Любопитно Ева Лонгория показа перфектната си форма на Кан (СНИМКИ)

...
Любопитно Ева Лонгория показа перфектната си форма на Кан (СНИМКИ)
Коментари Харесай

Ева Лонгория показа перфектната си форма на Кан

Любопитно Ева Лонгория сподели съвършената си форма на Кан (СНИМКИ) Звездата от " Отчаяни съпруги " наподобява зашеметяващо  Христо Боснев 15 май 2019, 10:07
сяка година звезди от сферата на киното, музиката и модата участват на влиятелния кино фестивал в Кан.

Тази година не е изключение и по аления килим се разходиха редица известни хора.

Няма по какъв начин да не обърнем внимание на едни от най-красивите тоалети, с които дамите се появиха.

Безспорно една от най-интересните звезди на събитието бе Ева Лонгория, която неотдавна показа, че тренира крепко, с цел да бъде в идеална форма за кинофестивала в Кан.

Може да кажем, че звездата от "Отчаяни съпруги " наподобява зашеметяващо.

Красивата елегантна розова рокля е дело на Албърта Ферети, излиза наяве от Инстаграм профила на актрисата, където е споделила своя фотография от събитието, към която е отбелязала всички хора, с които е работила за визията си.

Вижте тази обява в Instagram.
Всяка година звезди от сферата на киното, музиката и модата участват на влиятелния кино фестивал в #Кан. Тази година не е изключение и по аления килим се разходиха редица известни хора. Няма по какъв начин да не обърнем внимание на едни от най-красивите тоалети, с които дамите се появиха. Безспорно една от най-интересните звезди на събитието бе @evalongoria, която неотдавна показа, че тренира крепко, с цел да бъде в идеална форма за кинофестивала. Определено може да кажем, че звездата от "Отчаяни съпруги " наподобява зашеметяващо. Кои други звезди участваха, само че и още четете във #vestibg. Photo credit: Getty Images/Guliver.. #cannes #film #festival #actor #actress #fashion #instafashion #style #sexy #evalongoria

Публикация, споделена от Vesti.bg (@vesti.bg_) на Май 15, 2019 в 12:05 PDT

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ РОКЛИ ОТ НАГРАДИТЕ В КАН
Едни от най-прелестните рокли от фестивала в Кан
Актьорите Шарлот Генсбур и Хавиер Бардем откриха през вчерашния ден 72-ия кинофестивал в Кан, съобщи Франс прес.

Генсбур и Бардем сложиха началото на фестивала с анонси на френски и испански език.

"Сторено е ", сподели Бардем във връзка откриването. Първият филм в програмата на фестивала е "Мъртвите не умират " на американския режисьор Джим Джармуш, в който вземат участие Бил Мъри, Тилда Суинтън, Селена Гомес и Адам Драйвър.

Церемонията по откриването на фестивала се трансформира в мотив за отдаване на респект на режисьорката Аниес Варда, която умря в края на март.

На сцената имаше празен стол, на който бе написано името на Варда. Децата й Матийо Деми и Розали Варда изкачиха стъпалата на фестивалния замък дружно с френския министър на културата Франк Ристер.

"За мен е привилегия да съм в компанията на толкоз разнообразни един от различен режисьори и артисти, защото дружно ще взимаме решенията, които могат да трансформират живота на един артист ", сподели ръководителят на журито за главната конкурсна стратегия на кинофестивала Алехандро Гонсалес Иняриту.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: Ева Лонгория Кан награди филм фестивал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР