Любопитно Галя за Hell’s Kitchen: Букет от емоции, които се

...
Любопитно Галя за Hell’s Kitchen: Букет от емоции, които се
Коментари Харесай

Галя за Hell’s Kitchen: Букет от емоции, които се преливаха всеки ден

Любопитно Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се преливаха всеки ден Галя Маринова е топ готвачът, който напусна Hell’s Kitchen България на крачка преди финалния дуел 20 май 2020, 14:28  Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се преливаха всеки ден Източник: Nova.bg
аля Маринова е топ готвачът, който напусна Hell’s Kitchen България на крачка преди финалния дуел.

Тя беше кралицата в Кухнята на Ада, която продължи да съставлява дамите в надпреварата до топ 4 на най-способните готвачи в третия сезон на Hell’s Kitchen България.

Началната учителка от Плевен съумя да се трансформира в фаворитка на началник Виктор Ангелов, показвайки голямо предпочитание да учи и да се развива в професионалното готварство.

По време на присъединяване си в Hell’s Kitchen България точно Галя извървя най-дълъг път и изкачи най-вече стъпала, усвоявайки толкоз познания в кухнята, колкото доста готвачи не могат да усвоят за цялостен живот.

Галя е на 28 години от Плевен, Галя Маринова. Готвач в Царево през лятото, а през зимата начален преподавател в с. Гулянци. Определя себе си като отзивчива, лъчезарна, само че и директна. Мечтае да управлява лична кухня като началник готвач.

Как разказа Галя присъединяване си в "Кухнята на Ада ", топ готвачът описа в изявление за Vesti.bg:

"Участието ми беше букет от страсти, които се преливаха всеки ден. В сходен формат научаваш освен тънкостите в занаята, само че и неща за себе си и качества, които не си и подозирал, че притежаваш ".

Почти стигнахте до финала? Съжалявате ли, че не успяхте да стигнете до финала?

"Няма по какъв начин да излъжа, че на крачка от финала, не скърбя (смее се) Колкото по-напред стигах, толкоз растеше и самоувереността ми и вярата, само че ясно си давам сметка, че финалът е място за най-хубавите професионални готвачи ".

Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

"Научих доста неща, само че в случай че би трябвало да имам предвид урок, обвързван с кулинарството, то той би бил, че едно ядене би трябвало да насити и душата! В чисто човешки аспект, научих, че всичко би трябвало да се прави с обич и отдаденост, както и да оставяш парченце от себе си! "

Какво се промени за началната учителка Галя след присъединяване й в Hell's Kitchen България?

"Животът ми не претърпя особена смяна, несъмнено станах разпознаваема, само че ритъма му е същия, както и преди присъединяване ми. Тук може би роля играе и обстановката в цялата страна сега, от една изолираност, се оказах в друга. "

И в този момент кое ще бъде целта – началното учебно заведение или кухнята?

"За мен да съм преподавател не е просто специалност, а предопределение! Това постоянно ще тече в кръвта ми, само че и осъзнах по какъв начин мощно може да бие сърцето ми, когато се разпределям в същинска професионална кухня. Ще забележим ориста какво ще ми предложи, само че каквото и да е то, главният компас ще е сърцето! "

Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

"Твърдо имам вяра, че всяко нещо се случва с причина, било тя добра или неприятна. Не съм човек, който мисли за предишното, бях себе си и не изневерих на правилата си, тъй че не бих трансформирала нищо. "

Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen България?

"Моите другари и фамилията ми. Всъщност всичко се случи като на смешка, която се оказа най-прекрасната в живота ми! "

Кой миг ви беше най-труден?

"Имах доста сложни моменти, не мога да се спра на един съответен. Може би към края на моето присъединяване, когато всеки играеше за себе си и нервите на всички ни бяха опънати до краен лимит, а моята чест беше сложена под въпрос. Това за мен беше повратен миг, тъй като аз съм човек на достойнството и това несъмнено ме нарани, тогава бях подготвена да си потегли, само че събрах сили и взех решение да се боря! "

С какви страсти напуснахте предаването?

"На първо място горест. Бях привикнала с всекидневието ми в Кухнята на Ада и хората към мен, тогава те бяха моето семейство. Въпреки това ми олекна, когато излязох, липсваха ми околните ми, приятелите ми, учениците. "

Промени ли Ви присъединяване?

"Определено ме направи по-самоуверена и борбена. "

Имаше два лагера в Кухнята на Ада – на младите и на опитните. Имаше ли спор на поколенията и за какво, съгласно вас?

"Конфликт на поколенията несъмнено имаше, само че това се среща всеки ден в всекидневието, а в една изолирана среда, каквато беше нашата, това се усещаше още по-осезаемо. Според мен всичко идва от другия метод на мислене и образование на поколенията. Ние младите все бързаме, все гледаме да се потвърдим, от време на време мъчно поносим рецензия, а по-възрастните не харесват това у нас. "

Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

"Със сигурност има доста такива неща, само че може би едно от тях беше, че аз мога да бъда същински водач. "

Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen България?

"Израстване! Израстване в кухнята, израстване като човек и персона. "

Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

"Победителят би трябвало да е сложен състезател. Казвам състезател, тъй като в последна сметка това беше и игра на тактики, освен на умения. Той би трябвало да е приключен готвач, да е попил доста от опита на началник Ангелов, да умее да се учи, да е порядъчен, само че и да основава свои лични правила в кухнята. Трябва да е водач, само че обективен подобен. Не бих споделила, че имам любимец, съчувствува на всички на финала, с времето станахме близки. Много желаех Недялка да е на край. "

Имате ли загадка фалшификация за ядене, която го прави неповторимо? (Ако не, можете ли да споделите рецепта за ядене, което става бързо и вкусно)

"Да, индийско орехче. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР