Любопитно Филип Аврамов - Бикът“, слезе от сцената на Маскирания

...
Любопитно Филип Аврамов - Бикът“, слезе от сцената на Маскирания
Коментари Харесай

Филип Аврамов - „Бикът“, слезе от сцената на „Маскирания певец“

Любопитно Филип Аврамов - „ Бикът “, слезе от сцената на „ Маскирания артист “ Филип Аврамов съумя да заблуди мнозина под маската на Бика, само че не бе задоволително 13 октомври 2019, 21:15  Филип Аврамов - „ Бикът “, слезе от сцената на „ Маскирания артист “
Филип Аврамов - „ Бикът “, слезе от сцената на „ Маскирания артист “
 Експерт: Насекомите са храната на бъдещето
Експерт: Насекомите са храната на бъдещето
 Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче
Петимата млади принцове, фантазия на всяко момиче
 3 предписания, богати на протеин
3 предписания, богати на протеин
 Зеленчукът - витаминозна бомба за мъжете
Зеленчукът - витаминозна бомба за мъжете
 Понеделник в
Понеделник в " Игри на волята ": Едно от племената изчезва
 На сафари в Кения
На сафари в Кения
 Гърленски храм-кладенец - едно изумително място до София
Гърленски храм-кладенец - едно изумително място до София

оуто, което е кутия цялостна с секрети, се наложи да се сбогува с още един гений. Малко не доближи на обичания на мнозина артист Филип Аврамов да продължи напред в мистериозното шоу „ Маскираният артист “. Той даде всичко от себе си на сцената със запаметяващото се осъществяване на шлагера Let’s twist again на именития Chubby Checker, само че не съумя да набере нужния избор от публиката, с цел да може да го забележим още веднъж на сцената на шоуто. Тази вечер публиката избра осъществяването на Лъва.

Филип Аврамов, обичан български артист, с кариера както в театъра, по този начин и в киното, призна, че се пее мъчно под маската на Бика. „ Да се пее с маска е доста тежко, същинско предизвикателство. Но беше доста прелестно да вземам участие в това ужасно шоу. Конкуренцията е доста огромна и нямам самообладание да видя идващите осъществявания “ добави той. Единствен от четиримата детективи Ники Кънчев съумя да познае кой се крие под маската на Бика. Повече за присъединяване на Филип Аврамов в шоуто феновете ще научат в понеделник, 14 октомври, когато той ще бъде извънреден посетител в „ Здравей, България “.
 Филип Аврамов
С отпадането на маската на Бика публиката е още една крачка по-близо до разрешаването на една от най-големите мистерии в България – кои са известните персони, които се крият под митичните маски на най-големия ефирен шлагер тази есен – „ Маскираният артист “. Зрителите нямат самообладание да пристигна събота вечер и да се разкрие най-малко още една известна персона, която ловко е прикривала звездния си статус под изключителните маски. Маските падат, само че почитателите на шоуто порастват. Никой не е сигурен, всички се пробват да разгадаят уликите и да са първите познали. Мнозина преглеждат още веднъж и още веднъж записите на осъществяванията качени в уеб страницата Vbox7 с тайната вяра, че ще открият скрита улика, която не са съумели да видят онлайн по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР