Любопитно Ивет Лалова: Искам да съм майка. Спортната кариера в

...
Любопитно Ивет Лалова: Искам да съм майка. Спортната кариера в
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Искам да съм майка. Спортната кариера в един момент приключа

Любопитно Ивет Лалова: Искам да съм майка. Спортната кариера в един миг приключа Следващата година Лалова ще стане единственият български лекоатлет с 5 олимпийски игри в спортната си кариера  Венелина Стоянова 21 май 2019, 11:07
увствам се по-прекрасно от всеки път. Физически доста добре и доста узряла към този момент, със съзнанието, че знам какво желая и какво да направя, това сподели Ивет Лалова, която единствено преди дни навърши 35 година

Лекоатлетката ни донесе следващ мотив за горделивост като се класира за Олимпиадата в Токио през 2020 година и Световното в Доха. Лалова завоюва надпреварата на 200 метра от шампионата "Сейко голдън при " в Осака, Япония.

"Това беше първият ми старт за сезона и в действителност имах шанса да имам благополучни атмосферни условия, тъй като ние сме подвластни от времето и вятъра, по тази причина съм доста щастлива, че още на първия старт съумях да направя едно много положително тичане ", разяснява Ивет Лалова за успеха си в Осака пред NOVA.

Олимпийски игри 2020

Следващата година Ивет Лалова ще стане единственият български лекоатлет с 5 олимпийски игри в спортната си кариера.

"Моята цел е не просто да отида там, а да направя едно положително показване, с цел да мога да заключа тези пет олимпийски кръга. Предстои още доста работа ", съобщи Лалова.

През октомври Ивет ще покаже най-хубавите си благоприятни условия на Световното по лека атлетика в Доха.



За задачите в персонален проект

"Кариерата в атлетиката завършва в един миг, тъй като преди всичко аз съм жена, желая да бъда майка. Обикновено при нас в атлетиката това е завършек на кариерата изключително на едно по-високо равнище е невероятно да се върнеш след избрана възраст.

Затова моите фантазии се придвижват на други хоризонти ", показа Ивет и добави, че желае да реализира още доста отвън спорта.

View this post on Instagram
Thank you all for the birthday love! I’m so grateful to be able to do all the things I dream and work hard for and I appreciate each and every person who have been there for me! Cheers to another lap around the sun! 35 feels amazing!!!! ❤️ Благодаря за прелестните пожелания! Щастлива съм, че мога да върша нещата, за които бленувам и работя! Благодаря на всички, които ме поддържат и са част от живота ми! Наздраве, за още една обиколка към слънцето, тъй като на 35 се усещам по-добре от всеки път!!! ❤️

A post shared by Iᴠᴇᴛ Lᴀʟᴏᴠᴀ (@ivet_lalova) on May 18, 2019 at 5:32am PDT

Тайната на триумфа за Ивет

е гений и доста, доста работа и дисциплинираност.

"Моята загадка изключително сега се състои в една желязна дисциплинираност и в това, че аз се изучавам доста всеки ден и не спирам да се модернизирам ", сподели още Ивет Лалова.

View this post on Instagram
Success is not a random roll of the dice
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР