфектираните с ковид у нас е 565 Броят на инфектираните с ковид у нас е 565  Приеха дефинитивно промени в Закона за изключителното състояние, депутатите остават без заплати Приеха дефинитивно промени в Закона за изключителното състояние, депутатите остават без заплати  Световен ден на здравето: Подкрепете мед. сестри и акушерките Световен ден на здравето: Подкрепете мед. сестри и акушерките  От първо лице: Как се прибраха българите, блокирани в Австрия От първо лице: Как се прибраха българите, блокирани в Австрия  Урсула фон дер Лайен: България е образец, че солидарността към момента е в сърцето на Европейския съюз Урсула фон дер Лайен: България е образец, че солидарността към момента е в сърцето на Европейския съюз  Слънчево през днешния ден, чака ли ни стопляне Слънчево през днешния ден, чака ли ни стопляне  Още една ваксина против Covid-19 стартира проби Още една ваксина против Covid-19 стартира проби  Борис Джонсън Борис Джонсън е признат в интензивно поделение  Санна Марин Как инфлуенсърите се включват в битката с ковид  Организация на обединените нации предизвестява за разпространяването на COVID-19 в конфликтни зони Организация на обединените нации предизвестява за разпространяването на COVID-19 в конфликтни зони  Расте броят на донорите в битката с COVID-19 Расте броят на донорите в битката с COVID-19  643 компании са подали документи за отплата по схемата 60/40 643 компании са подали документи за отплата по схемата 60/40  istock По-леки ограничения за фермерите и служащите на пазарите Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР