Любопитно Какво ново хоби трябва да опита всяка зодия по

...
Любопитно Какво ново хоби трябва да опита всяка зодия по
Коментари Харесай

Какво ново хоби трябва да опита всяка зодия по време на самоизолация

Любопитно Какво ново занимание би трябвало да опита всяка зодия по време на самоизолация Как да превърнем общественото разграничаване в прелестно прекарване 9 април 2020, 15:41  Защо загивaт кораловите рифове
Защо загивaт кораловите рифове
 Лейди Гага:
Лейди Гага: " Нямам самообладание да бъда майка "
 Четири домашни десерта, на които няма да устоите
Четири домашни десерта, на които няма да устоите
 Свещеникът, който имаше номера на Ада – основният екзорсист на Ватикана
Свещеникът, който имаше номера на Ада – основният екзорсист на Ватикана
 Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си
Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си
 Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста
Надя и Мартин от „ All Inclusive “ се озовават в ареста
 Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си
Гришо и Винъс Уилямс изненадаха почитателите си
 Лавина от гневни мнения след пост на Шакира
Лавина от гневни мнения след пост на Шакира

егашната напрегната обстановка в целия свят изисква да прекарате колкото се може повече време вкъщи. За страдание това евентуално значи, че всекидневието ви е изцяло променено и в случай че обичате да прекарвате време на открито, този нов метод на живот може да бъде извънредно разочароващ за вас.

За благополучие, общественото разграничаване не би трябвало да бъде проблем, изключително когато се заемете с някое ново занимание съгласно зодията си.

Овен: Уроци за прически и грим

Може да се чувствате въодушевени да измененията външния си тип, тъй че скочете в YouTube и започнете да учите по какъв начин да прилагате нови техники за грим и прически. Това че нямате събитие, на което да отидете, не значи, че не можете да се настройките. Прекарайте време в разкрасяване!

Телец: Йога и медитация

Свържете се с вашата нематериалност и подредете тези ваши чакри. Ще имате доста изгода от упражняването на ежедневна йога и медитация. Стресът от адаптирането към този нов метод на живот вкъщи изисква да се поспрете, да извършите няколко дълбоки вдишвания и да изчистите главата си.
 д
Близнаци: Онлайн празненства

Да останете сами вкъщи, несъмнено ще ви накара да се чувствате самотни, по тази причина би трябвало да помислите за изобретателни способи, с които да раздвижите обществения си живот. Защо не да организирате няколко онлайн празненства? Интересни диалози с другари и занимателни онлайн игри са супер концепция на един конферентен диалог разстояние.

Рак: Обновете обществените си мрежи

Може да сте оставили кариерните цели настрани, до момента в който отмине бурята, само че това не значи, че не можете да отличите името си, до момента в който сте у дома. Това е превъзходен миг да актуализирате профилите си в обществените мрежи и да създадете наличие, което ви оказва помощ да се свързвате с други хора.

Лъв: Направете албум с пътуванията си

Може да се наложи да отложите проектите си за почивка, което несъмнено е сърцераздирателно. Поне можете да преживеете всички пътувания, които сте подхванали в предишното. Прекарайте времето си в правене на албуми от всичките си обичани пътешествия. Може да не съумеете да отидете до далечна дестинация сега, само че най-малко можете да пътувате обратно във времето.

Дева: Разнообразете половия си живот

Независимо дали сте останали у дома с половинката си или сами, няма по-добро време от в този момент да изпробвате всички вълнуващи пози и техники. Вземате верните защитни ограничения, когато става въпрос за секс по време на зараза, и се възползвайте от леглото – по този начин или другояче ще прекарате доста повече време в него тези дни.
 д
Везни: Настолни и видео игри

Чувствате се в спортно въодушевление, тъй че за какво да не влезете в режим геймър? Можете да играете настолни игри със съквартирантите си, да превъртите плейстейшъна или да играете игри против хора онлайн. Докато този интервал на обществено разграничаване завърши, вие ще сте същински специалист в отбелязването на точки.

Скорпион: Почистване и образуване

Открийте своя вътрешен Монк и прекарайте времето на самоизолация в разчистване и метаморфоза на дома си. Дори и да сте много проведени по принцип, евентуално има няколко прашни ъгъла, които може да забършете, или долап, чиято класификация от дълго време отлагате. Забавлявайте се, като усилите музиката или слушате подкаст през това време. Заслужавате чисто пространство, в което да се мотаете.

Стрелец: Художествени планове

Най-накрая имате цялото време на света, с цел да се отдадете на своята креативност. Избършете праха от боите и четките за изобразяване. Започнете да пишете това стихотворение, което се върти в главата ви от толкоз доста време. Започнете оня крафт план, който все отлагате. Добавете малко цвят към другояче сложна обстановка изразете себе си артистично.

Козирог: Гответе вкусни ястия

Защо да не прекарате това време, като вложите доста креативност в храната и започнете да готвите в действителност забавни и вкусни неща? Готвенето не е просто средство за реализиране на цел. Готвенето в действителност в действителност е изкуство. Забавлявайте се в кухнята и придвижите ресторанта в личния си дом!
 д
Водолей: Дневник на вашите мисли

Ползите от воденето на дневник са в действителност неограничени. Той ви оказва помощ да измисляте свежи хрумвания, да решавате проблеми и да опознавате себе си на по-дълбоко равнище. Това е и метод да освободите всичките си потиснати страсти. Формирането на табиет за всекидневно писане надалеч не е елементарно, само че в този момент е вашият късмет да поставите писалката върху хартия.
 д
Риби: Направи си самичък

Вместо да излизате, с цел да си купите нещо, което ви е потрябвало, за какво не изпробвате концепцията „ Направи си самичък “? Това е освен опция да покажете креативните си заложби, само че е и късмет да докажете какъв брой независими и съобразителни можете да бъдете с това, което към този момент имате у дома.

"Видео хороскоп " Vbox7

По тематиката  Най-големият ви проблем в любовта съгласно зодията Най-големият ви проблем в любовта съгласно зодията  Водният асцендент и неговите супер сили Водният асцендент и неговите супер сили  Новолуние в Овен – да открием силата вътре в нас Новолуние в Овен – да открием силата вътре в нас  Марс във Водолей – нов свят, нов метод Марс във Водолей – нов свят, нов метод  Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика Трите зодии, на които тази пролет ще донесе доста обич и романтика

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Мутафчийски разяснява по кое време ще можем да смекчим ограниченията - Теми в развиване | Vesti.bg Мутафчийски разяснява по кое време ще можем да смекчим ограниченията - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> <strong> Българска академия на науките </strong> създава <strong> българска ваксина </strong> против <strong> COVID-19 </strong> <br>
Българска академия на науките създава българска ваксина против COVID-19
 DW: Лъже ли Пхенян за ковид? DW: Лъже ли Пхенян за ковид?  Коронавирусът може да въздейства и на прогнозата за времето Коронавирусът може да въздейства и на прогнозата за времето Последни  Какво ново занимание би трябвало да опита всяка зодия по време на самоизолация Какво ново занимание би трябвало да опита всяка зодия по време на...  Глобиха министъра на културата, пушил на работното си място Глобиха министъра на културата, пушил на работното си...  Защо загивaт кораловите рифове Защо загивaт кораловите рифове  <p style= Рено Нисан България оказва помощ с 20 коли в борбата с вируса  „ Галъп ”: Правителството се оправя с ковид за 77% от българите „ Галъп ”: Правителството се оправя с ковид за 77%...  Само по... възглавница?! Новата фикс идея, която завладя обществените мрежи Само по... възглавница?! Новата фикс идея, която завладя...  Затишие пред стихия в премиерния епизод на уеб сериала „ Аз съм Изи ” Затишие пред стихия в премиерния епизод на уеб сериала...  Бойко Борисов Борисов: На черква да вървят единствено най-нуждаещите се  <p>Троен конфликт за оцеляване в Hell&rsquo;s Kicthen България</p> Троен конфликт за оцеляване в Hell’s Kicthen...  <p>Купете и ще помогнете!</p> Купете и ще помогнете!  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Световната банка: България ще потъне в криза Световната банка: България ще потъне в криза  Лейди Гага: Лейди Гага: " Нямам самообладание да бъда майка "  <p>Обучени кучета се включват в борбата против COVID-19</p> Обучени кучета се включват в борбата против COVID-19  Ангелкова чака късен летен сезон след ковид Ангелкова чака късен летен сезон след ковид  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Почти 5000 нови случая на COVID-19 в Германия Почти 5000 нови случая на COVID-19 в Германия  Мария Сбиркова Какво е да пребориш хиперфагията (ВИДЕО)  330 хиляди оздравели от COVID-19 в света 330 хиляди оздравели от COVID-19 в света  Четири домашни десерта, на които няма да устоите Четири домашни десерта, на които няма да устоите Всичко от през днешния ден Виц на деня Отивам до данъчното и ги запитвам: - Аз по кое време мога да си взема отпуск? Гледа ме очилата лелка и ми вика: - Госпожо, но вие… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив  Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април  80-годишна баба подари цялата си пенсия на болничното заведение в Исперих  Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът  Борисов показа мобилно приложение за ковид  Българката, разкрила пред света историята на София Водещи вести  Световната банка: България ще потъне в криза Световната банка: България ще потъне в криза  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Глобиха министъра на културата, пушил на работното си място Глобиха министъра на културата, пушил на работното си място  <p>Купете и ще помогнете!</p> Grabo.bg с акция в поддръжка на българската стопанска система и заетостта
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР