Любопитно Драматичната история на Димитър Маринов Осиновеният актьор разказва за

...
Любопитно Драматичната история на Димитър Маринов Осиновеният актьор разказва за
Коментари Харесай

Драматичната история на Димитър Маринов

Любопитно Драматичната история на Димитър Маринов Осиновеният артист споделя за биологичните си родители 16 май 2020, 16:24  Лора Караджова роди
Лора Караджова роди
 Мнението на родителите:
Мнението на родителите: " За " или " Против " отварянето на градините?
 Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан
Какво евентуално няма да видите скоро на борда на аероплан
 Лечебните свойства на билката бяло подъбиче
Лечебните свойства на билката бяло подъбиче
 Петъчно прелъщение: Как да си създадем ябълков къс
Петъчно прелъщение: Как да си създадем ябълков къс

" Семейство Симпсън " - Знаете ли на какъв брой години е Хоумър
 Грешките, които позволяваме в грижата за зъбите ни
Грешките, които позволяваме в грижата за зъбите ни
 Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май
Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май

ктьорът Димитър Маринов донесе доста наслада на България около присъединяване си в "Зелената книга ", който завоюва премия Оскар.

Но нито пътят в Америка е бил елементарен за него, нито пътят до там.

В подкаста на Тото от "СкандаУ " двамата участници в "Като две капки вода " си поговориха са доста неща:

за историята на артиста, за разбиранията му за това кое е стойностно и кое не, както и несъмнено за шоуто, в което двамата стават другари.

View this post on Instagram
Уникален човек. Благодаря ти за диалога и за другарството. Вижте ПриТото в YouTube.

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on May 5, 2020 at 1:03am PDT

Още първоначално обаче артистът споделя за невероятната си орис.

Оказва се, че Димитър Маринов не е от Русе, както евентуално ще прочетете на доста места, а е роден в болница "Шейново ".

Расте пък в сърцето на София - зад Царския замък. Но всичко това, като осиновено дете...

"I am pretty! Oh so pretty! I am pretty and witty, and... " and... (sorry forgot the words)...
Публикувахте от Dimiter Marinov в Четвъртък, 2 юни 2016 година
Всичко това споделя като едно от доста недоразуменя в комунистическия свят. Осиновителите на артиста пък са от Пловдив, а той не е тъкмо оставен за осиновяване.



Това, което в действителност е бил Димитър Маринов, е това, което на британски се назовава "the golden child " - дете, заченато при лишаване на непорочност.

Биологичния си татко пък назова "спермодарител ".



Двамата въпреки всичко съумяват да се срещнат и това се случва през 1986 година, като познанството им трае 7 минути.

Тогава артистът отива в Русе, където живеел той.

Баща му останал шокиран, въпреки че подозирал, че има дете.

Маринов дал телефона си, заявявайки, че не желае нищо с изключение на другарство. Но не получил и него. Дори и след славата, която получава след Оскара за "Зелената книга. "



По тематиката  Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се насочат към финала на Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се насочат към финала на " Като две капки вода "  Димитър Маринов се разплака, до момента в който извършва Димитър Маринов се разплака, до момента в който извършва " Моя страна "  Димитър Маринов с втора поредна победа в „ Като две капки вода “ Димитър Маринов с втора поредна победа в „ Като две капки вода “  Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Леонард Коен донесе победа на Димитър Маринов в " Като две капки вода "

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Димитър Маринов Капките .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Горещ петък, температури тук-там до 37° Горещ петък, температури тук-там до 37°  Днес е Международният ден на фамилията Днес е Международният ден на фамилията  Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май Кои зодии ще бъдат обилно наградени от ориста през май  <br> <strong> България против COVID-19 </strong> <br>
Фондация " Хелп Карма "

България против COVID-19
Последни  Драматичната история на Димитър Маринов Драматичната история на Димитър Маринов  Турция ще пропуща за лекуване българи свободно и без карантина Турция ще пропуща за лекуване българи свободно и без...  Кога ще има ваксина против ковид? Кога ще има ваксина против ковид?  <p>Четирима починаха в Гърция, търсели съкровище</p> Четирима починаха в Гърция, търсели богатство  <p>Тежка злополука в София, кола се обърна по таван</p> Тежка злополука в София, кола се обърна по таван  <p>Лора Караджова роди</p> Лора Караджова роди  Бойко Борисов Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не...  <p>Разградско село е под обсада от днес</p> Разградско село е под обсада от през днешния ден  Иван Гешев Гешев: Действията на Божков са серия от несвършващ...  <p>Какво лято ни чака тази година</p> Какво лято ни чака тази година  <p><strong>Двама против света</strong>: братята, които не се отказват</p> Двама против света: братята, които не се отхвърлят  Професор Тодор Кантарджиев 573 души са излекувани от ковид в България  Как бързо да търсим текст в интернет страница Как бързо да търсим текст в интернет страница  Пет разтоварващи кино лентата, които да гледаме този уикенд Пет разтоварващи кино лентата, които да гледаме този уикенд  <p>Прах от Сахара и по-малко горещо в събота</p> Прах от Сахара и по-малко горещо в събота  Епидемията, за която Русия не желае да приказва Епидемията, за която Русия не желае да приказва  Красимир Вълчев Вълчев: Записването след 7 клас ще е или онлайн, или по...  СЗО търси връзка сред ковид-19 и смъртоносно заболяване при деца СЗО търси връзка сред ковид-19 и смъртоносно...  Кралят на Йордания заплаши Израел Кралят на Йордания заплаши Израел  Цветомир Найденов Цветомир Найденов: Явно бТВ е под въздействието на Божков Всичко от през днешния ден Виц на деня Шотландец се прибира към къщи с бутилка уиски под палтото. Подхлъзва се, пада и усеща че нещо му подмокря. Веднага си споделя: - Господи, дано… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни  Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас  Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Водещи вести  Иван Гешев Гешев: Действията на Божков са серия от несвършващ сериал  Бойко Борисов Борисов: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници  Кога ще има ваксина против ковид? Кога ще има ваксина против ковид?  Турция ще пропуща за лекуване българи свободно и без карантина Турция ще пропуща за лекуване българи свободно и без карантина  Професор Тодор Кантарджиев 573 души са излекувани от ковид в България  <p>Какво лято ни чака тази година</p> Какво лято ни чака тази година  <p>Четирима починаха в Гърция, търсели съкровище</p> Четирима починаха в Гърция, търсели богатство  <p><strong>Двама против света</strong>: братята, които не се отказват</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР