Любопитно Ето кои са новите участници в Черешката на тортата

...
Любопитно Ето кои са новите участници в Черешката на тортата
Коментари Харесай

Ето кои са новите участници в Черешката на тортата

Любопитно Ето кои са новите участници в " Черешката на тортата " Андрей Слабаков, Нели Рангелова, Мими Иванова, Гергана Алексиева и Георги Любенов се съревновават в кухнята  Христо Боснев 11 юли 2019, 12:35  Ето кои са новите участници в Източник: NOVA
ледващата седмица „ Черешката на тортата “ подсигурява положително въодушевление, тъй като е изпълнена с именити персони от българската музика, постановка и телевизия.

Кулинарното състезание стартира режисьорът Андрей Слабаков.

Мястото на деяние е неговият дом, където благодарение на щерка си Йоана подготвя свежа салата, няколко предястия, две съществени – шпиковано пилешко и сарми, и спонтанен на момента десерт. Гостите са очаровани от менюто като се изключи десерта, който не е напълно успешен. Вечерта минава в забавни диалози, а персоналните дарове поставят прелестен край.

Втора в конкуренцията се впуска именитата певица Нели Рангелова.

За своята вечеря тя залага на тематично меню – гозби от нейния роден край Монтана. В кухнята се оправя благодарение на готвач неин родственик - началник Петров. Северозападната вечеря се състои от: домашна питка, разядки, качамак с манатарки, татарски кюфтета от агнешко, а за десерт – скалички с боров мед. Нели обира овациите с отрупаната маса с вкуснотии, както и с разказите за рода, от който произлиза. Прекрасните изненади също са по тематиката на вечерта, като с изключение на за гостите, домакинята е помислила и за началник Манчев.

В сряда в ролята на хазаин влиза фамозната певица Мими Иванова.

С доста усърдие тя подготвя богата вечеря. Кани гостите в своя комфортен дом, където на трапезата поставя – обичайната салата, два типа разядки, две съществени – мусака по рецепта на Развигор, и пълнени петлета, а десертът е ябълков щрудел. За свършек на вечерта Мими е замислила трогателна изненада и автентичен спомен за всеки от участниците.

Четвъртата претендентка за кулинарна победа е цигуларката Гергана Алексиева.

Въпреки непоносимостта на началник Манчев към авокадото, тя взема решение да стъпи на тъничък лед и да поеме риска, включвайки го в нейната вечеря. Гери прави кулинарно странствуване, като стартира с италианско предястие, стига до шведско главно, а за край подготвя нейната обичана торта от дете по рецепта на майка си. Преди да сервира десерта, надарената дама подслажда слуха на гостите с шоколадов музикален сърпрайз.

Финалът ще постави журналистът Георги Любенов.

Той демонстрира част от своя артистичен дом, само че заради дребното пространство взема решение да предложения гостите на друго място. С огромно предпочитание сортира продуктите за вечерята и по-късно се развихря в кухнята. Менюто включва италиански и турски нотки – салатата е капрезе, само че с бурата, предястието – пълнени патладжани с телешко, главното ядене е скалопини, гарнирани със сладостен картоф, а десертът – шоколадов мус. Георги споделя някои неща от кухнята на публицистиката, а за свършек впечатлява компанията със завръщане в предишното.

Шеф Манчев е подложен пред сложен избор, тъй като трима от участниците ще бъдат с изравнени сили. Какво е финалното решение на кулинарния виртуоз, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Черешката на тортата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР