Любопитно Киану Рийвс шокира социалните мрежи. Това ли е новото

...
Любопитно Киану Рийвс шокира социалните мрежи. Това ли е новото
Коментари Харесай

Киану Рийвс шокира социалните мрежи. Това ли е новото му гадже?

Любопитно Киану Рийвс шокира обществените мрежи. Това ли е новото му гадже? Актьорът се появи на публично събитие, държейки ръката на своята хипотетична годеница  Ванеса Николова 5 ноември 2019, 10:34  Киану Рийвс шокира обществените мрежи. Това ли е новото му гадже?
Киану Рийвс шокира обществените мрежи. Това ли е новото му гадже?
 Доктор Куин и Съли още веднъж дружно и очароват (СНИМКА)
Доктор Куин и Съли още веднъж дружно и очароват (СНИМКА)
 Тоскана - красиво, налично и необикновено място за отмора
Тоскана - красиво, налично и необикновено място за отмора
 10 аргументи, които потвърждават, че огромната сестра е най-хубавото в живота
10 аргументи, които потвърждават, че огромната сестра е най-хубавото в живота
 Любовта се прокрадва в тима на „ Славяните “
Любовта се прокрадва в тима на „ Славяните “
 Албена Михова: Децата заживяха с героите от „ Маскираният артист “
Албена Михова: Децата заживяха с героите от „ Маскираният артист “
 В Русия: Леопардът, който се счита за домашна котка
В Русия: Леопардът, който се счита за домашна котка
 По нашенски: 3 хрумвания за обяд, който и баба подготвя
По нашенски: 3 хрумвания за обяд, който и баба подготвя

звинете, дами, само че Киану Рийвс най-вероятно към този момент е привързан.

Само преди дни артистът участва на блестящото събитие LACMA Art + Film Gala в Лос Анджелис, Калифорния, придружаван от художничката Александра Грант.

Двамата се държаха за ръце пред десетките камери и това провокира доста мнения и хипотези в обществените мрежи.

46-годишната Грант и обичаният от генерации артист не се познават от скоро.

Александра и Киану се срещат за пръв път през 2011 година, когато работят дружно върху общ план.

Книгата „ Ода за щастието” включва събрани творби на Киану и илюстрации, направени от Грант.

Актьорът и художничката са работели дружно и по други планове, само че връзките им постоянно са оставали в кръга на другарството.

Keanu Reeves goes public with his first girlfriend in DECADES https://t.co/yTjRM2H6R5
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 4 ноември 2019 година
Последната им изява дружно на аления килим обаче поражда доста въпроси и въпреки нито един от двамата да не е удостоверил за интимната им връзка, спекулации не липсват.

В 35-годишната си кариера Киану Рийвс в никакъв случай не е театралничил с другарка на аления килим.

През годините артистът от „ Матрицата” бе свързван с разнообразни дами, измежду които Сандра Бълок и Аманда де Кадент.

През 1999 година с дългогодишната си другарка Дженифър Сайми щяха да имат щерка и бяха избрали името Ейва, само че бебето им се роди мъртво.

Сайм почина в автомобилна злополука малко по-късно на 28-годишна възраст.

По тематиката  Актьорите и актрисите, които побеждават през 2019г. и тези, на които им следва Актьорите и актрисите, които побеждават през 2019г. и тези, на които им следва  Сцените на дребния и огромния екран, които вълнуват дамите Сцените на дребния и огромния екран, които вълнуват дамите  20 години от една гражданска война в киното 20 години от една гражданска война в киното  Светът желае да знае: женени ли са Киану и Уинона? Светът желае да знае: женени ли са Киану и Уинона?

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Кмет играе " />
Кмет играе "ръченица с пари на челото " (видео)
 <br> Рекордно доста случаи на рак на устата, <strong> лекарите изясняват за какво </strong> <br>
Рекордно доста случаи на рак на устата, лекарите изясняват за какво
 <br> В Холандия търсят дами на служащите си <br>
В Холандия търсят дами на служащите си
 <br> Когато една рокля е толкоз паметна, че всички желаят да я носят <br>
Когато една рокля е толкоз паметна, че всички желаят да я носят
Последни  <p>Това ли е новото гадже на <span style= Това ли е новото гадже на Киану Рийвс?  Борисов: Гарантираме спокойствието на Европа Борисов: Гарантираме спокойствието на Европа  Българският камион, презозвал мигранти - процедура да се записват у нас Българският камион, презозвал мигранти - процедура да се...  <p><strong>Доктор Куин и Съли</strong> още веднъж дружно и очароват (СНИМКА)</p> Доктор Куин и Съли още веднъж дружно и очароват (СНИМКА)  Корнелия Нинова Нинова: Борисов потегля по моя път  След зверството към куче - наказванията След зверството към куче - наказванията  <p>Там, където ще забравите за <strong>всички</strong>&nbsp;грижи и проблеми</p> Там, където ще забравите за всички грижи и проблеми  Кметът на община Несебър Николай Димитров Кметът на Несебър е в ареста, не може да постави клетва  Защо Иран се тормози от митингите в Ливан и Ирак Защо Иран се тормози от митингите в Ливан и Ирак  Maserati Quattroporte Колите с най-голяма обезцeнка след 5 години  Холандия призна, че е умъртвила десетки цивилни в Ирак Холандия призна, че е умъртвила десетки цивилни в Ирак  Съединени американски щати излизат от Парижкото съглашение за климата Съединени американски щати излизат от Парижкото съглашение за климата  Как се употребяват споровете? А можем ли да ги овладеем...  NYT: В България и Европейски Съюз олигарсите точат милиони от земеделие NYT: В България и Европейски Съюз олигарсите точат милиони от...  Microsoft приготвя ново Office приложение за Android и iOS Microsoft приготвя ново Office приложение за Android и...  <p><strong>10 причини</strong>, които потвърждават, че <strong>голямата&nbsp;сестра</strong>&nbsp;е най-хубавото в живота</p> 10 аргументи, които потвърждават, че...  Посетители пробваха да счупят асансьор в болница Посетители пробваха да счупят асансьор в болница  Любовта се прокрадва в тима на „ Славяните “ Любовта се прокрадва в тима на „ Славяните “  Хладилен камион с 41 мигранти с българска регистрация в Гърция Хладилен камион с 41 мигранти с българска регистрация в...  Путин награди Николай Малинов с медал Путин награди Николай Малинов с медал Всичко от през днешния ден Виц на деня - Господине, като Ви виждам талона, виждам, че постоянно сте имали алъш-вериш с КАТ?? - Напротив, единствено предоставяне!! Вземане не съм имал в никакъв случай... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа  Телескопът Телескопът " Хъбъл " снима " злокобно лице " в космоса  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки Водещи вести  След зверството към куче - наказванията След зверството към куче - наказванията  Корнелия Нинова Нинова: Борисов потегля по моя път  Maserati Quattroporte Колите с най-голяма обезцeнка след 5 години  Българският камион, презозвал мигранти - процедура да се записват у нас Българският камион, презозвал мигранти - процедура да се записват у нас  NYT: В България и Европейски Съюз олигарсите точат милиони от земеделие NYT: В България и Европейски Съюз олигарсите точат милиони от земеделие  Конфликтите - метод на приложимост. Как да ги овладеем сполучливо  Борисов: Гарантираме спокойствието на Европа Борисов: Гарантираме спокойствието на Европа  Съединени американски щати излизат от Парижкото съглашение за климата Съединени американски щати излизат от Парижкото съглашение за климата  Защо Иран се тормози от митингите в Ливан и Ирак Защо Иран се тормози от митингите в Ливан и Ирак  Холандия призна, че е умъртвила десетки цивилни в Ирак Холандия призна, че е умъртвила десетки цивилни в Ирак  Microsoft приготвя ново Office приложение за Android и iOS Microsoft приготвя ново Office приложение за Android и iOS  Посетители пробваха да счупят асансьор в болница Посетители пробваха да счупят асансьор в болница
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР