Любопитно изказване направи треньорът на „Левски Делио Роси на пресконференция

...
Любопитно изказване направи треньорът на „Левски Делио Роси на пресконференция
Коментари Харесай

Треньорът на "Левски": Поисках Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин, но те не пожелаха да дойдат

Любопитно изявление направи треньорът на „ Левски " Делио Роси на конференция след завръщането на тима от подготвителния лагер в Малта. Както към този момент е известно „ сините " привлякоха шест нови попълнения през зимната пауза, а къде на смешка, къде на съществено италианският експерт разгласи, че е изиска л да притегли и съществено звезди в тима - Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала.

" Поисках Криситиано Роналдо, само че той не пожела да пристигна. Пожелах Игуаин, само че и то не пристигна. Щеше ми се да пристигна Дибала... ", пошегува се Роси.

„ Взехме футболисти, които имат качества за нас. Изборът на играчи през зимата не е толкоз огромен, колкото преди началото на сезона. Не очаквайте от тях да трансформират нещата в тима. Това е огромна отговорност, с която да ги натоварим.

Няма смисъл да заменяме едни футболисти с други. Избрах тези, тъй като могат елементарно да се интегрират в тима. Трябваше два изчакаме известно време, с цел да дойдат. Взехме футболисти, за които мислим, че ще ни оказват помощ ", съобщи още италианският треньор на „ Левски ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР