Любопитно Какво не знаем за круизите Без багаж отплава към

...
Любопитно Какво не знаем за круизите Без багаж отплава към
Коментари Харесай

Какво не знаем за круизите

Любопитно Какво не знаем за круизите Без багаж отплава към Карибите  Александра Грамова 18 януари 2020, 10:44  Какво не знаем за круизите Източник: Без багаж
руизът на екипа приключенци е с маршрут в Карибският район - географска област, която обгръща Карибско море, Антилските острови и прилежащите крайбрежия на Централна и Южна Америка. Тук са Бахамските острови, Големите и Малки Антили.

Островите стартират от Флорида (САЩ) и свършват край Венецуела.

Климатът в района е парещ и мокър екваториален, а ураганите са постоянно събитие. Казват, че круизните кораби нормално могат да „ изпреварят “ вихър - бурите най-често се движат с към 8 до 10 възела, до момента в който корабите могат да доближат скорост до 22 възела и повече. Пътниците могат да изживеят груби морета, до момента в който корабът им се носи по ръбовете на стихия. В такива случаи вероятността от морска болест е огромна.

Отначало Карибите принадлежат на Испания, само че поради слабия ѝ интерес към тях скоро са завладяни от Англия, Франция и Нидерландия. Стават стартова база за нови завоевания в региона.

Регионът носи името на карибите - индиански нации с общ език и просвета, които обитават островите преди те да бъдат открити от европейците.

Първото пристанище на "Без багаж " e Очо Риос, Ямайка.

Гледайте новия епизод от поредицата, неделя по DIEMA към този момент от 11 часа!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР