Любопитно Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това дразни

...
Любопитно Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това дразни
Коментари Харесай

Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това дразни хората

Любопитно Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това нервира хората Как ще се промени животът на новата InstaQueen и за какво счита, че е доста друга от всички останали девойки - научете в изявлението с нея за Vesti.bg броени дни, откакто завоюва короната  Венелина Стоянова 26 юни 2019, 08:18 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това нервира хората
Кристалина: Не съм типичното Instagram момиче и това нервира хората
 Защо да НЕ ядем банани за закуска?
Защо да НЕ ядем банани за закуска?
 Сезон 5 на хитовия уеб сериал “Следвай ме ” с над 8 милиона гледания
Сезон 5 на хитовия уеб сериал “Следвай ме ” с над 8 милиона гледания
 Памела Андерсън с шокиращи самопризнания за приятеля си, назова го страшилище
Памела Андерсън с шокиращи самопризнания за приятеля си, назова го страшилище

" Искам да имам стая с пари и да си ги целувам " - в света на богатите
 Учените в търсене на съставна част в кафето, която гори мазнините
Учените в търсене на съставна част в кафето, която гори мазнините
 Приказната женитба на Джо Джонас и Софи Търнър в Париж
Приказната женитба на Джо Джонас и Софи Търнър в Париж
 10 години по-късно: Най-шокиращите разкрития за Майкъл Джаксън
10 години по-късно: Най-шокиращите разкрития за Майкъл Джаксън

18-годишната Кристалина Стефанова от Варна стана новата Instagram кралица, откакто завоюва втория сезон на риалити формата с хиляди фенове - InstaQueen.

Кристалина пребори конкуренцията от 5 други хубавици, като по време на шоуто завоюва две провокации и усили почитателите си в обществената мрежа с внушителните 16 658.

Безспорно вторият сезон на уеб риалитито беше цветно и прочувствено, а девойките разкриха доста персонални истории, болки и страхове.

ВИЖТЕ УЧАСТНИЧКИТЕ ВЪВ ВТОРИЯ СЕЗОН НА ШОУТО ТУК
Кои бяха прочувствените участнички във втория сезон на InstaQueen  Габриела Бизеранова  Михаела Варошкина  Ирина Даракова  Победителката във втори сезон на InstaQueen - Кристалина Стефанова
Как ще се промени животът на новата InstaQueen и за какво счита, че е доста друга от всички останали девойки - научете в изявлението с нея за Vesti.bg броени дни, откакто завоюва короната.

- Кристалина, по какъв начин се чувстваш, откакто бе определена за новата InstaQueen? Какви мнения получи за присъединяване си в риалити формата?

- Щастлива съм, само че и обезпокоена. От тук нататък ще се чака повече от мен, а аз не обичам да отчайвам хората. Получих стотици известия, множеството от тях бяха с поздрави, само че имаше и хора, които с цялата си ненавист взеха решение да ми покажат какъв брой "не съм заслужила да печеля ".

Хейтът не ме събаря по никакъв метод, няма по какъв начин да угодя на всички и да бъда харесвана от всички.

Младото момиче осъзнава, че занапред нататък нарастват освен отговорностите, само че и упованията към нея. Въпреки че е от Варна, Кристалина споделя, че няма да има проблем с графика и съчетаването на уговорките си в столицата.

"Още преди да вземам участие в InstaQueen бях привикнала да пътувам постоянно, това въобще не е проблем за мен ".
Коя беше вашата любимка за успеха в InstaQueen?
Кристалина

Стилияна

Мария

Ирина

Габриела

Михаела

Не знам/Не съм го гледал/а.

Резултати

- "Радвам се, че се даде късмет на едно радикално друго момиче от масовката " – това са твои думи след края на шоуто, какво те прави друга от всички останали?

- Не съм типичното Instagram момиче и виждам, че това нервира хората. По-различна съм с ползи, поведение, външен тип... Не затрупвам към този момент построените стандарти на хората за Instagram момиче, включващи екстеншъни, хиалурон и изкуствени мигли. В днешни дни неподправеното и особеното постоянно остава на назад във времето, по тази причина съм признателна за шанса, който ми беше възложен в това риалити.

- Вторият сезон на шоуто бе много прочувствен за всички участнички. Лично за теб кои бяха най-трудните моменти?

- Така е, тъй като всяка от нас води битка не с другите девойки, а със самата себе си. Влязох във формата с задачата да изляза от зоната си на комфорт и да си потвърдя, че мога да се оправя в среда, друга от моята. Най-трудно ми беше в епизода, когато трябваше да си сложим изкуствени мигли, тъй като оттова стартира моята промяна.



- Какъв е образецът, който искаш да дадеш на всички девойки – твои фенки в обществените мрежи?

- Първото, което ще се старая да дам като образец е да бъдат себе си, колкото и клиширано да звучи. Дръжте се крепко за своята еднаквост и ползи и не им изневерявайте за да бъдете признати в общество, което основава свят за клонинги. Паралелно с това занапред ще приказвам за подценяването на дамите през днешния ден, както аз бивам подценена в по този начин наречения “мъжки спорт”, с който се занимавам (бел.ред. Кристалина е професионална дрифт състезателка).

Шоуто ме стимулира да продължа да потвърждавам, че дамите могат всичко, което си наумят!

- Кой е най-големият урок, който научи?

- Трябва да се боря за задачите си, колкото и невъзможни да наподобяват те.

- А какви са фантазиите и задачите ти в бъдеще?

- Да покажа, че не инцидентно съм заслужила да бъда Ангел на Мегз. Да се развия като инфлуенсър и по едно и също време да продължа с автомобилния спорт в професионална посока.



Вижте прочувствената победа на 18-годишната Кристалина във видеото горе.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова InstaQueen Кристалина Стефанова интервю
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР