Любопитно Италинското острие Реджеп срещу доброто момче Атанас - на

...
Любопитно Италинското острие Реджеп срещу доброто момче Атанас - на
Коментари Харесай

"Италинското острие" Реджеп срещу "доброто момче" Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България 2020 г.

Любопитно " Италинското острие " Реджеп против " положителното момче " Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България 2020 година Кой ще стане победител в третия сезон на кулинарното риалити? – довечера от 21:00 ч. по NOVA 21 май 2020, 12:13  Източник: NOVA
ази вечер от 21:00 часа феновете на NOVA ще видят по какъв начин вирутозните готвачи Реджеп и Атанас ще влязат в последната епична борба на огромните финалисти в третия сезон на Hell’s Kitchen България. „ Италианското острие “ ще се изправи против „ положителното момче “ в решаващия професионален конфликт на най-оспорваното кулинарно риалити в българския ефир, само че единствено един ще бъде победител.

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

19 претенденти за огромната премия прекрачиха прага на Hell’s Kitchen България преди три месеца, минаха през впечатляващи кулинарни тествания, с цел да останат единствено двамата най-хубави, трансформирали се в основните герои на третия сезон на Кухнята на Ада.
Реджеп Бадев е на 30 години от гр. Сърница, от пет годишен живее в Италия, а зад тила си има италианската кулинарна академия Грималди. Той влезе в Hell’s Kitchen България със жанр и самочувствие.

От самия старт на риалитито се разгласи за най-хубавия готвач в Кухнята на Ада и още от началото на сезона даде поръчка да стигне до финала. Той съумя да отбрани това изказване и с осъществените си близо 20 самостоятелни и отборни победи в надпреварата. Реджи показва необикновен хъс за победа, мъчно преживяваше неуспехите, само че сподели, че високото му самочувствие не е без покритие, сътворявайки същински кулинарни шедьоври.

Цветомир зае почетното трето място в Hell’s Kitchen България

Атанас Балкански е на 26 години от гр. Пловдив. Потомствен кулинар, той влезе в шоуто като запаса, само че бързо завоюва мястото си на майстор-готвач, който не трябва да се подценява. Именно „ положителното момче “ първо завоюва своята черна куртка, показва енциклопедични кулинарни познания, точност и забележителни умения в кухнята. Не една негова паница впечатли началник Виктор Ангелов. Но това, което дълго време не съумя да покаже са по този начин значимите лидерски качества. В края на надпреварата Атанас показва, че е съумял да надскочи себе си и се наложи като престиж измежду останалите.

Кой от двамата ще грабне огромната премия от 100 хиляди лв. и ще получи купата „ най-хубав професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 година “ ще разберем след броени часове.

Последният, който напусна Hell’s Kitchen България, единствено на крачка от финала, беше „ франсето “ Цветомир. „ Цецо, ти си голям гений и същинско изобретение. Обръщаш внимание на детайлите, имаш златни ръце, можеш да превърнеш и най-простата рецепта в класика. Но си прекомерно самовглъбен и се поддаваш на суматохата “ – с тези думи началник Виктор Ангелов се раздели с началник Тодоров. След напускането си Цецо показа, че с цел да бъде победител в състазанието не му е достигнала убеденост, а най-голямото тестване за него в Кухнята на Ада е било превъзмогването на егото.

Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се преливаха всеки ден

Тази вечер в последния епизод от третия сезон на Hell’s Kitchen България феновете на NOVA ще видят по какъв начин финалистите Реджеп и Атанас ще се изправят един против различен в гневен кулинарен двубой, а по-късно ще приготвят и първите си авторски менюта. Битката ще епична, а ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне предизвикването на двете кухни, чиито началник готвачи ще се изправят в преден конфликт за превъзходство.

Какви предивикателства им е приготвил началник Виктор Ангелов ще узнаем скоро, само че сигурно задачата им ще е тежка. Ще следим равнойстойни майстори, които ще показват голямо предпочитание за победа, хъс, неотстъпчивост, гений и въображение в кухнята. Съревнованието ще бъде гневно, а успеха дълго чакана.
Какво още ни чака във финалния епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA можете да разберете и от самия началник Ангелов в изявлението му за „ Здравей България “ тук.

Кой ще завоюва огромната премия - Атанас или Реджеп - ще стане ясно довечера от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: hells kitchen .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Четири нови жертви на COVID-19 у нас Четири нови жертви на COVID-19 у нас  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  <br> Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева <br>
Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева
Последни  " Италинското острие " Реджеп против " положителното момче "...  Александър Деянов - Скилър отиде самичък пред ареста Александър Деянов - Скилър отиде самичък пред ареста  Как да бъдем по-екологични по време на пандемията Как да бъдем по-екологични по време на пандемията  Подполковник от НСО управлявал група за поръчкови убийства Подполковник от НСО управлявал група за поръчкови...  Вратарят Владислав Стоянов преподписа с Вратарят Владислав Стоянов преподписа с " Лудогорец "  Лозан Панов Членове на остарелия Висш съдебен съвет желаят оставката на Лозан Панов  <p>Караниколов: Разчитаме на вътрешен туризъм и български продукти</p> Караниколов: Разчитаме на вътрешен туризъм и български...  В Германия починаха 25 000 души от грип и нищо не последва. А през днешния ден? В Германия починаха 25 000 души от грип и нищо не...  Молитвите за Рамазан Байрам ще са пред джамиите Молитвите за Рамазан Байрам ще са пред джамиите  Архив Учени сътвориха роботизирано око със слънчево зареждане  Какво вършат тези уреди в метрото Какво вършат тези уреди в метрото  Даниел и Дейвид - нигерийските близнаци с друг цвят на кожата Даниел и Дейвид - нигерийските близнаци с друг цвят...  Диана Ковачева е новият омбудсман на България Диана Ковачева е новият омбудсман на България  <p>Ефект УАУ за градината, дома и автомобила</p>
Създадено за Kärcher
Ефект УАУ за градината, дома и автомобила  Оперирана без да е болна? Жена съди болница в Русе Оперирана без да е болна? Жена съди болница в Русе  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Унгарски цирк надделя COVID-19, трансформира се в сафари парк Унгарски цирк надделя COVID-19, трансформира се в сафари парк  Веселин Марешки Марешки: Проверката в петролната асоциация е...  Бракониери гръмнаха дребни сръндаци за титли Бракониери гръмнаха дребни сръндаци за титли  <p>14 чиновници на цех в Пазарджик с коронавирус&nbsp;</p> 14 чиновници на цех в Пазарджик с ковид Всичко от през днешния ден Виц на деня Комарджия се оплаква: - Оня ден като почнах една черна серия в казиното... изгубвам, изгубвам, всичките си пари изгубих. Накрая заложих и дамата!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия  Семейство с две бебета: Нападнаха ни и ни биха с бухалки  Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме  Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия  СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа Водещи вести  Подполковник от НСО управлявал група за поръчкови убийства Подполковник от НСО управлявал група за поръчкови убийства  Александър Деянов - Скилър се съобщи самичък в ареста Александър Деянов - Скилър се съобщи самичък в ареста  <p>Караниколов: Разчитаме на вътрешен туризъм и български продукти</p> Стартира онлайн резервационна система " Преоткрий България "  Голям празник е през днешния ден, да почерпят имениците... Голям празник е през днешния ден, да почерпят имениците...  Оперирана без да е болна? Жена съди болница в Русе Оперирана без да е болна? Жена съди болница в Русе  В Германия починаха 25 000 души от грип и нищо не последва. А през днешния ден? В Германия починаха 25 000 души от грип и нищо не последва. А през днешния ден?  Как да бъдем по-екологични по време на пандемията Как да бъдем по-екологични по време на пандемията  Лозан Панов Членове на остарелия Висш съдебен съвет желаят оставката на Лозан Панов  Вратарят Владислав Стоянов преподписа с Вратарят Владислав Стоянов преподписа с " Лудогорец "  Молитвите за Рамазан Байрам ще са пред джамиите Молитвите за Рамазан Байрам ще са пред джамиите  Архив Учени сътвориха роботизирано око със слънчево зареждане  Диана Ковачева е новият омбудсман на България Диана Ковачева е новият омбудсман на България  <p>Ефект УАУ за градината, дома и автомобила</p>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР