Любопитно Харви Уейнстейн ще плати 25 млн. по обвиненията за

...
Любопитно Харви Уейнстейн ще плати 25 млн. по обвиненията за
Коментари Харесай

Харви Уейнстейн ще плати 25 млн. по обвиненията за сексуален тормоз

Любопитно Харви Уейнстейн ще заплати 25 млн. по обвиняванията за полов тормоз Съдът е предложил по-висока цена за гаранцията на 67-годишният продуцент 12 декември 2019, 14:05  Харви Уейнстейн ще заплати 25 млн. по обвиняванията за полов тормоз Източник: Getty Images/Guliver
арви Уейнстейн е постигнал съглашение на стойност 25 милиона $ с банкрутиралото му студио и десетките дами, които го упрекнаха в полов тормоз.

Продуцентът е изправен пред углавен развой идващия месец, който може да му донесе пожизнен затвор.

Припомняме, че след тежките обвинявания за полови похищения към Уейнстейн, редица известни и наранени от случая персони поведоха придвижването MeToo.

Сумата от съглашението ще бъде разпределено сред повече от 30 актриси и някогашни служителки, които са внесли в съда обвинявания против 67-годишния продуцент за полов тормоз и обезчестяване.

Кара Делевин: Уайнстийн ми сподели, че няма да съумея поради половата ми ориентировка

Сред обвинителките на Уайнстийн са някои от най-известните актриси в света - Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Салма Хайек.

Уайнстийн няма да изплаща компенсациите от личния си джоб.

Сумата ще бъде поета от застрахователите на банкрутиралото киностудио The Weinstein Company.

Сделката ще би трябвало да бъде подписана от всички страни, а по-късно да получи правосъдно утвърждение.

Споразумението дойде единствено няколко часа откакто Уайнстийн участва на правосъдно съвещание, с цел да разбере последното решение по отношение на неговата гаранция.

На последното си чуване в сряда Уайнстийн влезе в залата благодарение на проходилка.

След нови обвинявания в обезчестяване, Харви Уайнстийн се съобщи

По време на чуването той получи обвинявания в многочислени полови закононарушения от окръжната прокуратура в Манхатън и ще се яви на съд през 2020 година

Съдия Джеймс Бърк реши да усили гаранцията на Уайнстийн от 1 милион на 5 милиона $. Решението е взето след чуване в петък, по време на което прокурорите обявиха, че гаранцията на 67-годишния Уайнстийн би трябвало да бъде доста по-висока.

Що се отнася до проходилката, Уайнстийн беше в видимо неприятно положение на чуването като даже се е наложило да му оказват помощ двама души, с цел да влезе в залата.

Оказа се, че 67-годишният продуцент се е подложил на интервенция на гърба, която е в резултат на пострадвания от автомобилна злополука през август
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Уайнстийн обвинявания обезщетение
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР