Любопитно Кошмари в кухнята“ се завръща с най-впечатляващите кулинарни истории

...
Любопитно Кошмари в кухнята“ се завръща с най-впечатляващите кулинарни истории
Коментари Харесай

„Кошмари в кухнята“ се завръща с най-впечатляващите кулинарни истории

Любопитно „ Кошмари в кухнята “ се завръща с най-впечатляващите кулинарни истории Гледайте от 24 октомври всеки четвъртък от 22.00 ч. по NOVA  Александра Грамова 17 октомври 2019, 13:45
елевизионният ефир ще бъде превзет още веднъж от вълнуващото кулинарно предаване „ Кошмари в кухнята “ и едни от най-уникалните случаи от ресторанстьорския бизнес. Всеки четвъртък от 24 октомври в 22.00 ч. NOVA ще среща феновете с виртуоза в кухнята началник Манчев. Той ще опише невероятните истории на притежатели на заведения за хранене от разнообразни краища на България, а и освен. В познатия си жанр, началник Манчев ще покаже какво би трябвало да заобикалят и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават или имат намерение да се занимават с този бизнес.

В епизода на „ Кошмари в кухнята “ идващия четвъртък началник Манчев се заема със съществено предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене. Гостилница „ Йорк “ отваря порти преди години в град Бургас. Това заведение предлага обичайни български ястия и обслужва над 150 души всекидневно, само че притежателите губят надзор над бизнеса си и ресторантът с огромен оборот стартира да работи на загуба.

Следва избавителна задача отвън рамките на страната. Кулинарният специалист се насочва на дълъг път - първо по въздух, а след това и по вода, с последна цел остров Райхенау в Германия, с цел да помогне на притежатели на български ресторант. Каква е повода туристи и локални да подминават заведението, феновете могат да проследят вечерта на 31 октомври.

Шеф Манчев ще се насочи и към арт заведение по молба на млада и артистична двойка в идната спирка на „ Кошмари в кухнята “. Решен да помогне, той се захваща с задачата да разбере къде е ахилесовата пета на ресторант „ Харизма “, който се намира в град София. С отварянето на менюто е изумен от ексцентричните имена на ястията, а при идването им открива и редица други неточности.

Това са единствено част от удивителните истории на „ Кошмари в кухнята “. Какво още следва и кои са най-често срещаните неточности в ръководството на ресторантьорския бизнес? Отговорите феновете на NOVA могат да проследят от 24 октомври - всеки четвъртък в 22.00 ч.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Кошмари в кухнята
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР