Любопитно Кейт блести, докато Меган се крие в Канада Дукесата

...
Любопитно Кейт блести, докато Меган се крие в Канада Дукесата
Коментари Харесай

Кейт блести, докато Меган се крие в Канада

Любопитно Кейт свети, до момента в който Меган се крие в Канада Дукесата на Кеймбридж не се плаши от медийното внимание и през първия месец на 2020 година се появи с няколко нови тоалета  Николай Киров 26 януари 2020, 20:56  Кейт свети, до момента в който Меган се крие в Канада
Кейт свети, до момента в който Меган се крие в Канада
 Краси Ванков: Опитахме се да погледнем в „ All Inclusive ” на любовта през всичките възрасти
Краси Ванков: Опитахме се да погледнем в „ All Inclusive ” на любовта през всичките възрасти
 Ямайка - слънце, музика и още нещо
Ямайка - слънце, музика и още нещо
 Какво ще ни донесе годината на Металния плъх
Какво ще ни донесе годината на Металния плъх
 Почитаме светеца занаятчия на словото, именици са...
Почитаме светеца занаятчия на словото, именици са...
 3 предписания за кюфтета - HE с бял сос
3 предписания за кюфтета - HE с бял сос
 Къде са родени едни от най-големите холивудски звезди
Къде са родени едни от най-големите холивудски звезди
 Ето за какво не би трябвало да излизате на открито с мокра коса
Ето за какво не би трябвало да излизате на открито с мокра коса

ейт Мидълтън и тази година не изневери на стила си, започвайки я с искра и жанр. Докато Меган Маркъл се пробва да избяга от обективите на камерите и се разхожда с всекидневно облекло в далечна Канада, дукесата на Кеймбридж не се плаши от медийното внимание и през първия месец на 2020 година се появи с няколко нови тоалета на разнообразни обществени събития. Повече вижте във видеото от канала

5 януари – неделна работа в църквата Мария Магдалена

Първата изява на Кейт бе уловена от камерите през януари по време на посещаване на църквата Мария Магдалена в Норфолк. Дукесата се появи с ново вълнено палто на „ Roksanda” в жанр „ Denton “ (3405 долара) с забавно преливащи се тъмносини и оранжеви нюанси. Кейт добави палтото с вълнена шапка на „ Hicks & Brown” (125 долара), както и с обичаната си кожена дамска чанта от „ Jaeger”(195 долара), кафяви ръкавици „ Imogen “ (105 долара). Кейт бе обула и кафявите си ботуши „ Stuat Weitzman” (695 долара), които не е носила обществено от 2013 година

Кейт сияе в алена рокля, Меган и Арчи разхождат кучетата

Херцогинята добави външния тип с обеците подарени и от принц Уилям и принадлежали на починалата принцеса Даяна.

15 януари – посещаване в Брадфорд

Това бе първата публична обществена поява на Уилям и Кейт през тази година. Двамата посетиха дружно град Брадфорд. Кейт бе облечена с дълго и вталено палто на Аликзандър Макуийн, направено по специфична поръчка, под което се криеше рокля с черно бял принт от „ Зара” (129 долара). Кейт бе допълнила този грациозен и закостенял отбор с черни обувки на ток от Джанвито Роси (695 долара) и дребна черна кожена чантичка от „ Aspinal of London” (725 долара).

20 януари – формален банкет в Бъкингамския замък

За формалното вечерно събитие 38-годишната Кейт бе избрала зашеметяваща алена рокля „ Aurora “ на „ Needle & Thread” (537 долара), която съчета с чантичка „ Casa” на Джени Пакман (595 долара) и обувки „ Gianvito 105 “ от Джанвито Роси (670 долара) в същия цвят. За свършек на визията си Кейт бе заложила на комплект рубинени обеци от „ Soru” (270 долара).

Кейт и Меган с първи изяви след кралската драма

21 януари – посещаване в град Бирмингам

На 21 януари Кейт започва 24-часова обиколка във Англия за разпространение на националното изследване „ 5 огромни въпроса “ по отношение на най-хубавите способи за развъждане на деца.

За първата среща с малчуганите в научния музей в Бирмингам Кейт бе облякла дълъг черен панталон от „ Jigsaw” (170 долара), ефектна риза „ Pansy Pussybow “ на Табита Уеб (385 долара) в няколко нюанса на зеленото с гръмък принт и панделка на врата, както и черни обувки „ Josie “ от Еми Лондон (430 долара). Аксесоарите към този тоалет бяха обеци със зелен оникс „ Siren “ от Моника Вайнейдър (175 долара) и гривна „ Maya Torque “ от „ Halcyon Days” (140 долара).

22 януари – посещаване в Кардиф, Уелс

Във връзка с самодейността „ 5 огромни въпроса “ Кейт Мидълтън посети детския център „ Ели и Карю” в Кардиф, Уелс, и поговори с майки, на които съгласно кореспонденти е споделила за прекарванията към първата си бременност.

За събитието Кейт бе заложила на вълнено палто в цвят кемъл от Масимо Дути (450 долара), черен пуловер поло, кафява пола с леопардов принт от „ Зара”(49 долара) и черни велурени ботуши на ток от Ралф Урън (1100 долара). Аксесоарите към този тоалет бяха филигранови обеци и златно колие от Даниела Дрейпър (1400 долара).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР