Любопитно Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се поздравиха

...
Любопитно Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се поздравиха
Коментари Харесай

Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се поздравиха

Любопитно Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се поздравиха Техните половинки също не пожелаха да поговорят една с друга  Ванеса Николова  Ива Ваташка 10 март 2020, 09:51  Проверете! Колко знаете за космоса?
Проверете! Колко знаете за космоса?
 Днес честват хората с
Днес честват хората с " най-галените " и обичани имена...
 Опасни легенди за ковид в интернет
Опасни легенди за ковид в интернет
 Мариета и Георги против Ивелина и Святослав - кой отпадна от „ Един за различен “
Мариета и Георги против Ивелина и Святослав - кой отпадна от „ Един за различен “
 Страст в алено: Меган светя през уикенда с красива рокля
Страст в алено: Меган светя през уикенда с красива рокля
 86 година от рождението на индивида, покорил Космоса
86 година от рождението на индивида, покорил Космоса
 10 научни обстоятелството, които ще ви изумят
10 научни обстоятелството, които ще ви изумят
 Днес би трябвало да почерпят всички с хубавите имена...
Днес би трябвало да почерпят всички с хубавите имена...

оследният ангажимент на Меган и Хари като членове на кралското семейство ги сложи в неуместна обстановка, имайки поради това, че двамата трябваше да се появяват в компанията на херцозите Уилям и Кейт, пишат от сп. "Пийпъл ".

Какво предложи Мадона на принц Хари

По време на събитието, провело се в Уестминстърското абатство, херцозите на Съсекс заеха местата си на втория ред, до чичото на Хари принц Едуард и Софи, графиня на Уесекс.

Малко след тях дойдоха и херцозите на Кеймбридж, които седнаха пред тях.

Докато чакаха кралицата, Меган и Хари разговаряха с Едуард, а Уилям и Кейт със Софи, като не се забелязваше никаква връзка сред двамата братя и техните съпруги.

ВИЖТЕ ОЩЕ КАДРИ ОТ СЪБИТИЕТО В НАШАТА ГАЛЕРИЯ ТУК

За разлика от предходни сходни церемонии херцозите на Съсекс и Кеймбридж не бяха част от процесията на кралицата и трябваше да заемат местата си преди тя, принц Чарлз и брачната половинка му Камила да влязат.

The Duchess of Sussex waves to the Duke & Duchess of Cambridge as they arrive at the #CommonwealthDay Service pic.twitter.com/G5S4382d0w
— Royal Central (@RoyalCentral) March 9, 2020
Меган и Хари дойдоха на събитието с автомобил, следвани от Уилям и Кейт, които бяха превозени в настрана транспортно средство.

Това бе последният ангажимент на Меган и Хари в ролята им на членове на английското кралско семейство.

Това събиране бе подготвяно в продължение на четири месеца, откакто последната среща сред двете кралски двойки бе през ноември.

Хари и Меган се завърнаха в Обединеното кралство преди седмица, с цел да изпълнят последните си кралски задължения преди публично да се откажат от кралските си трофеи на 31 март 2020 година

"Те са поели по разнообразни пътища към този момент. Това е действителната обстановка ", съобщи източник на двете двойки.

Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?

Бабата на Хари - кралица Елизабет, помоли херцога и херцогинята на Съсекс да участват на службата, която акцентира световната мрежа от 54 страни, включени в Общността на нациите. Хари и Меган ще останат президент и вицепрезидент на „ Queen’s Commonwealth Trust”, който подкрепя млади водачи по целия свят.

Твърди се, че Хари и Уилям имат незавършена работа между тях.

The Duke & Duchess of Sussex in deep conversation with the Earl of Wessex at the #CommonwealthDay Service. pic.twitter.com/VvuPRXorqQ
— Royal Central (@RoyalCentral) March 9, 2020
"И двамата са облекчени, че към този момент всичко е завършило ", споделя другар на фамилията пред списание "Пийпъл ".

Раздорът сред кралските братя датира от 2017 година, когато Уилям предизвестява Хари, че прибързва с Меган. Това кара по-малкия брат да се усеща сърдит и засегнат.

Брад Пит се майтапи с Брекзит и Мегзит пред Уилям и Кейт

Тази година Меган и принц Хари започнаха своя нов живот - реалокираха се в Канада със сина си Арчи и взеха решение да се отдръпват от кралските си отговорности.

На този декор въпреки всичко има вяра, че синовете на принцеса Даяна ще подобрят връзките си. Източник от кралския двор съобщи пред сп. "Пийпъл ", че през последните седмици братята си приказват повече.
Меган и Хари за последно в ролята на членове на кралското семейство  а  а  а  а
По тематиката  Хари и Меган са недоволни, имат Хари и Меган са недоволни, имат " редица рестрикции "  Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна агитация “ Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна агитация “  Мегзит е реалност: Хари и Меган губят кралските си трофеи Мегзит е реалност: Хари и Меган губят кралските си трофеи  Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактори: Ванеса Николова Ива Ваташка Източник: Уилям Кейт Хари Меган привет .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Не пропускай  <br> Доц. доктор Мангъров: Заразените, на които им няма нищо, да са у дома <br>
Доц. доктор Мангъров: Заразените, на които им няма нищо, да са у дома
 Опасни легенди за ковид в интернет Опасни легенди за ковид в интернет  <br> <strong> Меган </strong> светя през уикенда с красива рокля <br>
Меган светя през уикенда с красива рокля
 <br> <strong> 10 научни </strong> обстоятелството, които ще ви <strong> изумят </strong> <br>
10 научни обстоятелството, които ще ви изумят
Последни  Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се поздравиха Драматично кралско събиране: Уилям и Хари не се...  Валентин Касабов/НФСБ COVID-19 стресна и Народното събрание, народен представител желае термокамери...  COVID-19 в Плевен: Чакат се 84 проби, има ли напрежение в града COVID-19 в Плевен: Чакат се 84 проби, има ли напрежение...  <p><b>ТЕСТ:&nbsp;</b>Колко знаете за <strong>космоса?</strong></p> ТЕСТ: Колко знаете за космоса?  <p>Започват пробите на водопровода за Перник</p> Започват пробите на водопровода за Перник  <p>Жена със подозрения за ковид е в болничното заведение в Габрово</p> Жена със подозрения за ковид е в болничното заведение в Габрово  <p>Семейство с три деца е в болница в Стара Загора</p> Семейство с три деца е в болница в Стара Загора  <p>Колко ще ни коства рецесията от коронавируса</p> Колко ще ни коства рецесията от ковид  <p>10 <strong>мита за коронавируса</strong>, на които да <strong>не вярваме</strong></p> 10 мита за ковид, на които да не имаме вяра  Цар Борис III също изиграва основна роля в спасението на евреите Спасените: историята и българските евреи  <p>Днес честват хората с <strong>&quot;най-галените&quot;</strong> и обичани имена...</p> Днес честват хората с "най-галените " и...  Tesla Model 3 Броят на електрическите автомобили в света е 7,9 милиона  <p>Валежи и през днешния ден, по кое време ще спрат</p> Валежи и през днешния ден, по кое време ще спрат  Apple iPhone Apple изясни по какъв начин хората да дезинфекцират смарт телефона си  Цяла Италия под карантина Цяла Италия под карантина  Ситуацията с ковид в Иран излиза отвън надзор Ситуацията с ковид в Иран излиза отвън надзор  3 деца в Стара Загора със подозрение за ковид 3 деца в Стара Загора със подозрение за ковид  Над 500 жертви на ковид в Европа Над 500 жертви на ковид в Европа  Река Сена, Париж Река Сена в Париж преля  <p>Мерки в Народно събрание поради коронавируса&nbsp;</p> Мерки в Народно събрание поради ковид Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж и жена бутат колата към автосервиза. Мъжът пъшкайки: – Обаче тоя, дето ми продаде колата се оказа доста прав. – В смисъл? – Ами,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  86 година от рождението на индивида, покорил Космоса  Осми март е! Честит празник, скъпи дами  Чуйте българската ария за Евровизия Чуйте българската ария за Евровизия  Утре е Тодоровден! Какво би трябвало да знаем авансово  Преродена. Ванеса, която се изправи против анорексията  Радев: Призванието на поколенията ни е да отстояват демокрацията Радев: Призванието на поколенията ни е да отстояват демокрацията Водещи вести  <p>Семейство с три деца е в болница в Стара Загора</p> Семейство с три деца е в болница, чакат се резултатите за ковид  Цяла Италия под карантина Цяла Италия под карантина  <p>Жена със подозрения за ковид е в болничното заведение в Габрово</p> Изследват жена със подозрения за ковид в Габрово  COVID-19 в Плевен: Чакат се 84 проби, има ли напрежение в града COVID-19 в Плевен: Чакат се 84 проби, има ли напрежение в града  <p>10 <strong>мита за коронавируса</strong>, на които да <strong>не вярваме</strong></p> 10 мита за ковид, на които да не имаме вяра  <p>Започват пробите на водопровода за Перник</p> Започват пробите на водопровода за Перник
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР