Любопитно Ето какво да не пропускате на най-големия технологичен фестивал

...
Любопитно Ето какво да не пропускате на най-големия технологичен фестивал
Коментари Харесай

Ето какво да не пропускате на най-големия технологичен фестивал у нас

Любопитно Ето какво да не пропускате на най-големия софтуерен фестивал у нас Vesti.bg ви придвижва на най-големия фестивал за нововъведения и технологии в Европа, който се организира в София  Силвия Прибиловска 14 май 2019, 20:26
дин от най-големите софтуерни фестивали в Европа Webit. Festival събира в София близо 15 000 експерти от 120 държви в региона на високите технологии, цифровия маркетинг и нововъведения.

Около 1500 от тях са създатели на компании. Шест са сцените в и към НДК в столицата, на които участниците и гостите могат да се срещнат и дискутират с най-новите нововъведения в международен мащаб.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ WEBIT.FESTIVAL 2019 В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Сред тях са киберсигурността, защитата, финансовите технологии, парите и тяхното бъдеще. Обръща се особено внимание и на опазването на здравето.

Ето какво несъмнено не трябва да пропускате по време на 11-о издание на Webit.

Това е щандът на Flat manager, където може да се запознаете в детайли с услугите, които оферират.

Flat manager е българска компания за ръководство на парцели в Airbnb, която се развива извънредно сполучливо.
 Борис Павлов
Неин създател е 31-годишният Борис Павлов, който споделя повече за новите услуги на компанията в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg.

“Смятам, че Webit е най-голямото събитие за цифрова стопанска система и технологии в България и това е нашето място.

Ние сме компания, чийто бизнес е основан на новаторски технологии” , споделя Борис.

Борис Павлов е на 30 години и се завърна в България. Вижте за какво

Сред главните цели на компанията на младия българин по време на софтуерния фестивал, е да показа активността си и да притегли вложения, както и сътрудници, които ще оказват помощ на Flat Manager да се разрасне в чужбина.

Във видеото нагоре може да видите изявление с Борис Павлов, в което споделя повече за неговия живот и стартирането на Flat manager
Летящи мотори и хуманоидни роботи на Webit Festival  Webit се организира за 11-та поредна година в България и събира едни от водещите вложители, иноватори, политици, деятели и бизнесмени от целия свят.  По време на фестивала всички присъстващи имат опцията на посетят над 15 паралелни тематични конференции с повече от 400 лектори, партньорски събития, зони за контакти и показване на артикули и услуги в изложбени площи, обществени събития и празненства, трансформират града ни в цифровата столица на Европа за дните на фестивала.  В формалното разкриване на Webit. Festival взеха присъединяване президентът на България Румен Радев, кметът на София Йорданка Фандъкова и еврокомисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел.  В формалното разкриване на Webit. Festival взеха присъединяване президентът на България Румен Радев, кметът на София Йорданка Фандъкова и еврокомисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел.
“С моя екип бихме желали да изпълним контакти с компании, които оперират тук в България, защото доста от тях посещават това събитие. Можем да им представим нашата услуга за настаняване на техни чиновници, клиенти и сътрудници в парцелите, които управляваме”, показва Павлов.

Вижте първия робот-компаньонка в света, която гостува в София (ВИДЕО)
 Екипът на Flat manager
Компанията се развива в бизнеса за средносрочни наеми, като има опция за настаняване на хора в интервал от 2 седмици до 12 месеца.

“Предоставяме на фирмите, които работят с нас, комфортен парцел с съвършена локация, непрекъснато подпомагане на британски език, прехвърляния на гостите ни, разчистване и други Наподобява хотелските услуги, само че цената е по-ниска поради по-дългите престои”, изяснява предприемачът.

Истинският „ Железен човек “ полетя в София (ВИДЕО)
 Екипът на Flat manager
Екипът на българската компания е образуван напълно от стимулирани младежи, които работят с голямо предпочитание и хъс.

“Радвам се, че сме един обединен и деятелен колектив.

Това, което е належащо на една компания, с цел да бъде сполучлива и да се осъществя бързо, е точно чиновниците в нея да желаят да се развиват”, безапелационен е Борис.

Бъдещето е тук: Как мъж живее с роботизирана ръка (ВИДЕО)



През последната година Flat manager започва работа в Бургас и Пловдив, а имат към този момент сътрудници и в Румъния.

Чрез франчайз програмата, която дава компанията, следва да работят с клиенти и от Милано.

Идеята на тази стратегия е бизнесмени в най-различни градове по света да могат да отворят клон на компанията - там, на място.

Всичките жилища ще се обслужват по еднакъв метод, тъй че качеството на услугата да е обезпечено.

По време на втория ден от Webit.Festival.Europe 2019 може да се срещнете с екипа на Flat manager в шатрата Startups/Scaleups & Investor’s Zones.
 Екипът на Flat manager
Във видеото нагоре може да видите изявление с Борис Павлов, в което споделя повече за неговия живот и стартирането на Flat manager

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР