Любопитно Кейт изглежда шик в компанията на принц Уилям (СНИМКИ)

...
Любопитно Кейт изглежда шик в компанията на принц Уилям (СНИМКИ)
Коментари Харесай

Кейт изглежда шик в компанията на принц Уилям

Любопитно Кейт наподобява изискан в компанията на принц Уилям (СНИМКИ) Уилям и Кейт откриха Купата на краля на историческия транспортен съд " Къти Сарк " в Гринуич  Христо Боснев 8 май 2019, 09:24
ританският принц Уилям и неговата брачна половинка Кейт ще се състезават в нов шампионат по ветроходство за набиране на средства за активността на благотворителните организации под техен патронаж, съобщи Ройтерс.

Турнирът за Купата на краля ще се организира на 9 август на остров Уайт. Купата на краля е връчена за първи път от крал Джордж Пети през 1920 година.

Осем яхти ще се надпреварват в регатата, а две от тях ще се ръководят от Кейт и Уилям. Кейт е опитна ветроходка - през 2014 година победи своя брачен партньор на шампионат за Купата на Америка в Нова Зеландия.

Остров Уайт е известна дестинация за ветроходци и кралски особи. В тазгодишното съревнование ще се употребяват яхти от новата серия "Сейл Джи Пи ", които могат да "летят " над водата и доближават скорост 90 км/ч.

Уилям и Кейт откриха Купата на краля на историческия транспортен съд "Къти Сарк " в Гринуич в наличието на представители на благотворителните организации и кралската фондация.

"Техни Кралски Височества се надяват, че Купата на краля ще се трансформира в годишно събитие, което ще спомогне за осъзнаване на удобния резултат от спорта и в същото време ще способства за набиране на средства за подкрепяните от тях дела ", се споделя в известие на Кенсингтънския замък.

Херцогинята на Кеймбридж бе заложила на грациозен, само че изчистен тоалет от две елементи - блуза на райета и тъмносин панталон с висока талия. Всичко бе съчетано с обувки на не доста висок ток в същия цвят, както и дребна алена чанта.

Гримът и прическата на херцогинята също бяха семпли, само че подхождащи на цялостната визия.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО
Кейт наподобява изискан в компанията на принц Уилям  Британският принц Уилям и неговата брачна половинка Кейт ще се състезават в нов шампионат по ветроходство за набиране на средства за активността на благотворителните организации под техен патронаж.  Турнирът за Купата на краля ще се организира на 9 август на остров Уайт. Купата на краля е връчена за първи път от крал Джордж Пети през 1920 година. Осем яхти ще се надпреварват в регатата, а две от тях ще се ръководят от Кейт и Уилям. Кейт е опитна ветроходка - през 2014 година победи своя брачен партньор на шампионат за Купата на Америка в Нова Зеландия.  Остров Уайт е известна дестинация за ветроходци и кралски особи. В тазгодишното съревнование ще се употребяват яхти от новата серия  Уилям и Кейт откриха Купата на краля на историческия транспортен съд

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: кейт мидълтън принц уилям дрехи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР