Любопитно Драматични обрати, трудни признания и ревност в Женени от

...
Любопитно Драматични обрати, трудни признания и ревност в Женени от
Коментари Харесай

Драматични обрати, трудни признания и ревност в „Женени от пръв поглед“

Любопитно Драматични обрати, сложни самопризнания и ревнивост в „ Женени от пръв взор “ Юлия и Михаил се пробват да стоплят връзките си, Мерал се бори с ревността си към Ивана, а Таня и Светозар са в сериозна рецесия 22 май 2019, 15:47
окато Мерал и Ивана научават от ден на ден един за различен при астроложката Адриана Добранова, Светозар продължава да усеща Таня като студена и деспотична и несъмнено се нуждае от помощта на Маги Ангелова, с цел да успее да я огледа в очите. Таня от своя страна се усеща застрашена и манипулирана от него и признава, че се съмнява в неговата откровеност. Каква е повода за хиперболизирането на казуса сред тях и има ли нещо общо с предходния брак на Светозар?

След еуфорията от сватбата, Юлия и Михаил се усещат като изцяло непознати. Въпреки че той се подстригва, с цел да стане по-привлекателен в нейните очи, тя твърди, че физическото привличане сред двамата е не повече от 10%. Най-големият проблем сред двамата в действителност се оказва връзката. Юлия е затворена и не може да изрази желанията и възприятията си, а Михаил не съумява да надскочи баналните диалози и да поговори намерено с нея за нещата, които го вълнуват. Ще съумеят ли двамата да създадат първата крачка в изразяването на себе си, ще разберете в епизода на „ Женени от пръв взор “ довечера.

Междувременно Ивана е доста впечатлена от консултацията с астроложката и се пробва да преодолее главния препъни камък в връзките с Мерал, който е неналичието на доверие сред двамата. Тя му споделя, че обича да споделя всичко с колегата си, тъй че чака от него да бъде по-освободен и демократичен. Кое е събитието, което ще направи двойката по-любящи един към различен, ще разберете довечера от 22.00 ч. по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР