Любопитно Къци за Маскираният певец“: Тук дори като изгориш“ хората

...
Любопитно Къци за Маскираният певец“: Тук дори като изгориш“ хората
Коментари Харесай

Къци за Маскираният певец“: Тук дори като изгориш“ хората ти се възхищават

Любопитно Къци за „ Маскираният артист “: Тук даже като „ изгориш “ хората ти се възхищават Телевизионният водещ заблуди всички панелисти като Шапката  Александра Грамова 20 ноември 2019, 13:16  Къци за „ Маскираният артист “: Тук даже като „ изгориш “ хората ти се възхищават
Къци за „ Маскираният артист “: Тук даже като „ изгориш “ хората ти се възхищават
 Адска суша ли е унищожила Асирийската империя?
Адска суша ли е унищожила Асирийската империя?
 19 години обич: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас
19 години обич: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас
 Нова вяра за едно от най-застрашените влечуги в света
Нова вяра за едно от най-застрашените влечуги в света
 Най-важният мускул в тялото ни има потребност от магнезий
Най-важният мускул в тялото ни има потребност от магнезий
 „ Бях слаба, само че нещастна ”. Дамите, които са по-щастливи с повече килограми
„ Бях слаба, само че нещастна ”. Дамите, които са по-щастливи с повече килограми
 Обрат в „ Игри на волята “- кой в кое племе попадна
Обрат в „ Игри на волята “- кой в кое племе попадна
 Холи Бери е потърпевша на снимачната площадка
Холи Бери е потърпевша на снимачната площадка

ъци Вапцаров се оказа голяната изненада в „ Маскираният артист “ тази събота. Под маската на Шапката той съумя да заблуди всички от проверяващия екип панелисти. В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната ария „ Шапка ти смъквам “ на Криско.

За страстите след свалянето на маската, както и за тактиката, което е имал, с цел да не го разкрият незабавно, прочетете в изявлението на Къци Вапцаров за Vesti.bg.

- Никой от панелистите не съумя да Ви разпознае под маската на Шапката. След като я свалихте споделихте, че съзнателно сте имитирал други известни персони. Разкажете ни малко повече за явно сполучливата Ви тактика на изявите на сцената на „ Маскираният артист “.

- Да в полза на истината пробвах се да отправям вниманието в разнообразни направления. Когато за първи път облякох костюма застанах пред огледалото и започнах да движа ръце и ми замязя на Мариан Вълев. Започнах да танцувам като Куката, изгледах му танците в интернет, изгледах негови изявленията с цел да видя по какъв начин приказва, какви думи употребява, какво характерно наречие има и започнах да го подражавам. И незабавно в обществените мрежи започнаха да валят догатки че съм Куката. Най-много са ме оприличавали на Гъмов, само че на него не съм се правил, ние просто имаме доста общо. И двамата сме приключили кукли, енергични сме, имаме афинитет към това да вършим смехории и то си идваше естествено. После започнах да подражавам Дони като извивки и незабавно имаше такива догатки, както и като хванах китарата наопаки като него. После се правех на Рафи, изучих неговите придвижвания и сила и също подведох хората в тази посока. И така….



- А по какъв начин и къде се подготвяхте за вокалните си осъществявания? Казахте, че отдавана не сте пял и ви е трябвало време да си припомните. Оставаме с усещането, че сте се подготвял и репетирал много?

- Пеех си в къщи, на слушалки, без никой да чува, когато оставах самичък в стаята. Подведох ги, че се сготвям за едно присъединяване в пиано бар, както и че ми се пее караоке.

- Как прикривахте тайната за присъединяване в шоуто от околните си?

- Децата не са се интересували къде вървя, на брачната половинка постоянно споделях разнообразни неща. Срещи с другари, по работа и сходни.
Топ 7 герои в „ Маскираният артист “  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист
- Каква мислите, че е повода за ниския зрителски избор, макар последното ви впечатляващо осъществяване в шоуто?

- Заложих на комедийно осъществяване, а хората сякаш харесват повече чисто осъществяване. Може би, в случай че бях изпял Freddie Mercury щеше да е по-добре. Но аз като цяло желаех да отида в по-весели занимателни части с повече подбив, тъй като взе да ми омръзва все да се опитваме да пеем чисто и комплицирани части.

- Залагахте на доста разнообразни песни по време на присъединяване си в „ Маскираният артист “, по какъв начин ги подбирахте? Имаше ли линия, която следвате?

- Три пъти си променях линията. Започнах с пънк и веселяшки части с по-балкански претекстове. После отидох към по-популярни като Despacito и Ed Sheeran… след това смених на по-певчески, като The Sound of Silence на Pentatonix… и най-после се пробвах да избера по-майтапчийски, само че си ме влечаха и по-певчески, като това на Freddie Mercury.



- Актьорското майсторство оказа помощ ли Ви при присъединяване в шоуто? Герасим Георгиев-Геро заподозря, че под маската на Шапката се крие артист.

- Помагаше ми в способността ми да си преработвам гласа.

- Участвали сте и в „ Като две капки вода “, на коя от двете подиуми се забавлявахте повече?

- Може би тук. Тук беше по-тайнствено, по-мистично, по-позитивно, тук нямаше „ журе “, което да те кастри и да ти изяснява какъв брой зле си се справил. Тук даже като „ изгориш “ хората ти се възхищават и те изпращат с обич.

- Като известен ефирен водещ камерите не са Ви непознати. Но въпреки всичко чувствахте ли се обезпокоен при първата Ви поява на сцената на шоуто?

- С камерите съм наясно, постоянно знам по какъв начин ме снимат, само че и постоянно се вълнувам. Енергията на сцената и в залата е голяма и това не може да не ти разтупка сърцето.

- А притеснявахте ли се, че уликата с колелото може да ви издаде прекалено много?

- Да. Казах си край, щом кажат, че кара колело, то съм аз… еле па, че и имам „ колело на шанса “. Но като излезе тази улика и се успокоих, като видях какъв брой известни хора карат колело (смее се). Даже фотография на Ники Урумов бяха качили с колело. На Рафи също.



- Ако би трябвало да създадем прилика с паметните излъчвания „ Невада “ и „ Риск печели, риск губи “, на които бяхте водещ, имаше ли миг на сцената на „ Маскирания артист “, в който сте се чувствал като изтеглил огромната премията от колелото на шанса?

- Смятам, че съм човек с шанс. Ето участвах в първия сезон на супер сполучлив план.

- И в двете излъчвания сте работили дружно с обичаната от феновете на NOVA Гала. Имахте ли опасения, че тя може да Ви разпознае от позицията ѝ на панелист?

- Да, само че повече се опасявах от Геро. С него сме работили 5 години. Както и с Ники Кънчев, два сезона в Биг Брадър ми е слушал гласа.



- През годините Вие се изявявате като ефирен водещ, режисьор и публицист. Кое от амплоата Ви доставя най-голямо наслаждение?

- С този формат преоткрих любовта си към пеенето. Не бях пял от „ Като две капки вода “ и си спомних какъв брой доста обичам да пея. Пеенето е велико нещо. Твърдо съм решил да продължа да пея и да си направя някаква своя стратегия, с която да попея по пиано питейни заведения или дребни подиуми. А за какво не и да направя някаква театрална пиеса, вид мюзикъл, с доста пеене. Ще го върша с голяма обич и наслаждение.

- Коя маска желаете да падне последна в мистериозното шоу?

- Мой любимец за финала е Пчелата. Но имам възприятието, че ще завоюва Розата.

- „ Маскираният артист “ е…

- Нещо, което към този момент ми липсва. С неспокойствие очаквам финала.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова маскираният артист шапката къци
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР