Любопитно Галя Александрова: Бонка не осъзнава колко лоша е всъщност

...
Любопитно Галя Александрова: Бонка не осъзнава колко лоша е всъщност
Коментари Харесай

Галя Александрова: Бонка не осъзнава колко лоша е всъщност

Любопитно Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е в действителност Сериалът „ Пътят на достойнството “ набира все по-голяма известност и събира от ден на ден фенове пред дребния екран 16 октомври 2019, 16:59
За ролята на злата свекърва Бонка

„ Хората ме стопират по улиците и в рейсовете даже, защото пътувам постоянно до Стара Загора, с цел да играя представленията си там. Интересното е, че когато ме видят, някои дами стартират да спорят с мен, че такива свекърви като Бонка не съществували. Вероятно самите те са свекърви. Спират ме и по-млади дами, евентуално нечии снахи, които ми споделят: „ Моята свекърва е същата! “ Любопитното е, че и мъже започнаха да ме заговарят. Вероятно им се желае да имат майка като Бонка “, споделя актрисата Галя Александрова, която се превъплъщава в ролята на злата свекърва Бонка в сериала „ Пътят на достойнството “.

„ За облика на Бонка почерпих ентусиазъм от персоналния си опит – моя и на щерка ми, от функциите, които съм изиграла, от българската драматургия, от ежедневните ми наблюдения. Без да познавам хората, обичам да следя улицата и да групирам усещания. А когато ми потрябват, да ги извадя от „ златното си чекмедже “. Бонка е един сборен облик на цялата преднамереност и злопаметност. Самата тя не осъзнава, че е толкоз неприятна. Още повече, тя държи на фамилията и на традициите “, добавя тя.

„ Не мога да издам нищо за бъдещото развиване на облика си, тъй като самата аз узнавам какво ще се случи в последния миг. Това е условието на петимата режисьори на сериала, което особено за мен е едно забавно предизвикателство. Всъщност аз знам какво се случва с Бонка, само че единствено с три епизода напред. “

За кастинга и преобразяването ѝ за ролята

„ През месец юни се явих на кастинг за ролята на Бонка. Десет дни по-късно ми се обадиха, че съм утвърдена. Заради кино лентата ми се наложи да трансформира напълно цвета на косите си. В живота съм естествено руса, само че изкуството изисква жертви и по тази причина се съгласих да я боядисам. Дълго време не можех да се възприема, само че приятелите и публиката несъмнено харесват комбинацията от сини очи и черна коса. От друга страна огромна част от облеклата и бижутата в дрешника ми не отиват на тъмната коса и към този момент не мога да ги нося “, изяснява актрисата.

За театралната сцена

На 18 октомври феновете на Галя Александрова могат да я гледат в Театър „ Българска Армия “ в постановката „ Енергични хора “ и на 21 ноември на сцената на Théatro в постановката „ Снаха “.

„ Още на премиерата на сериала ми дефинираха прякора „ Джаро с пола “, само че в постановката „ Енергични хора “ хората ще могат да видят както „ Джаро с пола “, по този начин и „ Джаро с панталон “, тъй като и Михаил Билалов играе в нея “, споделя актрисата.

Още доста любопитни и занимателни истории от живота, за фамилията и професионалния път на Галя Александрова, гледайте във видеото на „ На кафе “.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Радев за БФС: Недопустима интервенция <br>
Радев за БФС: Недопустима интервенция
 <br> Как <strong> Анджелина Джоли </strong> се снима с <strong> известна българка </strong> <br>
Как Анджелина Джоли се снима с известна българка
 <br> <strong> - актьорите 28 години по-късно
" />
"Стъпка по стъпка " - актьорите 28 години по-късно
 <br> Дженифър Анистън <br>
Дженифър Анистън
Последни  Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е в действителност Галя Александрова: Бонка не осъзнава какъв брой неприятна е...  ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение  Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на света Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на...  Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин  Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна  Красимир Каракачанов Каракачанов: Ако чакаме да ни пазят границата - майко...  <p><strong>Най-скъпите разводи</strong>&nbsp;в историята</p> Най-скъпите разводи в историята  <p>Снимки <strong>ПРЕДИ и СЛЕД</strong>, показващи <strong>драстични</strong> промени</p> Снимки ПРЕДИ и СЛЕД, показващи фрапантни промени  <p>Искате да си извършите селфи от космоса &ndash;&nbsp;вече&nbsp;е възможно</p> Искате да си извършите селфи от космоса...  <p>Блокада и протест на медици в центъра на София&nbsp;</p> Блокада и протест на медици в центъра на София  <p>Елисавета Ангелова и нейните <strong>удивителни картини</strong> (СНИМКИ)</p> Елисавета Ангелова и нейните удивителни картини (СНИМКИ)  <p><strong>CAGED </strong>с азиатска премиера в Сеул</p> CAGED с азиатска премиера в Сеул  Алек и Димо: Героите ни идват изменени и осъзнати Алек и Димо: Героите ни идват изменени и осъзнати  Борисов пред Лимбург: Правителството не се меси в работата на медиите Борисов пред Лимбург: Правителството не се меси в...  България подвига мизата за „ Фолксваген ” и Румъния влиза в играта България подвига мизата за „ Фолксваген ” и Румъния влиза в...  <p><strong>От лукса до гилотината</strong>: Животът на Мария Антоанета</p> От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета  Македония - разкол сред Меркел и Макрон Македония - разкол сред Меркел и Макрон  <p><strong>Стоичков</strong> се разплака в ефир поради <strong>расисткия скандал</strong></p> Стоичков се разплака в ефир поради расисткия скандал  <p><strong>Един ден в Средновековието</strong> &ndash; чума, рицарски дуели и оцет вместо паста за зъби</p> Един ден в Средновековието – чума, рицарски дуели...  Джок Полфрийман Казусът Полфрийман скара съдиите в България Всичко от през днешния ден Виц на деня Интервю за работа: - Имате ли тапия със златен орден по специалността? - Да. - Говорите ли свободно съветски, френски, британски, испански и китайски? -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  <p><strong>Стоичков</strong> се разплака в ефир поради <strong>расисткия скандал</strong></p> Стоичков се разплака в ефир поради расисткия скандал  Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин Ердоган се подигра със Съединени американски щати, отива при Путин  Красимир Каракачанов Каракачанов: Ако чакаме да ни пазят границата - майко, блага  Топло време, по кое време се скапва и ще вали Топло време, по кое време се скапва и ще вали  Лукс, пари и коли, по какъв начин обвинени ослепяха за съда Лукс, пари и коли, по какъв начин обвинени ослепяха за съда  Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на света Шокиращо: Семейство живя с години в мазе, чака края на света  Бела Хадид Пластичен хирург уточни коя е най-красивата в света  <p><strong>Най-скъпите разводи</strong>&nbsp;в историята</p> Най-скъпите разводи в историята  <p>Снимки <strong>ПРЕДИ и СЛЕД</strong>, показващи <strong>драстични</strong> промени</p> Да повториш фотографията си след години: какви са измененията  <p><strong>От лукса до гилотината</strong>: Животът на Мария Антоанета</p> От лукса до гилотината: Животът на Мария Антоанета  Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна Тийноватор влиза в 16 учебни заведения в София, Враца и Варна  ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение ЦИК коментира: Как се гласоподава в изборното помещение  <p>Искате да си извършите селфи от космоса &ndash;&nbsp;вече&nbsp;е възможно</p> Samsung кани всеки да си направи Space Selfie  <p>Блокада и протест на медици в центъра на София&nbsp;</p> Медици се барикадираха в здравното министерство  <p>Елисавета Ангелова и нейните <strong>удивителни картини</strong> (СНИМКИ)</p> Елисавета Ангелова и нейните удивителни картини (СНИМКИ)  Алек и Димо: Героите ни идват изменени и осъзнати Алек и Димо: Героите ни идват изменени и осъзнати  <p><strong>CAGED </strong>с азиатска премиера в Сеул</p> CAGED с азиатска премиера в Сеул Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР