Любопитно Жокер с 11 номинации, фаворит за наградите БАФТА Той

...
Любопитно Жокер с 11 номинации, фаворит за наградите БАФТА Той
Коментари Харесай

"Жокер" с 11 номинации, фаворит за наградите БАФТА

Любопитно " Жокер " с 11 номинации, любимец за премиите БАФТА Той е с крачка пред гангстерския епос на Мартин Скорсезе „ Ирландецът “ и „ Имало едно време… в Холивуд “ на Куентин Тарантино  Василена Василева 7 януари 2020, 16:33  Източник: Gettyimages
Предисторията на злодея от поредицата „ Батман “ се оказа с 11 номинации за премиите на английските кино и телевизионни достижения, в това число за най-хубав филм.

Той е с крачка пред гангстерския епос на Мартин Скорсезе „ Ирландецът “ и „ Имало едно време… в Холивуд “ на Куентин Тарантино, и двата с по 10 номинации

Историята на Сам Мендес „ 1917 “ за двама английски бойци, спечелила заветната премия „ Златен глобус “ за най-хубава драма, получи 9 номинации, в това число в категорията за най-хубав филм.

Миналогодишната статуетка със златна маска беше сграбчена от черно-бялата продукция на Нетфликс “Рома”, която завоюва три „ Оскара “, само че се размина с премията за най-хубав филм.

Тази година БАФТА включва измежду номинираните си артисти всички любимци за „ Оскар “, като звездата от „ Имало едно време “ Леонардо ди Каприо и Рене Зелуегър, която претворява американската певица и актриса Джуди Гарланд в сантименталната драма „ Джуди “.

Пълният лист с номинации за водещи артисти е: Ди Каприо, Адам Драйвър, Тарън Еджертън, Финикс и Джонатан Прайс.

Our five Leading Actor nominees are:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР