Любопитно Къде умишлено разплакват бебета, за да ги каляват Има

...
Любопитно Къде умишлено разплакват бебета, за да ги каляват Има
Коментари Харесай

Къде умишлено разплакват бебета, за да ги каляват

Любопитно Къде съзнателно разплакват бебета, с цел да ги каляват Има място, където вместо да ги успокояват, предизвикват дребните деца да плачат  Венелина Стоянова 17 май 2019, 07:11
а всеки родител с малко дете тишината е идеал, фантазия и миговете, в които бебето е умерено и не плаче, са мотив за същинско благополучие. Оказва се обаче, че има място, където вместо да ги успокояват, предизвикват дребните деца да плачат.

Става дума за обичайно съревнование в префектура Фукуи, Централна Япония. По време на събитието борци сумисти разплакват съзнателно бебетата участници.

За задачата двама сумисти взимат по едно бебе в ръце и го докарват до плач. Съперничеството е огромно, защото някои от пеленачетата стартират да плачат съвсем незабавно, до момента в който други си кротуват или спят индиферентно. Тогава се включва съдията, който с викове се пробва да уплаши бебето. Встрани от сумистите родителите окуражават децата си.
Как ни въздейства развъждането на дете  Родителски бърнаут. Учените от университет в Белгия открили, че колкото по-образовани са родителите и колкото по-високи позиции заемат, толкоз по-застрашени са от бърнаут, сходен на този в офиса. Съветът: не очаквайте чудеса от себе си, а просто стойте в действителността.   Влиянието на обществените мрежи може да е упостошително за самочувствието ви. Не гледайте  Проучване в Австрали твърди, че майките не се любуват на майчинството до шестия месец на бебето. Това е по този начин освен поради преумората, а безусловно поради преумората на тялото, която е равносилна на маратон.   Колкото по-отдадени сте на детето си, толкоз по-голям е рискът от меланхолия, твърди изследване.
През 2019 в ритуала са взели участие 400 бебета на възраст от 6 до 18 месеца. Целта на мероприятието е да се укрепи здравето на пеленачетата.

За най-ревливото бебе има и премия - 30 кг кошихикари - един от най-хубавите сортове ориз в Япония.

Вижте по какъв начин протича самото съревнование във видеото горе.

  Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Япония бебе плач
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР