Любопитно Двоен епизод за финала на Господин Х и морето“

...
Любопитно Двоен епизод за финала на Господин Х и морето“
Коментари Харесай

Двоен епизод за финала на „Господин Х и морето“

Любопитно Двоен епизод за финала на „ Господин Х и морето “ Хамелеона се трансформира в дезертьор след изменничество – този петък от 20:00ч. по NOVA  Александра Грамова 16 май 2019, 13:06
а 17 май престъпната комедия „ Господин Х и морето “ ще означи с двоен епизод финала на сезона. Със своите 12 епизода сериалът се наложи като развлекателна комедия, която отваря тематиките за поколенията, връзките сред хората, „ заемането “ на непозната идентичност, дребните и огромните неистини в живота и неуместните последици до които води всичко това.

За огромна част от актьорите „ Господин Х и морето “ е дебют на дребния екран и предизвикателство да влязат в жанра комедия, който постоянно е огромна стъпка и за потвърдили се актьори. Дебют направи и кучето Фарел, което с изключение на любим на продукцията се трансформира и във любимец на феновете с ролята на Пешо – кучето, което постоянно е покрай героя на Калин Врачански.

В двойния заключителен епизод, ще забележим по какъв начин ще се оправи Хамелеона, когато разбере, че Пешо не се е изгубил, а е похитен. С какво ще отвърне чаровният лъжец и няма ли играта да загрубее? Една от майките няма да се сдържи и ще съобщи господин Христов на Лилавия. Дали на Хамелеона ще му се наложи да бяга и да се крие или ще откри метод да се оправи с наемния палач? Накрая, картината ще бъде продадена, само че какво ще направи Симо с парите? Всичко това и още доста във финала на „ Господин Х и морето “ този петък от 20:00 часа по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР