Любопитно Един за друг с грандиозен финал този уикенд по

...
Любопитно Един за друг с грандиозен финал този уикенд по
Коментари Харесай

„Един за друг” с грандиозен финал този уикенд по NOVA

Любопитно „ Един за различен ” с величествен край този уикенд по NOVA Коя двойка ще бъде победител в първия сезон на предаването? 7 май 2020, 17:03  „ Един за различен ” с величествен край този уикенд по NOVA
края на седмицата феновете на NOVA ще станат очевидци на забележителния край на първия сезон на най-романтичното и положително риалити в българския ефирен ефир – „ Един за друг”. Преди да стане ясно коя двойка ще грабне купата, участниците за следващ път ще би трябвало да покажат, че връзките им могат да устоят на всевъзможни тествания.

Миналия уикенд на крачка от финала Божидара и Деян се разделиха с приключението „ Един за друг”, откакто решаването на огромната кръстословица ги затрудни повече от предстоящото. В събота (9 май) от 20 ч. финалистите Анселита и Мартин, Искра и Йордан и Елена и Пламен ще се изправят пред заключителните провокации в игрите.

Изключително бърза мисъл, предвидливост и жертвоготовност ще бъдат нужни на мъжете, с цел да спасят „ отвлечените” си половинки. След този същински екшън ще се наложи двойките да изкачат двайсетметрова стена в цялостен синхрон с помощта единствено на няколко преносими лостове. Как ще се оправят с нелеката задача и предстоят ли непредвидени обрати?

В неделя (10 май) тъкмо в 20 ч. ще стартира последното съревнование, което ще дефинира спечелилия във риалити формата. Изпитанието, през което ще преминат двойките в отборните игри ще бъде почтено за грандиозния край на „ Един за друг”.

„ Няма да повярвате на какво са способни нашите участници! На финала силите им ще бъдат тествани до краен лимит, а част от тях ще покажат достижения оттатък границите на човешките възможности”, показа водещият на предаването „ Един за друг” Емо Чолаков в „ На кафе”.

Не пропускайте „ Един за друг” в събота и неделя, 9 и 10 май, от 20 ч. по NOVA, с цел да разберете коя двойка ще бъде победител в първия сезон на формата.

Повече информация за „ Един за друг” ще откриете във Фейсбук страницата, както и на уеб страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР