Любопитно Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва между

...
Любопитно Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва между
Коментари Харесай

Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва между Уилям и Хари?

Любопитно Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари? Последните детайлности към сагата в английския кралски двор  Ванеса Николова  Ива Ваташка 22 октомври 2019, 14:50  Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?
Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?
 Деси Радева впечатли с елегантна рокля в Токио
Деси Радева впечатли с елегантна рокля в Токио
 Ники Минаж развълнува почитателите си с изненада
Ники Минаж развълнува почитателите си с изненада
 Защо кралят на Тайланд наказа втората си брачна половинка
Защо кралят на Тайланд наказа втората си брачна половинка
 10-те най-очарователни животни на планетата
10-те най-очарователни животни на планетата
 Трима контузени след борба - по какъв начин ще продължи „ Игри на волята “
Трима контузени след борба - по какъв начин ще продължи „ Игри на волята “
 Първи фотоси от сватбата на Рафаел Надал
Първи фотоси от сватбата на Рафаел Надал
 Композиторът, който се влюби в ученичката си и свири за английския крал
Композиторът, който се влюби в ученичката си и свири за английския крал

последните дни се появи поредност от извънредни изявленията на херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари от турнето им в Африка.

Техните откровени отговори на редица нашумели неотдавна въпроси несъмнено нажежиха ситуацията към кралското семейство и дадоха мотив за голям брой спекулации.

Преди известно време из английските таблоиди постоянно циркулираха вести, които сочеха за съществуваща омраза сред херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс.

Меган Маркъл: Никой не ме е питал дали съм добре

В най-новото изявление на Меган и Хари пред ITV News принцът за първи път приказва намерено по тематиката, а думите му накараха хората да се зачудят дали в действителност спекулациите могат да се окажат истина.

На въпроса какви са връзките му с принц Уилям все още, Хари дава отговор по следния метод:

„ Част от нашата роля, нашата работа и нашето семейство, е да бъдем под непрекъснато напрежение и напън. Така че се случват всякакви неща.

Но, вижте, ние сме братя, постоянно ще бъдем братя. В момента сигурно сме поели по разнообразни пътища, само че аз постоянно ще бъда до него, както и той до мен”.

Херцогът на Съсекс признава, че с брат му към този момент не са толкоз близки:

„ Не се виждаме постоянно както преди, тъй като и двамата сме много заети, само че аз го обичам извънредно доста.

По-голямата част от нещата, които се пишат в пресата, са измислици, само че въпреки всичко няма по какъв начин да не призная, че имаме положителни и неприятни дни, тъкмо като всички останали братя”.

Говорейки за неприятни дни, предходната година кралският кореспондент на списание Vanity Fair разкри, че Хари и Уилям са се скарали по Коледа, тъй като Хари е твърдял, че брат му Уилям не прави задоволително, с цел да приобщи Меган в фамилията, пишат от Edna.bg.

В документалния филм за африканската обиколка на Меган и Хари кралската двойка приказва за своето психологично здраве и битката, която водят с папараците.

Това даде мотив на принц Уилям да разяснява, че е обезпокоен за брат си и брачната половинка му.

Дворецът Кенсингтън обаче не излезе с коментар за кино лентата на ITV, който се излъчи в неделя.

В същото време кралски източник сподели пред Би Би Си, че Уилям е "бесен " на брат си по отношение на изявлението, което Хари е дал пред ITV. Източникът допуска, че херцогът на Кеймбридж е обезпокоен за здравето на двойката.

Най-лошото от цялата обстановка, което Хари акцентира е, че историята се повтаря: първо медиите преследват майка му, а в този момент и брачната половинка му.

Уилям обаче вижда света по друг метод. Преди време той също счита медиите за натрапчива и постоянно враждебна мощ. Но към този момент не.

Това е една от аргументите пътищата на братята да се разминават. През май тази година двете кралски фамилии се сплотиха, с цел да пуснат услуга за текстови известия за лица, претърпели рецесия с психологичното си здраве.

По-късно двойките оповестиха, че няма да не престават с общата си активност по благотворителна фондация, само че дадоха обещание да продължат да работят дружно по въпросите на психологичното здраве под друга форма.

По тематиката  Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна агитация “ Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна агитация “  Принц Хари и Ед Шийран: Няма да мълчим повече! Принц Хари и Ед Шийран: Няма да мълчим повече!  Хари по стъпките на Даяна - мина през минно поле Хари по стъпките на Даяна - мина през минно поле  Как Даяна се трансформира в принцесата на народа Как Даяна се трансформира в принцесата на народа

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактори: Ванеса Николова Ива Ваташка Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Кой живееше добре в <strong> Народна република България </strong> <br>
Кой живееше добре в Народна република България
 " Политико " за Георгиева: Най-влиятелната жена във Вашингтон, която не се споделя Нанси  <br> 5 <strong> високоенергийни </strong> места в <strong> България </strong> (СНИМКИ) <br>
5 високоенергийни места в България (СНИМКИ)
 <br> Чаровната <strong> </strong> кръсти сина си (СНИМКА) <br>
Чаровната кръсти сина си (СНИМКА)
Последни  Доналд Тръмп Тръмп шокира: Може да влезем във войни  <p><strong>Искри</strong> прехвърчат в кралския двор. Скарани ли са<strong>&nbsp;Уилям и Хари?&nbsp;</strong></p> Искри прехвърчат в кралския двор. Скарани ли...  Йончева: Юнкер удостовери, че мониторингът над България ще отпадне Йончева: Юнкер удостовери, че мониторингът над България...  Борисов: Завод след цех и се връщат фрагменти от чужбина Борисов: Завод след цех и се връщат фрагменти от чужбина  <p><strong>Радев</strong> с фрак, <strong>Деси</strong> с шармантна&nbsp;рокля при императора</p> Радев с фрак, Деси с шармантна рокля при императора  <p>Кои филми да гледаме&nbsp;в седмицата на Хелоуин</p> Кои филми да гледаме в седмицата на Хелоуин  БАБХ: Свинекомплексите ще бъдат обезщетени два пъти БАБХ: Свинекомплексите ще бъдат обезщетени два пъти  Астероидът, умъртвил динозаврите, трансформирал океаните в киселина Астероидът, умъртвил динозаврите, трансформирал океаните в...  <p>Още една звезда минава&nbsp;под венчилото</p> Още една звезда минава под венчилото  <p>Слави за новата си телевизия - ще води ли и по кое време започва</p> Слави за новата си телевизия - ще води ли и по кое време стартира  <p>Мълчание от институциите след изнасилването от мигранти</p> Мълчание от институциите след изнасилването от мигранти  14 октомври, 1943 година Бомбардировачът Да срещнеш фамилията, избавило татко ти от нацистите  <p>Защо кралят на Тайланд&nbsp;<strong>наказа втората си съпруга&nbsp;</strong></p> Защо кралят на Тайланд наказа втората си...  Лъчезар Богданов Лъчезар Богданов – ето къде се крие идната рецесия  <p>Каракачанов сподели междинен пръст: Аз имам позиция</p> Каракачанов сподели междинен пръст: Аз имам позиция  <p><strong>10-те най-очарователни</strong> животни на планетата</p> 10-те най-очарователни животни на планетата  <p><span style= 3-ма контузени при борба - по какъв начин ще продължи...  <p><strong>Първи снимки</strong> от сватбата на Рафаел Надал</p> Първи фотоси от сватбата на Рафаел Надал  Superb 640 (1935), Superb 3000 OHV (1939) Skoda Superb навърши 85 години  Майка или жена, гледала детето на другарка Майка или жена, гледала детето на другарка Всичко от през днешния ден Виц на деня Клиент в книжарница: Търся новата книга на Чарлс Дикенс. Продавач: Ами той не е пускал нищо ново от ХІX век… Клиент: Новата, която Опра Уинфри популяризира по… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  Борисов: Завод след цех и се връщат фрагменти от чужбина Борисов: Завод след цех и се връщат фрагменти от чужбина  <p>Слави за новата си телевизия - ще води ли и по кое време започва</p> Слави за новата си телевизия: Ще е водещ отново  Организация на обединените нации: България е застрашена от трагичен спад на популацията Организация на обединените нации: България е застрашена от трагичен спад на популацията  <p>Мълчание от институциите след изнасилването от мигранти</p> Мълчание от институциите за обвинените в обезчестяване мигранти  Марш срещу Брекзит Четиринадесет гласа разделят Борис от историята  Лъчезар Богданов Лъчезар Богданов – ето къде се крие идната рецесия  Йончева: Юнкер удостовери, че мониторингът над България ще отпадне Йончева: Юнкер удостовери, че мониторингът над България ще отпадне  Астероидът, умъртвил динозаврите, трансформирал океаните в киселина Астероидът, умъртвил динозаврите, трансформирал океаните в киселина
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР