Любопитно Какво да НЕ правим, за да бъдем здрави Понякога

...
Любопитно Какво да НЕ правим, за да бъдем здрави Понякога
Коментари Харесай

Какво да НЕ правим, за да бъдем здрави

Любопитно Какво да НЕ вършим, с цел да бъдем здрави Понякога би трябвало да спрете да вършиме някои неща, с цел да можете да вършиме нещата, които желаете и да бъдете здрави  Надежда Неменски 14 юли 2019, 08:04 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Рецепта за мусака, която евентуално не знаете
Рецепта за мусака, която евентуално не знаете
 Какво да НЕ вършим, с цел да бъдем здрави
Какво да НЕ вършим, с цел да бъдем здрави
 1966: Жената, която отхвърли да се омъжи за своя изнасилвач
1966: Жената, която отхвърли да се омъжи за своя изнасилвач
 Токио - едно широко място, на което да се вдъхновиш
Токио - едно широко място, на което да се вдъхновиш

" Дъжд " от долари заваля на автомагистрала
 Санферминес – когато жаждата за адреналин заличава риска от гибелта
Санферминес – когато жаждата за адреналин заличава риска от гибелта
 Ирина Шейк разкри на кого е кръстена щерка ѝ - доста специфичен човек за нея
Ирина Шейк разкри на кого е кръстена щерка ѝ - доста специфичен човек за нея
 Хайди Клум се омъжи скрито
Хайди Клум се омъжи скрито

а никого не му харесва да му се споделя какво да не прави. Но някои правила, когато се следват, се оказва, че не са рестрикции, в действителност те са елементарен и ефикасен метод да бъдете свободни.

Свободни от заболявания, свободни от болежка, свободни от тревога и така нататък Пълно е със препоръки какво да вършиме, с цел да бъдете по-здрави, само че има и неща, които би трябвало да НЕ вършиме със същата цел.

Защото от време на време би трябвало да спрете да вършиме някои неща, с цел да можете да вършиме нещата, които желаете и да бъдете здрави.

КАКВО ДА НЕ ПРАВИМ, ЗА ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ (СНИМКИ)

Например изрично не би трябвало да използваме алкохола като средство, което ни оказва помощ да заспим. Въпреки, че приемането му в действителност ще ни помогне да заспим по-бързо, той нарушава цикъла на съня ни.

След бързото заспиване следват проблеми във втората половина на нощта, когато сънят става по-лек, следва доста ранно пробуждане на сутринта, без човек да се усеща отпочинал.

Кои са останалите препоръки, вижте в галерията ни:
Ето какво да НЕ вършим, с цел да бъдем здрави  <br> Не игнорирайте качеството на въздуха в спалнята <br> <br> Лошото качество на въздуха в спалнята може да бъде доста нездравословно за здравето ви, защото може да докара до проблеми със съня и с дишането. Липсата на първокласен сън може да докара освен до безсилие, само че и до прекалено натоварване на нервната система и съществени органи. Проветрявайте спалнята си постоянно, отваряйки прозореца. Ако имате алергии и това не е алтернатива, отворете вратата на спалнята, с цел да циркулира въздуха. <br>  <br> Не вземайте витамини без да пита <br> <br> Прекалено доста хора или прекаляват с вземането на добавки, или не одобряват никакви витамини. Дефицитът на витамини може да докара до съществени здравословни проблеми, само че попитайте персоналния си доктор кои са верните витамини за вашите потребности. <br>  <br> Не избягвайте персоналния си доктор <br> <br> Много хора не вървят на доктор, до момента в който не ги заболи нещо, а даже и тогава отиват, единствено в случай че болката е нетърпима или не могат да се оправят сами с нея. А в действителност предварителната защита е най-важното нещо, що се отнася до здравето ни. Много е значимо да посещаваме персоналния ни доктор най-малко един път в годината за наложителния профилактичен обзор, това може да ни спести съществени проблеми в бъдеще. <br>  <br> Не се вманиачавайте по отношение на храната <br> <br> Една от най-големите неточности на хората, които целят здравословен живот е обсебеността им от храната и по-точно от здравословното хранене. Прекалено доста хора стават орторектични (бел. ред. от орторексия – завладяваща концепция за здравословно хранене). Вманиачаването по здравословното хранене е контрапродуктивно, защото освобождава хормоните на напрежението, а той усилва риска от редица болести. <br>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР