Любопитно Филм за Ванга разкрива неизвестни досега предсказания на пророчицата

...
Любопитно Филм за Ванга разкрива неизвестни досега предсказания на пророчицата
Коментари Харесай

Филм за Ванга разкрива неизвестни досега предсказания на пророчицата

Любопитно Филм за Ванга разкрива незнайни до момента предсказания на пророчицата Вдъхновител на кино лентата “Ванга - човек и феномен ” се оказва известният съветски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди време се среща с Ванга в Рупите  Венелина Стоянова 21 май 2019, 12:14
еизвестни и неразказани до момента пророчества на известната в целия свят българска ясновидка Ванга ще видят бял свят в документалната продукция “Ванга - човек и феномен”, чиято премиера и единствена прожекция ще бъде в Зала 1 на НДК на 19 юни.

Вдъхновител на кино лентата се оказва известният съветски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди време се среща с Ванга в Рупите посредством настоящия сценарист и режисьор на продукцията Стоян Петров.

Наред с известните към този момент предсказания на пророчицата -

за нещастието от проливането на кръвта в Сирия, за избора на първия тъмнокож президент на Съединени американски щати Барак Обама, за кошмара от пламъците на Нотр Дам, във “Ванга - човек и феномен” се демонстрират архивни фрагменти за бъдещето на Русия, България, Америка и Япония. Чуват се ясно думите на Ванга дали светът е изправен пред Трета международна война.

Големите предсказания на Ванга за бъдещето на света

Пак новата продукция напомня, че пророчицата от Петрич е вкарала над 5500 души в православната религия. Както и че приживе постоянно е повтаряла на околните си: „ Това, което ви учат в учебно заведение, че няма Бог, да знаеш, лъжат ви. Има Бог. И тия дето ви учат и пишат учебниците, че няма Бог и си мислят, че тяхната ще е безконечна, да знаеш, ти ще ги видиш по какъв начин си отиват. “



Документалният роман, който включва редица забавни изявленията

с очевидци демонстрира по какъв начин Ванга не е спестявала на политиците истини и е предсказвала непосредствено даже на най-високопоставените в Кремъл.

„ Много от тях – президенти, губернатори, публицисти от Русия по това време, са били напълно почтени и елементарни хора. Беше време, когато доста се говореше за разпада на Русия. Нормално беше да питат Ванга, на която в Русия имат вяра безусловно. И тъкмо Ванга да ти каже: „ Русия ке се оправи! “, споделя Стоян Петров.

Писателят и откривател на явления Христо Нанев пък споделя, че хората с невероятни качества като Ванга, имат друга визия за времето.

„ Ние, в нашата визия за света, към момента имаме линейна визия за времето, т. е. – минало, настояще, бъдеще, ситуирани на една права. Да, обаче за феномените това не е по този начин. При тях времето е триизмерно, не е на една права. Минало, настояще, бъдеще са едно “, разяснява той.



Премиерата на “Ванга - човек и феномен” на 19 юни в зала 1 на НДК ще бъде придружена и от няколко музикални осъществявания на обичаните македонски песни на пророчицата, изпълнени от артиста Илия Луков, който също е разговарял с най-известния български феномен в света.

Билетите за “Ванга - човек и феномен” към този момент са в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, както и онлайн тук, както и в Билетен център НДК и онлайн тук.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР