Любопитно Физическа агресия в Hell’s Kitchen, какви са последствията Димитър

...
Любопитно Физическа агресия в Hell’s Kitchen, какви са последствията Димитър
Коментари Харесай

Физическа агресия в Hell’s Kitchen, какви са последствията

Любопитно Физическа експанзия в Hell’s Kitchen, какви са следствията Димитър прекрачи границата и беше безкомпромисно изпъден от Кухнята на Ада  Александра Грамова 28 февруари 2020, 14:25  Просто снадвич - 3 предписания, на които няма да устоите
Просто снадвич - 3 предписания, на които няма да устоите
 Котка обикаля Европа в компанията на... папагал
Котка обикаля Европа в компанията на... папагал
 Честито на Франки Мюниц! Звездата от
Честито на Франки Мюниц! Звездата от " Малкълм " се ожени
 Какво в действителност е аутизмът?
Какво в действителност е аутизмът?
 Коронавирус и закачки:
Коронавирус и закачки: " Ако се обадиш на полицията, ще стартира да кашлям "
 Лейди Гага се завърна с ново и ексцентрично видео
Лейди Гага се завърна с ново и ексцентрично видео
 Коя е българската кралица, трансформирала се в
Коя е българската кралица, трансформирала се в " сестра на героите "
 Дейвид Бекъм споделя за какво се е влюбил във Виктория
Дейвид Бекъм споделя за какво се е влюбил във Виктория

еф Ангелов изрично и безкомпромисно уточни вратата на Димитър, който си „ изпусна нервите “ и постъпи неприемливо против различен участник във формата - Реджеп. Случката втрещи началник Ангелов и го принуди да реагира стремително с думите „ Абсолютно не ме интересува какво е довело до този спор. Подобно държание тук в Hell’s Kitchen България е неприемливо “ и добави, че участниците са във формата, с цел да се учат.



„ Аз не мога да се боря с твоята първичност, тя си е твой проблем. Искам да научиш от мен едно: да удариш не те прави мъж. Истинският мъж е мощен, умее да резервира хладнокръвие, не е нападателен, а е обективен, деликатен, толерантен и виновен към другите “, добави още той и потвърди, че както в Кухнята на Ада, по този начин и отвън нея критериите му са високи и хората би трябвало да се водят не от персоналните си страсти, а от значимите човешки морални и етични правила на поведедение.
Hell’s Kitchen България - участниците в сезон 3  Hells Kitchen  Hells Kitchen  Hells Kitchen  Hells Kitchen
С изгонването на Димитър, готвачите, които вечно напуснаха шоуто към този момент са трима – Маргарита и Атанаска излязоха от надпреварата в първите два епизода. Шеф Виктор Ангелов сподели, че това ще бъде сезона на шоуто в България, в което няма да има взаимни отстъпки и няма да се толерират участници, които не демонстрират нужните качества или не дават отговор на условията му, с цел да останат в конкуренцията до край.

Атанаска от Hell’s Kitchen: Тази специалност е моето предопределение

Маргарита от Hell’s Kitchen: Искаше ми се да продължа

През първата седмица от старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България и феновете на NOVA бяха очевидци на непредвидени и трагични обрати. Индивидуални битки и директни спорове сред съществени кандидати за огромната премия от 100 хиляди лв., само че и и един непоколебим, само че обективен началник Ангелов. Какво ще се случи идната седмица в Кухнята на Ада, ще има ли ново попълнение готвачи или редиците ще оредеят още? Ще успее ли Реджеп да продължи с подмолна тактичност да предизвика мъжкия тим или сините ще му дадат сериозен отпор? А кой ли ще е новият основен воин на типично женската война в кухнята? Отговорите - другият вторник, от 21:00 часа единствено по NOVA в идващия епизод на Hell’s Kitchen България.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР