Любопитно Лъв: В крайна сметка, животът е една голяма игра

...
Любопитно Лъв: В крайна сметка, животът е една голяма игра
Коментари Харесай

Лъв: В крайна сметка, животът е една голяма игра

Любопитно Лъв: В последна сметка, животът е една огромна игра Творческият знак ще ни припомня за насладата, любовта и вътрешната оценка от 23 юли до 22 август  Александра Иванчева 24 юли 2020, 15:10  Лъв: В последна сметка, животът е една огромна игра Източник: iStock/Getty Images
а се наслаждаваш да бъдеш себе си. Колко от нас могат да се похвалят с това? В най-топлото и безметежно време от годината си коства да попитаме Лъва каква е формулата за прекрасен живот. Защото той несъмнено знае по какъв начин да живее. Слънцето, което ръководи този знак, умее да основава, да сгрява и да осветява – също както всеки един от нас. В идващите редове ще разгледаме и опциите да припознаем и развием тези качества. И несъмнено – да си вземем тайничко нещо от Лъва.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Култ към идентичността

Макар и да приказваме за групови промени, които са част от развиването на човечеството, в западното общество трайно се е настанил фокусът към самостоятелната персона. Всеки мечтае да бъде неповторим в специалността, в обкръжението, в личните си очи. Това сигурно е част от облика на Лъва, който по природа обича сцената и светлините на прожекторите. Най-важното за този знак, както и за всички, в чиито той карти участва, е да не разрешава егото да диктува решенията. А какво в действителност може да създадем с едно прекомерно мощно его? Да му се усмихнем с схващане, да се дистанцираме за миг и да не забравяме, че животът е игра! Вероятно по този метод бихме се справили по-лесно със обстановките, които се разминават с мечтаната действителност. Публичният неуспех е неприемлив процес за този знак и в случай че страдате от въпросния проблем, си коства да помислите по какъв начин да преформулирате настройките си в такива обстановки.

Самооценката – най-голямото преимущество или най-слабото място?

Едва ли има знак, който по-умело да показва себе си и да печели утвърждение. Ако изпитвате нерешителност, загледайте се в отношението на представителите му към света. Прочетете характерността на Лъва и помислете кои качества бихте желали да притежавате.

Да обичаме себе си значи да преоткрием запас, който е почнал да ни убягва в някакъв миг, да си прощаваме, да се зачитаме и ценим. Колко постоянно вършиме всичко това? Усещането ни за значителност, както и всичко останало, резонира със света и трансформира отношението на обкръжението към нас. В пространството на Лъва „ другите “ са значими освен, с цел да бъдат дарявани с обич, само че и тъй като те могат да валидират неговата значителност. Уловката тук е да не забравим за потребностите на заобикалящия свят, а по едно и също време с това да ценим себе си, да бъдем източник на наслада и ентусиазъм.

Щастието, наречено живот

Дори и да разполагаме с всичко належащо съгласно общочовешките критерии и полезности, животът още веднъж остава субективно прекарване. Или казано по различен метод – всичко е въпрос на позиция. За Лъва удоволствията се крият на всяка крачка като дребни съкровища, скрити в градината. Творческият подтик, любовта, децата – всичко това е непокътната територия на Лъва.

Тук е нуждата да вложим сърцето си, без значение дали ще създадем дете или план, който обичаме като наше продължение. Ако при някои знаци приказваме за силата да вървиш напред, тук по-скоро е нестихващото предпочитание да откриеш неподправена наслада и удоволствия. И дано не забравяме да търсим най-хубавото проявяване на Лъва като създател и да не „ проиграваме “ силата си в бързи удоволствията и кратковременно задоволство. Да пренасяш насладата за другите, да огряваш обкръжението с положително наличие е още една режисура за Лъва. Дали по този начин не бихме разкрили ново измерение на щастието?

Его, преданост и комплекс за божественост

Лъвското сърце е знак на достойнство и достолепие. Тези качества са част от ценностната система на Лъва – в последна сметка лоялността е най-малкото, което привилегированите да поддържат връзка с него, могат да дават. Говорейки шеговито за всичко това, няма по какъв начин да не се върна на егото, което от една страна води този знак към застъпничество, а от друго до цялостно отвращение да означи своите неточности. Знакът е благоразположен към механизми на егото като отказване, модернизация, проекция и угнетяване. Най-важното е да съумеем да пренесем щедростта на Лъва под формата на повече независимост в диалозите. Ако ви липсва убеденост, вземете си малко от непоклатимото наличие на Лъва, в случай че виждате и чувате само себе си – позволете на другите да създадат крачка напред.

Желая ви креативен метод във всяко начинание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР