Любопитно Кой е в елитния приятелски кръг на Меган в

...
Любопитно Кой е в елитния приятелски кръг на Меган в
Коментари Харесай

Кой е в елитния приятелски кръг на Меган в Калифорния

Любопитно Кой е в елитния другарски кръг на Меган в Калифорния Вижте листата с известни имена 24 май 2020, 15:20  Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони
Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони
 Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ визия?
Как се основават шрифтове за КИРИЛИЦА и каква е новата ѝ визия?
 Това са най-богатите милиардери в Русия
Това са най-богатите милиардери в Русия
 9 аргументи, заради които непрекъснато сте гладни
9 аргументи, заради които непрекъснато сте гладни
 Лана Дел Рей нанесе удар върху ТОП международни певици
Лана Дел Рей нанесе удар върху ТОП международни певици
 Мюсюлманите честват Рамазан Байрам, молитвите ще са навън
Мюсюлманите честват Рамазан Байрам, молитвите ще са навън
 „ Откраднат живот ” ще зарадва почитателите с десети сезон
„ Откраднат живот ” ще зарадва почитателите с десети сезон
 Да мечтаеш за соло балет – подготовки за Болшой спектакъл
Да мечтаеш за соло балет – подготовки за Болшой спектакъл

ринц Хари и Меган Маркъл станаха поданици на Лос Анджелис през месец март, когато се реалокираха от Канада в разгара на пандемията от ковид.

Стана ясно, че Меган е възнамерявала този ход от дълго време и е подготвила почвата за тяхното идване.

Докато за Хари това е изцяло нов стадий от живота му и смяната е фрапантна, за Меган това по-скоро е връщане към естествения й живот, старите й привички и другари.

Меган не инцидентно е избрала Ел Ей за техен нов дом, тъй като се оказва, че там я чака първокласен кръг от известни и богати другари, на които тя може да разчита за старта на новия им живот отвън английското кралско семейство, споделя Vbox7 в канала си "Royal News ".

Меган е родена в Америка, само че с помощта на работата си като актриса, съумява да си сътвори кръг от другари, както в Канада, по този начин и в Съединени американски щати:

Серина Уилямс

Професионалната тенисистка Серина Уилямс се среща с Меган през 2014 година по време на благотворителен футболен мач. Тя бързо се трансформира в доверена другарка на Меган. Двете рядко имат опция да се срещат онлайн, само че поддържат връзка по телефона и с чат връзка. Сега двете, ще имат шанса да се виждат по-често, тъй като Серена има парцел в същата елитна общественост, където е и новия дом на Меган и Хари.

Амал Клуни и Джордж Клуни

Амал Клуни и брачният партньор й Джордж за първи път бяха свързани с принц Хари и Меган, когато бяха посетители на сватбата на двойката в Уиндзор през май 2018 година Хари и Меган също по този начин гостуваха във вилата на семейство Клуни, намираща се край езерото Комо в Италия. От тогава те са в положителния другарски връзки.

Джордж и Амал живеят през множеството време живеят в парцела си в прекарват огромна част от времето си в парцела си Беркшир, Англия, през февруари беше разкрито, че те вършат главен ремонт на парцела, който имат в ЕлЕй. Това може да значи, че двойката възнамерява да се реалокира в Щатите, което значи, че двете фамилии още веднъж ще могат да си гостуват постоянно.

Опра Уинфри

Опра без подозрение ще бъде включена в елитния другарски кръг на Меган и Хари - синът им Арчи е член на нейния хартиен клуб. Медийният магнат Опра беше посетител на кралската женитба, както и измежду поканените на някои от другарските събирания на Меган. Опра има и имение на стойност 50 милиона щатски $ в Монтесито, Калифорния, и евентуално ще предложения Меган и Хари на посетители.

Абигейл Спенсър

Абигейл Спенсър взе участие дружно с Меган в хитовия сериал „ Костюмари “, само че те бяха станали другари доста преди този момент. Актрисата беше измежду специфичните посетители на кралската женитба. Тя даже беше видяна да се разхожда с Меган и Хари по време на шестседмичната им коледна отмора в Канада през 2019 година Абигейл живее в ЕлЕй, тъй че ще може да се вижда постоянно с Меган и Хари, откакто карантината поради епидемията от COVID-19 в Съединени американски щати бъде анулирана.

Приянка Чопра

Приянка Чопра живее в същия квартал като своята другарка Меган, тъй че без подозрение ще бъде постоянен посетител, откакто животът се върне към „ естественото “. Двете са приятелки от години, и Приянка също беше измежду гостите на кралската женитба на Меган и Хари. Приянка и брачният партньор й Ник Джонас бяха измежду първите, които посетиха Меган и Хари с цел да ги поздравят за раждането на сина им Арчи.

Джеймс Кордън

За Джеймс Кордън се знае, че е другар с Хари от години. Той бе измежду поканените на кралската женитба и на специфичното вечерно празненство по-късно. В момента Джеймс, дружно със фамилията си, живее в Лос Анджелис, поради телевизионното шоу The Late Late Show на което е водещ. Той без подозрение ще бъде измежду дребното другари на Хари, които живеят наоколо, и ще му помогне да се приспособява към ритъма на популярния американски град.

Елтън Джон

Имението на Елтън Джон за 32 милиона $ в Бевърли Хилс е единствено едно от жилищата, които той има дружно със брачна половинка си Дейвид Фърниш - те имат и къщи в Лондон, Франция и Италия. Въпреки че той няма да е в Ел Ей от самото начало, когато е там, Елтън сигурно ще навестява околните си другари Меган и Хари. Имотът на Елтън в Бевърли Хилс има три етажа и разполага с 10 спални, 22 бани, киносалон, винарска маза, стая за игри, фитнес зала и басейн!

Дория Рагланд

Майката на Меган Дория Рагланд, въпреки и да не е част от елитния й другарски кръг, несъмнено е най-важната фигура от проекта за акомодация на младото семейство в Съединени американски щати. Социалният служащ и йога преподавател участва непрекъснато в живота на Меган и прекара доста време във Англия, с цел да поддържа щерка си в навечерието на кралската женитба, а същото по този начин и за раждането на Арчи. Дория без подозрение ще бъде постоянен клиент на дома на Хари и Меган Бевърли Хилс, с цел да им помогне в развъждането на дребния Арчи.

В квартала на Меган и Хари живеят и редица други богати и известни персони с които двамата може да завържат другарски връзки. Сред богатите им съседи са певицата Адел, Кейти Пери и Орландо Блум, актрисата Дженифър Лоурънс, Никол Кидман и Кийт Ърбан, Камерън Диас и други
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР