Любопитно Главен готвач се опитва да избяга в новия епизод

...
Любопитно Главен готвач се опитва да избяга в новия епизод
Коментари Харесай

Главен готвач се опитва да избяга в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Любопитно Главен готвач се пробва да избяга в новия епизод на „ Кошмари в кухнята “ Кулинарното гуру разгневен от отношението на притежателите и личния състав - този петък в 21.00 ч. по NOVA 24 април 2019, 16:48
ази седмица в „ Кошмари в кухнята “ началник Манчев се насочва на задача в ресторант в Пловдив, само че попада в непредвидена обстановка. Как основният готвач се пробва да избяга от зоркия взор на кулинарното гуру и какво съумява да вбеси началник Манчев до краен лимит, не пропускайте да гледате в новия епизод на предаването - този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Ресторант „ Мигеа “ се ръководи от съдружниците Атанас и Павел. Двамата се познават от деца и са приключили Техникум по публично хранене. От шест месеца се пробват да разработят ресторанта, само че без необикновен триумф. Каква е повода притежателите на ресторанта да се допитат до опита на началник Манчев? Спасителната задача открива куп нередности както в ръководството, по този начин и в кухнята. След визитата си началник Манчев вижда, че денем съдружниците ги няма. Каква е повода, вижте в новия епизод на „ Кошмари в кухнята”.

През деня ресторанта се ръководи от готвача, който влиза в ролята и на сервитьор. Над печката царува безспорна импровизация, уредите в кухнята би трябвало да се възобновят, а хигиената – да се усъвършенства. Липсват заготовки и пресни артикули, поръчките се бавят и клиентите остават разочаровани. За похлупак основният готвач е на път да се откаже от специалността си поради суровата рецензия на началник Манчев във връзка с стила му на готвене.

Има ли бъдеще заведението, или ще остане топъл спомен в сърцето на клиентите и съдружниците, разберете в новия епизод на „ Кошмари в кухнята” от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на „ Кошмари в кухнята” на имейл: [email protected].
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР