Любопитно Кои са първите участници в предаването Игри на волята

...
Любопитно Кои са първите участници в предаването Игри на волята
Коментари Харесай

Кои са първите участници в предаването Игри на волята

Любопитно Кои са първите участници в предаването " Игри на волята " Tелевизионното шоу стартира на 6 септември от южното ни Черноморие  Александра Грамова 26 август 2019, 09:28 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}
“Игри на волята: България” ще открие новия ефирен сезон на NOVA на 6 септември, петък, в 20:00 ч. Националният празник неслучайно е определен за старт на приключенското съревнование. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със фотоси на 10 местоположения, разкриващи хубостта на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са надълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, с цел да се впуснат в решителни борби за победа. В участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава – мощен дух, устойчивост и почитание към вековните обичаи. На финала на приключението един от тях ще грабне огромната премия от 200 000 лв.. Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.

Водещата на приключенското съревнование - Александра Сърчаджиева, ще забележим с напълно изменена визия. Различна и решителна, Алекс споделя, че фотосите на новия формат за следващ път са я убедили какъв брой красива е България. А по отношение на участниците признава, че са хора със мощна воля, устойчив и чевръст разум, овладяни страсти. Според нея борбата сред тях ще бъде съревнование, каквото феновете от дълго време не са виждали. Алекс разполага със специфичен екип, който се грижи и за най-малкия подробност от външния й тип. А той ще е друг във всеки епизод на шоуто. Стилистите разкриват, че са заложили на жанр бохо с трайбъл детайли, тъй като той сполучливо драматизира приключенския формат, пресъздава магичните и постоянно диви места, на които борбите се разиграват Тематичният дрешник на водещата включва над 200 тоалета и над 100 бижута, шапки и аксесори за коса, за тя да наподобява друга и нова във всяко появяване на екран.

В “Игри на волята: България” участниците ще бъдат разграничени на 3 тима, всеки със собствен Капитан. Повече от половината към този момент са оповестени в обществените мрежи на приключенското съревнование и бързо провокираха вълна от утвърждение и поддръжка. Всички те са смели, решителни и добре готови за непредвидени тествания - освен физически, само че и прочувствено, и психически. Готови са и за тестването да живеят дружно в продължение на няколко месеца. Участниците в “Игри на волята: България” са към момента непознати за телевизионните фенове. Избрани са с кастинг и измежду тях няма известни персони, нито противници със звезден статус. “Вероятно това е повода поддръжката за тях да се зароди спонтанно” - разясняват от екипа на шоуто и допълват - “Всекидневно в обществените мрежи четем окуражаващи мнения на другари, родственици или консуматори, които за първи път ги виждат, само че евентуално разпознават в тях самите себе си.” Само за месец благосклонностите към участниците събраха над 8000 потребителски лайка, стотици мнения на съпричастност и поддръжка, стотици споделяния. До началото на приключенското съревнование ще бъдат показани всички 24 участника, а в този момент Ви срещаме с първите 16 от тях:
Кои са първите участници в " Игри на волята "  Игри на волята  Игри на волята  Игри на волята  Игри на волята
В “Игри на волята: България” няма да има зрителско гласоподаване . Участниците ще се състезават във всекидневни борби, които не престават до самия край. Собствените им умения, психическа устойчивост и отлична физическа подготовка ще бъдат това, което ще дефинират кой от тях ще си тръгне с 200 000 лв.. Битките (или спортните игри) в “Игри на волята: България” ще се организират ежедневно и от тях ще зависи всичко. Най-важна е Битката за територия, в която се взема решение кой тим къде ще живее през идната седмица - на необитаем плаж, в рибарска барака или в първокласна къща. Капитанската борба е тази, в която капитаните на тимове се борят за разнообразни привилегии на своите съотборници: от храна за тима, който бедства на безлюдния плаж, до корабоплаване с първокласна яхта за тези, извоювали си настаняване в първокласна къща. В Номинационните борби отпадналият тим излъчва номиниран и по този начин се стига до Битката за оцеляване, в която от надпреварата отпада 1 участник. Всяка борба включва разнообразни съоражения, които се тестват за сигурност и за трудност от каскадьора на терен Захари Грозданов–Захо. Зад гърба си той има над 70 кино лентата, измежду които “Игри на Тронове”, “Z-та международна война” (с присъединяване на Брад Пит), “Хелбой”, “Инферно”, “Възвишение” и доста други. Над 100 часа изисква основаването и реализацията на всяка борба, а за построените досега трудности са употребявани почти по 1 звук материал и съоръжение. Освен да тества всички трудности, Захо се грижи и за сигурността на участниците и екипа по време на борбите. “Всяка каскада е сама за себе си, по този начин е и тук. Всяка една борба е друга и от време на време нещо супер дребно може да се окаже съдбовно. Аз би трябвало да мисля най-много за участниците, които минават през борбите, само че и за екипа, който е към тях и снима “, обобщава той. Игрите се градят без почивен ден от екип от над 30 души с началник Момчил Манчев-Момо, състезателен публицист и коментатор на надпреварите от Формула 1 по Diema Xtra. Изработката на съораженията изисква военна дисциплинираност и става единствено по авансово направен градивен план. Всички борби са разнообразни и в никакъв случай не се повтарят. „ Смятам, че „ Игри на волята “ е в действителност неповторимо съревнование и благородно изпитвам завист на участниците. Щастлив съм, че мога да съм част от това премеждие, тъй като то е тестване и за нас на терен “, споделя Момо.

Кой къде ще живее в “Игри на волята: България” ще се взема решение всяка седмица в Битката за територия - необитаем плаж, рибарска хижа на брега на морето или първокласна морска вила. Един от трите тима, попаднал в рибарската мрежа, ще би трябвало да обезпечава самичък храната си. И срещата с капитана и риболовец с 54-годишен опит Димитър Иванов, по-известен като капитан Бялото Мите е неизбежна. Основната задача на Димитър в “Игри на волята: България” ще бъде да научи участниците по какъв начин се лови риба. “Първото и най-важно нещо е да познават морето и ветровете и по какъв начин да се защищават от морските стихии и стихии, чак по-късно да се качат на лодката и да ловят риба. Това се учи с доста години и има риболовци, които го знаят на доктрина, само че на процедура е друго. Това, което участниците ще научат от мен, ще им остане за цялостен живот!”, споделя той. “Можехте да снимате шоуто на всички места по света. Изборът за България надви над Мароко и Латинска Америка” - разясняват колумбийските основатели на “Игри на волята: България”, консултанти на българския продуцентски екип. “България е най-красивата страна в района - има толкоз непознати кътчета, с които би трябвало да се гордеем, има магия, която желаеме да споделим с всеки българин”- споделят продуцентите на приключенското съревнование, Олд Скуул.

Instagram.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Игри на волята NOVA реалити състезание
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР