Любопитно Красиви шия и деколте - няколко полезни съвета Най-важното

...
Любопитно Красиви шия и деколте - няколко полезни съвета Най-важното
Коментари Харесай

Красиви шия и деколте - няколко полезни съвета

Любопитно Красиви шия и деколте - няколко потребни съвета Най-важното е в никакъв случай да не пропущаме да нанасяме от крема си - в посока изпод, нагоре  Венелина Стоянова 21 юли 2019, 15:23 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Гозба от... маслини
Гозба от... маслини
 Красиви шия и деколте - няколко потребни съвета
Красиви шия и деколте - няколко потребни съвета
 Домашни палачинки с канела
Домашни палачинки с канела
 Ново предизвикателство – „ Щурм на Бермудския триъгълник ”
Ново предизвикателство – „ Щурм на Бермудския триъгълник ”
 Незнанието за личното тяло е пагубно и една книга, която трансформира това
Незнанието за личното тяло е пагубно и една книга, която трансформира това
 Градина - едно от най-хубавите места за плаж (ВИДЕО)
Градина - едно от най-хубавите места за плаж (ВИДЕО)
 Любимецът на всички дами – Джош Хартнет
Любимецът на всички дами – Джош Хартнет
 Най-вредните привички на планетата
Най-вредните привички на планетата

ного постоянно в старанието си да се грижим за кожата на лицето ни, тъй че тя да бъде свежа, млада и красива, пропущаме една доста значима зона - тази на шията и деколтето. Тя е толкоз нежна и в това време подценявана, че за жал елементарно може да издаде възрастта и цялостното ни положение.

Най-важното е в никакъв случай да не пропущаме да нанасяме от крема си - в посока изпод, нагоре. Но какво още можем да създадем, с цел да имаме красиви шия и деколте, научаваме от влогърката Наталия в новото видео в канала Natali's Beauty във Vbox7.

Упражнения

За да имаме красива, стегната кожа и с цел да отстраняваме опцията за двойна гуша, бихме могли да вършим мънички, само че доста ефикасни извършения.

Например: Разтегнете първо добре региона. Правете въртеливи придвижвания в двете направления по 10 пъти преди старт на упражненията. След това изтеглете брадичка нагоре, стремейки се да опънете мускулатурата на врата, колкото е допустимо. Не бива да изпитвате болежка. После започнете да отваряте и затваряте леко уста, като че ли дъвчете дъвка. Направете го с повтаряне 10 пъти.
Изтеглете леко брадичката вляво и повторете, по-късно вдясно и повторете. Накрая с цел да отпуснете мускулите, направете няколко кръгови придвижвания с главата.

Упражненията са обикновени, само че сигурно напрягат региона.

Масаж

Много постоянно масажните придвижвания в зоната на шията и деколтето са подценявани. Истината обаче е, че кожата в тази зона е даже по-деликатна от тази на лицето и е значимо по какъв начин я третираме.
Ако желаете да масажирате, запомнете - посоката на придвижвания би трябвало да бъде постоянно изпод нагоре с отвесни придвижвания.

Масла

Ако желаете да поставяте масла за обогатяване на тази зона, те би трябвало да бъдат леки и допустимо в най-естествена форма. Кокосовото масло не е едно от тях. Спрете се на масло от авокадо или евкалипт, бадемово масло или масло от роза.

Подхранваща маска

За красива кожа в региона на шията и деколтето, направете маска от един намачкан банан и 2 супени лъжици зехтин екстра върджин - нанесете богато, полегнете за 15 минутки и се отпуснете. Измийте деликатно единствено с хладка вода.

Стегната кожа без пори

Един страховит трик изключително в летните горещини е да освежавате кожата си, като втривате кубчета лед в нея. Разбира се, бъдете деликатни да не настинете!

Гримът

Изключително значимо е, когато се гримираме, да не пропуснем да прелеем основата си към врата, с цел да нямаме внезапни линии вид "маска ". Освен това обаче бихме могли да накараме кожата на деколтето ни да засияе още повече, в случай че топнем с пухкава четка в блестящ бронзант или мъничко хайлайтър и сложим по деколтето.

След това обаче не пропускайте да почистите кожата от грима усърдно.

Още потребни препоръки за красиви шия и деколте вижте във видеото горе.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова шия деколте съвети
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР